Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
![]() ![]() ![]() |
Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
Danilk |
![]()
|
||
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
@ Danilk , multumesc , am sa trec si eu pe unde ai zis, ca vad ca sunt mai ieftini.
Eu am crezut ca-i ceata. ![]() Si zici sa nu-mi iau ...".Am avut nevoie de ei o perioada cand am facut conjunctivita si mersul pe strada ziua era un chin." Adica ce faceau...daca poti sa ne spui. Nu vedeai bine? Nu vedeai in laterala...sau ce? Catalin are dreptate, ca si eu tot de aia vreau sa-mi iau....si am sa si conduc cu ei. Dupa ce ma conving ...ca vad pe toata lumea. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 13 Jun 2009, 13:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ba ia-ti. Conjunctivita da o sensibilitate f mare a ochiului la lumina. Orice reflexie sau lumina puternica iti da niste dureri la ochi de iti vine sa urli pe strada. Ochelarii au fost perfecti perioada aia, n-am mai avut treaba dupa ce i-am purtat. La volan o sa simti diferenta, e foarte relaxant sa conduci cu ei.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Aaaa, eu am inteles anapoda, am crezut ca ochelarii erau un chin, dar erai nevoit sa-i porti. Scuze.
![]() Gata. M-ai convins. Imi iau. Dar ..... vad ca sunt si astia pe culori ...pe gradatii ? Cum e? Ce stiti? Hai ca prima data am sa-mi iau pentru condus ... ce culoare recomandati? Apoi pentru ....altele. This post has been edited by logan1.5dci: 13 Jun 2009, 13:58 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ai mei au lentile negre dar dau o culoare usor cafenie. O sa cobor mai tarziu la masina sa vad ce scrie pe ei.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
MULTUMESC ! (Vroiam sa-ti dau niste spaga, dar vad ca nu primesti.)
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() 112i.jpg 111sod.jpg Sau poate mai gasesti informatii aici si aici. Succese! ![]() This post has been edited by koldun: 13 Jun 2009, 14:03 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
M-am uitat, primul este pentru cei cu probleme de vedere, al doilea ..inca ma uit...parca ar fii pentru ceata. Eu intreb de ochelari de soare. De aia l-am numit : Ochelari de soare.
This post has been edited by logan1.5dci: 13 Jun 2009, 14:31 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.208 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am luat si eu dintr-o farmacie...vreo 500 de mii . polarized, made in usa , bla bla. Destul de buni (nu mai vad reflexia bordului in parbriz)
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Acum vad , ca-s la mai multe preturi. OK. Am sa caut in mai multe locuri inainte sa cumpar. Am sa caut cat mai inchisi, ca doar ii voi folosi pe soare.
Trebuie totusi sa fiu atent sa nu iau vreo teapa contrafacuta. This post has been edited by logan1.5dci: 13 Jun 2009, 16:06 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Pentru mai multe informatii despre ochelari si modele arunca o privire aici: http://www.polaroideyewear.com/collections_polaroid.html.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 13 Jun 2009, 14:25) O pereche de Polaroizi polarizati ![]() Ii folosesc la drum lung, sunt foarte relaxanti pentru ochi. Din cate am observat taie reflexiile deranjante. De exemplu cand te uiti spre luciul apei, nu mai vezi reflexia luminii, vezi direct ce-i in apa, sunt buni la pescuit ![]() Idem ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am gasit unii Police cu lentila polarizanta, la 300 lei, care chiar cred ca am sa-i iau, dar la pretul asta, ma uit bine si in alte parti.
Surpriza suprizelor, am vazut ochelari PRADA (nu aveau nici o piatra pretioasa) costau 1280 lei. Minunata lumea asta a ochelarilor. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La ochelarii de firma costa foarte mult ramele. Chiar mai mult decat lentilele.
Acum vreun an am facut control la ochi, iar rezultatul a fost ca ar trebui o mica dioptrie. Mi-am facut ochelari de vedere si-am platit un purcoi de bani pe rame (faceam doua revizii la Focus cu banii aia). O data cu lentilele cu dioptrii am primit cadou si o pereche de lentile de soare cu dioptrii. Am umblat cateva zile sa-mi caut rame pentru lentilele de soare, si toti opticienii m-au sfatuit s-o las balta, pentru ca ramele costau minim 200 lei, adica mai mult decat niste Polaroid polarizati, care sunt oricum mult mai buni decat lentilele Essilor de soare. Si aveam deja o pereche de Polaroizi din astia la vreo 150 de lei, sunt foarte buni pentru soare. Asadar, atentie la rame, sa nu dati o gramada de bani pe ele si sa va alegeti cu lentile proaste. This post has been edited by Como: 15 Jun 2009, 13:33 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Ochelari de soare, polarizati: http://www.bazarnet.ro/index.php?target=ca...&category_id=13 ... de noapte, ceata etc: http://www.bazarnet.ro/index.php?target=ca...&category_id=12 Nu am eu, dar daca ia cineva poate ne spune si noua celorlalti ce si cum. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.647 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Como, dar daca nu poti conduce fara lentile corectoare, dai si 2-3 milioane pe lentile de soare cu dioptrie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat niste ochelari polarizati noname de pe plaja din bulgaria, am dat 20 leva. De atunci ii folosesc cu eficeinta maxima, desi nu sunt asa colorati datorita polarizarii ateanuaza mult relexiile soarelui fara a estompa mult detaliile.
