Sfaturi gura aerisire apartament
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi gura aerisire apartament
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia are o tija SDS care se prinde in mandrina - au astia pe aici una de 60 cm. in fata are un spiral vidia care o centraza. Daca e meserias, adica din asta traieste, are tot interesul sa isi creasca productivitatea cu o scula.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Te cred dar ceva nu-mi iese la socoteala. Trebuie sa arate ca o teava de 50, am vazut la gauriri in beton umede. Ok asta e pentru uscat. dar cum ii sparge miezul, ca aia din poza va da (sa zicem) 10 cm si dupa aia se va opri ca nu are cum sa mearga mai mult ca se loveste miezul de fundul carotei (se umple). Si cum scoti miezul,asta nu stiu, posibil sa se poata, dar eu nu am vazut, bagi o dalta si rupi miezul si-l scoti, sau cum faci? Banuiesc ca asa.
This post has been edited by logan1.5dci: 26 Jun 2009, 14:01 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, se macina pur si simplu. Spiralul din mijloc pe de o parte, carota pe margine... Am vazut in functiune
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cine macina partea hasurata?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(altisone @ 26 Jun 2009, 13:28) Dragoselu, arata-i omului poza... sa nu mai dea gaura langa gaura ca tot nu ii iese rotunda... Gogule, nu-i nimic, stii bancul cu "tu sa fii sanatos..." Ti-am trimis unul marimea S ![]() sa vezi ce rupi aia in beton armat, tot gaura langa gaura e baza, dai de fier, pui dalta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
Nu logan, marginile si centrul, restul se sparge de la presiune si vibratii. Cel putin asa mi-au explicat astia mie.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
unele .....sunt cum e spiralu cu cap de vidia.numai ca are capatu ala de gaurit..(ca un spiral)
cauta pe google..cuvantu carota. ! This post has been edited by ct-03-tvy: 26 Jun 2009, 15:00 Attached thumbnail(s) 85939_1211046825.jpg ( Size: 2.41k ) Number of downloads: 206 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ma duc sa platesc curentu'
![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Jun 2009, 15:16 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
eu tot n-am inteles ce a facut...o gaura de aerisire sau un orificiu pe unde sa se uite la studente!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(AlexV @ 24 Jun 2009, 19:57) 50 cm beton? ma cam indoiesc, dar totusi RENUNTA. Daca nu vine cu masina de strapungeri cu gaurire umeda, nu are nici o sansa. si totusi, 50 cm????? Si peretii mei exteriori au 50 cm...1/2 beton armat si 1/2 caramida bca QUOTE(dragoselu @ 24 Jun 2009, 20:11) iar peretele nu stiu din ce este, am intrebat pe cineva care cunoaste ceva istorie despre bloc si mi-a spus ca are si fier beton! Asta e de bula...da' ce ai vrea sa aibe betisoare parfumate ??? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |