Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
![]() ![]() ![]() |
Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
da da, optiblu...cand am intrat mi-a sarit basca din cap. Bune scoruri. (pentru ei)
Beciule du-te mai la pelicanul Tom si ia de la "chioscul" de ziare. Sunt aproape 50 lei, scrie pe ei "polarized" si sunt firma polarview. Altceva mai bun la pretul asta nu ai sa gasesti. Sau du-te la Real 1, in magazinul de ochelari, are unii Police la 300 lei. Si in Tom mai e un magazin specializat pe ochelari, dar nu am avut curaj sa intru. E chioscul meu de ziare ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 19 Jun 2009, 09:11 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Poti gasi ochelari si in Leonardo eu am luat din Carrefour direct din magazin, @logan 1.5 a gasit la ziare de ex. Dar eu am luat din carrefour din interiorul magazinului unde sunt expusi ochelari. Adevarul e ca exista doar un singur rand cu polaroizi din care 1 sau 2 perechi sunt ok in rest sunt de dama sau foarte urati. Scrie pe lentila ca este polaroid si poti testa si cu telefonul daca sunt buni. Aia de la Optibul sunt foarte scumpi 165 cei mai ieftini mai bine te duci la un magazin special de ochelari gasesti si la 107 lei dar eu recomand sa iei totusi mai ieftini deoarece se cam pierd la mine e la ordinea zilei.
This post has been edited by ceribros: 19 Jun 2009, 09:13 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
De pierdut nu ii pierd avand in veddere ca am suport de ochelari in masina(ce modest sunt
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Apropo de suport de ochelari, cautam sa iau. Si studiez mai bine parasolarul (de logan), pai merg pusi pe parasolar, ce sa ma mai chinui sa montez altceva.
Studiati putin, se baga o ureche a ochelarilor, prin partea dinspre geam, se inclina parasolarul si se baga cealalta ureche. Si stau ca zici ca sunt cusuti. ![]() Asa ca suport de ochelari VAX albina. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 19 Jun 2009, 09:25 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu as recomanda asa ceva http://www.chevrolet.ro/images/aveo-5usi-d...features-06.jpg dar din pacate ochelarii achizitionati de mine nu intra acolo
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai nu trebuie sa intre ochelarii, petreci urechile pe dupa, ochelari spre tine.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vedeti ca o pereche proasta de ochelari va pot face mai mult rau decat bine.
Era o treaba cu ochelarii care nu au protectie UV. Fiind colorati, ochiul nu se mai protejaza cum o facea in mod natural, retina sta deschisa, si atunci radiatiile UV iti pot crea mai multe probleme decat daca nu ai avea deloc ochelari. Daca va strangeti 2, cumparati 2 perechi de 200 lei/buc, ajungeti in final la 150 lei perechea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ceribros |
![]()
|
Cica astia ar fi aprobati UE asa scria pe eticheta acum cine stie , oricum par mai buni decat cei de la taraba de 15 lei. Foarte odihnitori si nu se rflecta lumina in halu in care se vedea inainte.
This post has been edited by ceribros: 19 Jun 2009, 11:25 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(ceribros @ 19 Jun 2009, 09:40) Eu as recomanda asa ceva http://www.chevrolet.ro/images/aveo-5usi-d...features-06.jpg dar din pacate ochelarii achizitionati de mine nu intra acolo io de ce intrebam de suport de ochelari de logan PH2???? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ochelarii mei de soare : UV 400 (sau 100%) FMP348 POLARVIEW Cat.3 , 0,65mm Lens Made in U.S.A. Rama metalica.
V308(1).JPG Mai am un model dar ii am in masina , nu stiu modelul. V226-2(1).JPG Astia a doua pereche, cam slab cu circulatia aerului.....sunt mai caldurosi....de iarna. Si rama e de plastic. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 19 Jun 2009, 16:23 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ceribros |
![]()
|
Prima imprese dupa ce am condus cu ochelarii ieri si astazi ...... sunt fabulosi am scapat de reflexia bordului in parbriz in proportie de 80-90%, sunt odihnitori si nu cred ca mai ma despart de ei cand e soare afara. Recomand cu caldura, nu se compara cu niste ochelari obisnuiti
![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 21 Jun 2009, 15:51 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am luat totusi si un suport de ochelari, clips, (7,6 lei), din Carrefour, de la accesorii auto. Se poate prinde de parasolar(are o clema) sau se poate lipi .
