Sfaturi gura aerisire apartament
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi gura aerisire apartament
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu zic sa vorbesti cu radian, poate cunoaste el (vre-un
![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 24 Jun 2009, 21:09 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine practici deasupra usii de la intrare smecheria asta... cu sita metalica, si iti intra si aer cald, e drept cu aromele specifice caminului dar nu faci otita!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Da si te anunta studentele, prin batai in perete, cand e gata mancarea. Poti sa-ti faci si un cod.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 24 Jun 2009, 21:12 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(koldun @ 24 Jun 2009, 21:00) Bai, da-te naibii, mi-a trecut constipatia la faza asta ![]() ![]() Dragoselu: 1. First. Premiere fois. Daca mai aud aia cu curentu' fac ulcer. Ia si deschide geamu', ca nu are copchilu' nimic. Cand eram io borac locuiam intr-un apartament nedecomandat, deschideam toate usile si puteam fugi in cerc in structura astfel formata. Era un curent (taica'meu zicea ca "trage curentu' ca-n Hala Centrala" - unicul mare magazin alimentar ce avea usi pe ambele parti si cam asta se gasea in el - curent) de numa-numa. N-am avut nimic si nu am nici acum, spre deosebire de unii colegi de birou convinsi ca 2 geamuri deschise au fost cauza epidemiei de gripa porcoasa... 2. daca vrei solutie eleganta, faci cum a procedat un cunoscut de-al meu ce locuieste tot intr-o oroare de aia de camera de camin transformata in "garsoniera": a facut o tubulatura din teava de 110 si tub flexibil de aluminiu, cu ventilator de exhaustare pe teava, tubulatura ce trage aburul din "baie" si pe cel de la hota din "bucatarie" si il da afara. Trebuie montat pe hota filtru carbon, ca altfel iti umple tubulatura de meclem uleios... PS: altisone, pentru faza cu moldoveanu' imi dai un fas (foita de ceapa:) ) cu discount, da? ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu mai bine lasi usa deschisa? Poate si intra.
24 Jun 2009, 21:20: QUOTE(logan1.5dci @ 24 Jun 2009, 21:11) 24 Jun 2009, 21:28: QUOTE(GoGu @ 24 Jun 2009, 21:17) spre deosebire de unii colegi de birou convinsi ca 2 geamuri deschise au fost cauza epidemiei de gripa porcoasa... Aia habar n-au. kiss-pig.jpg This post has been edited by liviu2004: 24 Jun 2009, 21:28 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(GoGu @ 24 Jun 2009, 22:17) N-am avut nimic si nu am nici acum Esti sigur??? ![]() This post has been edited by IRONICK: 24 Jun 2009, 21:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai Nosferatu' biciclist, da' ventilator de EVACUARE nu mai poti zice? Neaparat tre' sa fie de EXHAUSTARE?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
Vai tu, adica sa vorbesc precum taranii?
![]() ![]() Acu' serios vorbind, e deformatie profesionala, cand vorbesc de exhaustare in mintea mea e vorba sigur de ventilatie/evacuare, ca mai jonglez cu niste tipuri de ventilatoare pentru tot felu' de masinarii... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si nu-i dai si dragoselului unu' de 10 pe 10?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 25 Jun 2009, 13:45) Gata! Azi a venit mesterul, mi-a cerut o farfurie de la o ceasca de cafea, a facut contur cu creionul pe perete, a fixat un punct in centrul cercului si a scos "mitraliera" din traista. A plus o plasa de inox in interior plus inca una antitantari, iar in exterior a improvizat una din plexiglas gaurit cu bormasina. Casa respiraaa... ce bine e ! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 25 Jun 2009, 23:13 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 25 Jun 2009, 23:10) ... ... merita luat aer conditionat mobil? Arunc si eu o intrebare, desigur ca nu imi permit acuma, dar in perspectiva.. ?! ![]() Merita sa iei... si nu merita... E cam la acelasi pret ca unul fix, insa e mult mai zgomotos si ai de supravegheat in plus condensul acumulat in rezervorul aparatului. Pe langa astea, fiind "pe jos" se poate infunda cu praf+scame si o data pe an trebuie demontat si curatat in interior ca altfel "prinde miros". |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si burlanul trebuie sa fie orizontal, nu cocotat cu un capat la 2 metri.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe motiv ca... ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Urca greu aerul...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
1. E cald, deci ar trebui sa urce singur.
2. Are un ventilator care-l sufla. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tre sa-ti faci mai multe gauri prin casa, daca vrei sa-i spui aparat mobil, deci mai bine iei split.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Auzi, tu nu plimbi copchilu ala?
Aeriseste si tu cand il scoti afara. Deschizi ferestrele laaaaaarg si se aeriseste. Si metoda lui Gogu e buna cu tuburi de aerisire. Pe al nostru l-am scos afara de la 10 zile si e sanatos tun. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Marty |
![]()
|
NU lua aer conditionat ca raceste copilu'!!!! Mai bine pune mina si zideste gaura de-o facusi ieri, zideste si fereastra si creste-ti copilu' intr-un mediu si un aer sanatos, neviciat de aerul infectat de afara!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cum avea MJ (RIP)! Acu' uite cum a ajuns!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
dragoselu /ai uitat sa zici cu ce scula a venit meseriasu,..
ne-am alarmat degeaba 3 pagini cu zidu din beton/...ce o fost BCA/caramida? ![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Altis |
![]()
|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Si ei sunt ai nostri... Nu-ti dau nimic, am castigat discountu' cu sudoarea fruntii ![]() Dragoselu', bine ca ai avut farfurie, ca daca-i scapai ligheanu' pe mana mesterului iti croia un hublou de toata frumusetea... Si zi-i ca s-au inventat masti gata facute pt aerisiri, nu-s scumpe si arata bine, nu trebuia sa faca tiganeala aia din plexiglas ![]() PS: cine a vazut Brasil stie faza cu capacele croite prea mici dupa ce-i dadusera omului gauri in casa. Probabil din cauza sistemului metric. Mesterul a vrut sa evite problema asta, farfurioarele nu au probleme de conversie ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Altis |
![]()
|
Dragoselu, arata-i omului poza... sa nu mai dea gaura langa gaura ca tot nu ii iese rotunda...
Gogule, nu-i nimic, stii bancul cu "tu sa fii sanatos..." Ti-am trimis unul marimea S ![]() This post has been edited by altisone: 26 Jun 2009, 13:30 Attached thumbnail(s) p_570.jpg ( Size: 19.49k ) Number of downloads: 194 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Hai ma ca sunteti rai, pai omu' trebuia vazut muncind din greu, pai ce-i mai dadea Dragoselu bani pentru 10 minute?
![]() Dar eu parca nu am vazut freze la 20 cm ![]() Asa ca tot gaura langa gaura. This post has been edited by logan1.5dci: 26 Jun 2009, 13:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
da ..va intreb.eu.asa...sa merita.sa dai atatia bani .pe o carota? ca sa dai asa ocazional...1 gaura rotunda intrun perete?..
si ce daca nu iese gaura rotunda. carei spilu? ..nu se poate..rectifica.peretele cu glet?... in varianta low cost..merge si dalta cu ciocanu.. dragoselu .profesionist.a chemat merseriasu.. ![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:45 |