Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
![]() ![]() ![]() |
Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
E invidios că ai prieteni la litoral.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ba io nu....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
o da .... intalnire cu l@u in mall
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Up.
Ma bate gandul sa imi iau o pereche de ochelari de soare polarizati. Dupa o scurta documentare ar fi foarte indicati in reducerea/eliminarea reflectiei nedorite - pe asfalt ud, zapada, soare. As dori ceva recomandari, eventual un site ceva de unde sa comand unii de calitate medie in 100-150 ron. Care ati mai avut experiente. Ca firme am vazut ca se recomanda Polaroid, Polar Glare, Rapala. Sau un magazin de unde sa iau, dar nu dinaia oridnari din Metro cu 35 de ron. 10x This post has been edited by Andy_ACS: 10 Dec 2011, 18:45 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am unii d-ăia ordinari luați de la un târg pe la Romexpo. Sunt OK pentru 70 RON.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am unii luați de la un magazin din Neptun. Am dat 40 de lei pe ei. Mi-au dat si husă
![]() PS: decât să dau 250 de lei pe unii de firmă, prefer sa dau 40 de lei la fiecare 2 veri pe unii obișnuiți. This post has been edited by Iulikk: 10 Dec 2011, 18:52 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 10 Dec 2011, 18:51) Eu am unii luați de la un magazin din Neptun. Am dat 40 de lei pe ei. Mi-au dat si husă ![]() PS: decât să dau 250 de lei pe unii de firmă, prefer sa dau 40 de lei la fiecare 2 veri pe unii obișnuiți. Si dupa a doua pereche purtata trebuie musai sa iti pui ochelari de vedere..de ce dreaq credeti ca aia buni sunt scumpi?Ai incercat vreodata sa faci diferenta intre unii buni si unii de aia cu 40lei cu tot cu husa ca sa vezi ce dioptrii au ieftinelile alea? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Deocamdată văd bine
![]() PS: la niste ochelari mare parte din preț o face rama... nu lentia. PS2: toamna, cand cumpar îi eu, ochelarii sunt la reducere. Ăștia de i-am luat ultima dată, au fost la juma' de preț. This post has been edited by Iulikk: 10 Dec 2011, 19:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
E treaba ta si ochii tai .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parerea mea e ca nu trebuie sa ne zgarcim, sunt totusi un obiect de folosinta indelungata. Macar 2-3 ani daca esti atent cu ei.
Nici peste 4-5 sute de lei pe unii gen Oakley, dar macar o firma medie asa. Ce ziceti, sa incerc pe la magazinele de pescuit + cabinetele oftalmologice? Am gasit pareri ca si la magazine gen Leonardo ar fi. |
--------------------
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Rapala Sportsman`s Mirror . Gasesti pe site-uri care vand articole de pescuit sportiv. Lentilele sunt super ok, plasticul cam obosit.
This post has been edited by Steel Tormentor: 10 Dec 2011, 19:08 Attached thumbnail(s) sportsman_mirror.jpg ( Size: 99.18k ) Number of downloads: 450 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu am de vreo 3 ani o pereche, a costat cam 100RON, nu sunt de firma, dar sunt foarte ok. Ii folosesc mult vara, cand e soare, si pot spune ca ma ajuta foarte mult. Nu stau cu musculatura fruntii incordata si nici cu ochii "mijiti". Eu recomad.
Pana sa am acesti ochelari, nu am putut niciodata conduce cu ochelari de soare. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 10 Dec 2011, 19:05) De la Leonardo am luat eu acum 2 ani si ii mai am si acum dar ii tin in trusa de pescuit caci s-au zgariat,am dat acum 2 ani 125 lei pe ei,iar acum am o pereche Avanglion care au costat in Mall C-ta 215 lei si care vor fi schimbati la vara.Foarte important este sa nu aiba dioptrii ,nu va entuziasmati ca vedeti cu ei nu stiu ce holograma. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca Leonardo practica aceeasi politica de preturi la ochelarii de soare ca si la incaltaminte, nu m-ar mira foarte tare ca ochelarii aia sa fie de aceeasi calitate cu aia de i-am luat eu cu 40 de lei... redusi de la 80
![]() Spun asta pt ca prietena mea a lucrat la un magazin de incaltamine acum vreo 2 ani. O pereche oarecare de pantofi la magazul unde lucra ea costa 69 de lei, iar la leonardo costa dublu. Aceiasi pantofi, aceeasi firma producatoare, aceeasi cutie. This post has been edited by Iulikk: 10 Dec 2011, 19:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
au si dintr-aia stai calm.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
I-am luat pe astia pana la urma. I-am comandat ieri si i-am primit azi.