micaSuport ochelari 1.jpg This post has been edited by logan1.5dci: 21 Jun 2009, 16:08 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu iti recomand Sea Specs
![]() f buni:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu contest dar ce fac in plus fata de ai nostri?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
arata bine:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu sunt construit altfel. Sunt pragmatic, mai putin inclinat catre fashion.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu i-am luat pt apa,ca ma deranjeaza soarele in timp ce merg cu barca.
ei sunt facuti pt sporturi,nu sunt street use;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am impresia ca acum vara, pe caldurile astea, daca stai pe loc cu ei, iti cam transpira ochii.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ydaniel |
![]()
|
nici chiar asa:)
dar daca vrei te scot la un test cu ei pe mare;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ha ha, fratilor, m-am lipit. Multumesc.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Alydor |
![]()
|
care-si face mila si de mine sa imi ia o pereche de polarizati? ca in bv nu se gasesc neam...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, io-ti iau, da' daca nu-ti place modelu'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
Ba io vreau ceva clasic.. nu cu criztale zvarovsci, sau briz-briz-uri. Cum e ala din prima poza de la logan 1.5dci...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Las' ca-i vezi p-ai mei si, daca-ti plac, iti iau unii si ti-i aduc sau ti-i pun la pachet.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
Mai ca-mi vine sa te tzuc... da' ma abtin...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Am vazut si eu Polarview in Carrefour Baneasa cu eticheta "Polarized"
Din cate am inteles cei polarizati filtreaza cumva lumina astfel ca in anumite pozitii se altereaza imaginile de pe lcd-uri. Am luat eu ochelarii si m-am tot uitat la lcd-urile cu reclame de langa case invartind lentilele alea in toate felurile, si imaginea se vedea la fel de bine in toate pozitiile pe care am putut sa le incerc in magazin. Mai mult, deformau putin imaginea in timp ce ii tot invarteam. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, insa nu mi-au facut o impresie prea buna. Poate cineva confirma Polarview din Carrefour sunt polariza(n)ti deadevaratelea ? This post has been edited by JORJ: 8 Jul 2009, 17:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Multe detalii nu stiu sa dau, am sa studiez putin cat de polarizanti pot fi niste ochelari, la ce ma gandesc, poate or fi si ei pe calitati, categorii sau grade de polarizare, adica unii fac mai mult altii mai putin. Treaba cu lcd-ul eu nu o stiu ca varianta de proba.
Cert este ca ochelarii mei fac ceva, din ce motive nu stiu dar fac urmatoarele: - reduc sau anihileaza unele tipuri de reflexii , am observat asta cand soarele rasare sau apune - am paravanturi, acestea cu ochelarii se vad parca e un produs petrolier in apa, irizatiile alea - la unele parbrize de dacii 1300 se vad, bine, locurile unde a fost tratat termic geamul, chiar si la loganul meu se vad dar trebuie sa ma uit mai atent (mentiune, se vad de la distanta, albicioase; se vad si cu ochiul liber, dar nu de la distanta si sunt albastre (reflexiile)) -mai e si imbunatatirea contrastului, dar e posibil sa fie datorat culorii.....totusi la ochelarii colorati eu nu am sesizat asta. Toate astea nu le vad cu alt tip de ochelari, mai este si testul ala cu pescarul. Daca totusi nu te satisfac, ai putea incerca alte firme, eu am cautat cei mai ieftini polarizati. This post has been edited by logan1.5dci: 8 Jul 2009, 18:22 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ceribros |
![]()
|
Poti sa te uiti tu la lcd-uri cat vrei ca nu vezi diferenta diferenta este atunci cand intorci lcd-ul la 90* adica ca la aparatu foto cand faci poza din picioare, din plan orizontal "----" in plan vertical " l " sau invers.
Eu v-am zis sunt tare multumit de ei ca m-au scapat de reflexia soarelui din bord in parbriz. Cand o sa am bani (pe la anu) o sa imi iau si eu unii mai scumpi. Sper sa nu se considere reclama http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 Uite aici un experiment This post has been edited by ceribros: 9 Jul 2009, 07:39 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:17 |