Pentru a vedea daca sunt polaritzati este deajuns doar sa priveti prin ei la un afisaj LCD de la un ceas sau de la bordul masinii si sa incepi sa ii rotesti, la un momet dat ecranul LCD-ului se va innegri imaginea disparind complet sau aproape complet. (La ecranul de la CB dispare complet, la un RCD JVC ce il am dispare pe bucati oricum cind am ochelarii pe ochi nu prea vad ce scrie pe ecranul de la RCD trebuie sa ii ridic) Pentru ca o letila sa fie de calitate trebuie sa nu aiba dioptrie (exceptind cazul in care sunt contruite pentru a avea) sau sa induca distorsiuni ale imaginii. Restul e marketing. Later: A si sa nu uit, nu da un purcoi de bani pe ochelari ca oricata grija vei avea, pana la urma tot se vor zgaria si va trebui sa ii schimbi ![]() This post has been edited by zodrac: 15 Jun 2009, 14:32 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.208 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ihi, nu mai vezi deloc instantu...ceea ce e bine intrucatva ma face sa conduc mai relaxat...daca nu-i pun la ochi, mai imi scapa o privire pe CB...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Shush @ 13 Jun 2009, 14:01) O pereche de ochelari care sa ofere protectie solara buna costa peste 400 lei ![]() In rest doar sticla / plastic vopsit. O pereche polaroid, costa ~200 lei, si ofera o protectie buna. Daca vrei rame smechere, de alea metalice, subtiri si elastice, doar ramele te costa ~800lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Dau si eu cu polarizatii.
eu am o pereche de 5 ani. I-am luat din Metro, au cam 60% culoare (verde) si sunt "polarizati". Rame din plastic (nu-i d-ala moale dar au rezistat cu brio cand mi-am pus "dorsalu" pe ei), lentile tot plastic, dar inca nu se vad zgarieturile. Sunt pt uz general, ii port tot timpul cand e soare si m-am obisnuit f bine cu ei> Cred ca nu-s in stare sa mai conduc fara.. ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am gasit ieftini, ieftini. La Carrefour, la ziare. 50 lei fara cativa banuti/bucata. Mi-am luat doua modele. Sper sa nu fie considerata reclama, fiind cel mai mic pret de pana acum, consider ca-mi ajut colegii care vor sa conduca cu niste polarizati la ochi. Acum , la ora asta nu pot sa pun poze(urmeaza, numai ca o sa dureze putin ca maine am treaba) dar va pot spune ca:
Ochelarii de soare, toti, inclusiv polarizatii, sunt pe categorii: Cat 1 nori Cat 2 soare cu nori Cat 3 soare Cat 4 nu se recomanda pentru condus pe rama interioara la mine scrie CAT 3 , lentile produse in SUA ..... ca or fi sau nu mai putin conteaza. Important e ca le-am facut proba. Cum se face proba: la standul de ochelari (lipit pe stand) un desen care arata un pescar, cu undita,apa.... Cand te uiti cu ochelarii vezi si pestii ba chiar si niste iarba(desenate) scoti ochelarii .... dispar. ![]() ![]() Am condus cu ochelarii, intradevar, odihnitor e primul cuvant. ....Al doilea cuvant e contrast. Fratie, parca ai un televizor si ii reglezi contrastul. Zuper recomand tuturor.....macar incercati. Si cand ma gandesc ca nu stiam de ei si altii folosesc de cinci ani. Ca sa-i recunoasteti , la prima vedere, au pe lentila lipit un scoch pe care scrie "polarized" ..... dar nu ii cumparati decat daca puteti face proba, de sus. This post has been edited by logan1.5dci: 15 Jun 2009, 23:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Proba asta se mai poate face si cu telefonul mobil, daca tii telefonul pe diagonala nu se mai vede nimic de pe ecranul telefonului...trebuie sa cauti putin "pozitia" pana iti dai seama care este.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.647 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija cu astia de categoria 3, ca am stat 2 zile afara cu ei pe figura, nu m-au durut ochii in schimb m-am bronzat cu urme....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am o pereche de polarizati noname, cu 50 lei i-am luat dar isi fac treaba si la condus sunt chiar ok. Nu mai vezi reflexiile bordului si nu te mai deranjeaza soarele ce bate pe masina din sens opus. Chiar sunt utili la condus.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-ne domle cu condusul masinii, cu bronzul cum e?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 13 Jun 2009, 15:11) am luat si eu dintr-o farmacie...vreo 500 de mii . polarized, made in usa , bla bla. Destul de buni (nu mai vad reflexia bordului in parbriz) Ham? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
einstein1984 |
![]()
|
E de ajuns o pereche de ochelari de soare polarizati, gasesti pe toate gardurile/opticile/supermarketurile acum.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Mai m-ati salvat, nu mai stiam ce sa mai fac sa scap de reflexia luminii din bord in parbriz. O sa ma duc sa imi iau si eu.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ceribros @ 16 Jun 2009, 10:30) Mai m-ati salvat, nu mai stiam ce sa mai fac sa scap de reflexia luminii din bord in parbriz. O sa ma duc sa imi iau si eu. Eu am ocheleri marca Polar cu lentile polarizante. Le am testat efectul cu un filtru foto polarizator si se apropie destul de mult de efectele filtrului. Pretul este in jur de 50-60 ron depinde de mag. |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 11:37 |