Par ok dpdv al constructiei si aspectului (in realitate lentilele sunt mai inchise decat in poza). Urmeaza sa vad si cum isi fac treaba. http://www.mormota.ro/ochelari/ochelari-de...le-e335-4p.html |
--------------------
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fix la fel si de juma de an de cand ii am, i-as purta zilnic daca n-as parea dubios cu ei.Le-am facut si un review aici
Lentilele sunt mai inchise pentru ca sunt 4P. Exista si 1P fix ca aia din poza. p.s: tot de pe mormota i-am luat. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
Gasiti in dragonul rosu - soseaua spre afumati - ochelari de soare pe alese. Si polarizati, si nepolarizati, si pentru ceata si ce vreti voi. De la 15-30 ron.
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 13 Dec 2011, 15:22 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar poti sa-ti iei si ochelari cu dioptrii cu 15-30 lei din dragon.Cu 100 lei iti iei un set complet sa-ti ajunga toata viata.
Auzi ma Filipe, tu nu te-ai plictisit de sfaturile tale? |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Filip |
![]()
|
Gasesti tot ce vrei, pana la urma e imposibil sa nu gasesti o pereche de ochelari care sa nu te multumeasca. Au tot felul de rame. Ochelarii "de firma" au pretul umflat. Asa stai linistit, ca am dat si 450 ron pe o pereche de ochelari cu dioptrii, acolo nu incape discutie, iti strici ochii daca nu ii ai pe masura ta (dupa consult oftalmologic), dar la cei fara dioptrii, chiar nu conteaza, numai sa aiba protectie contra razelor ultraviolete. Si aia au asa ceva, chiar asa ieftini cum sunt. De fapt 30 de lei ar trebui sa fie peretul corect al unor ochelari de soare, ca nu e cine stie ce proces tehnologic complicat sa produci asa ceva. Sincer va spun, n-o sa vedeti mare diferenta intre o pereche de ochelari de soare din dragon, si unii "de firma" de 200 ron.
|
--------------------
Renault
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Ce mai faci Filipe?merge auve?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Filip, nici la ochelarii de soare nu-i indicat sa iei din cei mai prosti posibil. Din mai multe motive - deformeaza imaginea, nu filtreaza corect razele UV, se zgarie usor, au rama si lentile proaste care se sparg mult mai repede si usor.
Deci e posibil ca o pereche de ochelari de calitate medie sa tina cat 2-3 de ochelari prosti. Financiar tot pe acolo ajungi, sau e diferenta de cativa lei. Era o vorba - sunt prea sarac sa imi iau lucruri ieftine ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 13 Dec 2011, 16:02) Sincer va spun, n-o sa vedeti mare diferenta intre o pereche de ochelari de soare din dragon, si unii "de firma" de 200 ron. DA ! si nici intre mercedes si dacia nu ai sa vezi mari diferente,ca doar te duc din A in B amandoua ,nu? ![]() This post has been edited by l@u: 13 Dec 2011, 16:53 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Zippy @ 13 Dec 2011, 15:40) Dar poti sa-ti iei si ochelari cu dioptrii cu 15-30 lei din dragon.Cu 100 lei iti iei un set complet sa-ti ajunga toata viata. Auzi ma Filipe, tu nu te-ai plictisit de sfaturile tale? QUOTE(Filip @ 13 Dec 2011, 16:02) Gasesti tot ce vrei, pana la urma e imposibil sa nu gasesti o pereche de ochelari care sa nu te multumeasca. Au tot felul de rame. Ochelarii "de firma" au pretul umflat. Asa stai linistit, ca am dat si 450 ron pe o pereche de ochelari cu dioptrii, acolo nu incape discutie, iti strici ochii daca nu ii ai pe masura ta (dupa consult oftalmologic), dar la cei fara dioptrii, chiar nu conteaza, numai sa aiba protectie contra razelor ultraviolete. Si aia au asa ceva, chiar asa ieftini cum sunt. De fapt 30 de lei ar trebui sa fie peretul corect al unor ochelari de soare, ca nu e cine stie ce proces tehnologic complicat sa produci asa ceva. Sincer va spun, n-o sa vedeti mare diferenta intre o pereche de ochelari de soare din dragon, si unii "de firma" de 200 ron. Pe mine m-ai convins ! Deci : vand Ray-Ban Aviator. This post has been edited by Shush: 13 Dec 2011, 17:19 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Filip @ 13 Dec 2011, 15:20) Gasiti in dragonul rosu - soseaua spre afumati - ochelari de soare pe alese. Si polarizati, si nepolarizati, si pentru ceata si ce vreti voi. De la 15-30 ron. ![]() ![]() La modul cel mai serios: Termina cu tampeniile. dai 15 lei, si iei niste lentile turnate direct in valuri. Porti o pereche de ochelari de-aia o vara si suferi 5 ani dupa aia. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eu am niste Polaroid, facuti cadou de nevasta (a costat-o o mica avere, la vremea aia) cand eram "in probe". Nu stiu cat au factorul de protectie uv, dar sunt f. multumit, pot sta linistit cu fata la soare, fara sa ma incrunt.
![]() This post has been edited by maho: 13 Dec 2011, 17:56 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:20 |