Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
![]() ![]() ![]() |
Ochelari de soare, vreau sa-mi iau
JORJ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|||
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 16 Jul 2009, 11:04 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ochelari polarview am vazut si in benzinariile MOL. 45 RON
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Am gasit in cele din urma la o marmacie din real la doar 49.9 Ron. Rama metalica si polarizati. Arata bine si isi fac treaba. Sunt in genul celor de "american police"
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat si eu ieri o pereche de ochelari Polaroid. P4909 B Filtru Cat. 3.
Am condus 300 km cu ei, si este o mare diferenta intre astia niste ochelari de soare oarecare. PS: Am testat si faza cu ecranul LCD si in unele unghiuri nu se vede nimic. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu o intrebare.
De ce, in anumite conditii, vad parbrizul atermic ca un curcubeu? (doar o parte mica din suprafata parbrizului) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alydor |
![]()
|
si parbrizul neatermic il vezi in cur cubeu... geamurile laterale de exemplu sau luneta uneori si paravanturile..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
dar ochelari de soare ( si/sau polarizati ) cu dioptrii stie cineva unde se gasesc?
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Am si eu o pereche de ochelari cu lentile polarizate. Nu sunt Polaroid dar sunt buni pentru condus. Culoarea lentilelor este maro. In viitor tintesc spre o pereche de Polaroid.
Recomand ochelarii polarizati la condus, mai ales daca va straluceste bordul in parbriz (fiind construit de asa natura incat sa se reflecte pe o suprafata mare). Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Multumita topicului astuia mi-am luat un rand de Polaroizi. Dupa ce o vazut cum sunt, si-o luat si nevasta-mea un rand.
La drum lung, sunt dementiali. De cand m-am stiut, daca ma plimbam pe soare, ajungeam sa tin ochii stransi in mod constant (chiar daca purtam ochelari de soare), chestie care oboseste la un moment dat. Acu' in concediu am facut o poza normala, si una prin ochelari. Cre' ca e vizibila diferenta. IMG_5965.JPG ( Size: 797.22k ) Number of downloads: 1117 IMG_5966.JPG ( Size: 945.14k ) Number of downloads: 1166 L.E. Am observat o chestie distractiva, ca side-effect. Nu se mai vede reflexia bordului in parbriz (adica se vede, dar muuult diminuata), dar cum necum, s-a amplificat o relexie a bordului pe geamul lateral stanga. Sunt singurul care a observat asta? This post has been edited by bucatzel: 11 Aug 2009, 10:29 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
am si eu asa ceva, doar ca sunt mult mai inchisi la culoare si mi se par foarte greu de purtat, mai ales in masina
am gasit ochelari de soare cu dioptrii, insa erau doar lentile colorate...nu cred ca au efect macar apropiat de cele polarizate. preturi intre 200 si 450lei |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Cam asa era pretul dar pe o lentila.
Am mai vazut intr-un magazin, rame smechere cu magneti pe care puneau ei lentilele de ce culoare vrei, rame care pe potriveau la alte rame metalice pe care se montau lentilele pt vedere. Cand mi-au spus pretul - nu mai gaseam usa ! ![]() Aaaaa, si aveam reducere daca cumparam doua perechi !!! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
De 5%?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
St |
![]()
|
De unde se pot cumpara ochelari Polaroid din Bucuresti la preturi decente?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De oriunde le-ai lua, sa pastrezi BINE certificatul de garantie.
Eu am luat 4 buc la oferta aia cu "al 2-lea produs la 50% din pret" si la 3 a inceput sa se decoloreze lentilele. Normal ca nu mai am actele... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
St |
![]()
|
Nu mai tin minte despre care oferta era vorba, la ce pret au fost?
Eu am cumparat unii acum un an si ceva, de la un magazin din Pitesti, la aproape 200 ron, si n-au avut nici o problema. This post has been edited by St: 11 May 2010, 17:12 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
un magazin online in domeniu stie cineva? .....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-as da 150-200 lei fara sa-i vad.
Recomand Optibleu, sau cum ii zice (sa nu fac reclama). |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
St |
![]()
|
Sincer, nici eu, nu stii ce teapa iti iei. Poate doar cu multe referinte ok.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
De ce nu incerci in city mall caci eu mi-am luat de la voi acum 2 saptamani.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Pentru ambii ochi sau numai pentru asta din stanga imaginii?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
ala e ochiu de soacra si nu ii trebuie ochelari caci vede 10 m in lapte acru
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu am luat anu trecut de la carrefour si nu au nimic si am dat si 50 lei pe ei. Chiar imi parea rau ca nu ii mai gaseam zilele trecute am crezut ca mi-au cazut din usa pe strada si i-am pierdut dar norocu meu a fot ca au cazut sub scaunu soferului
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
o sa ma duc in city mall diseara....sa vad ce gasesc
![]() ....uuuu.... o sa vad pitipoance diseara in mall ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
St |
![]()
|
IN City Mall mai putin...
![]() Din ce am vazut pe net optiblu au magazin si in AFI. This post has been edited by St: 12 May 2010, 18:09 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
bine ca nu in alta parte...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:22 |