Cum iesi din camera, joculetz :)
![]() ![]() ![]() |
Cum iesi din camera, joculetz :)
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Halal spargatori. Aveti codul si nu sunteti in stare sa spargeti un seif.
![]() Si totusi...cum se deschide seiful ala ? 25R44L47R18L ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
habar n-am cum e cu lampa, cum se baga codul, si cum se deschid alea cu butoane colorate
help me ca deja mi-am pierdut ziua libera aiurea (dar nu pot sa plec, pana nu rezolv) |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
aha..25R44L47R18L
25 dreapta...44 stanga.....47 dreapta...17 stanga |
--------------------
dacia
lgn
|
|
blackout |
![]()
|
asa ceva da' la mine nu se intampla nimic
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Arhimede |
![]()
|
nici la mine...am alt cod..oricum...
ba merge...25R44L47R18L Apesi pe dreapta rotitei pana ajunge la 25...apoi pe stanga pana ajunge la 44...apoi pe dreapta pana ajunge la 47, apoi pe stanga pana ajunge la 18........clinckkkkkkk This post has been edited by Arhimede: 27 Jun 2009, 15:07 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
pai rotiti in ordinea in care trebuie, primul pe dreapta, al doilea spre stanga pana la numarul care trebuie si tot asa pana terminati codul si se deschide seiful
![]() This post has been edited by kobra_bc: 27 Jun 2009, 15:07 |
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|
blackout |
![]()
|
ahhh, l-am inceput din nou si e alt cod, deci fiecare primeste un al cod, buna treaba...
yesss, am deschis seifu' This post has been edited by blackout: 27 Jun 2009, 15:15 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
nea tampit jocul asta
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1400 break
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
stiu ca acuma ma injurati
![]() 27 Jun 2009, 16:27: radio ala trebuie sai gasiti frecventa cica,si deacolo se apasa pe open si apare un magnet mse pune pe cheie magnetu,se scot bateriile din gaurile unde era inate scaunu cu cheia si se pun in uv ai sa gasesty o ecuatie dupa aceea ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: e un pic complicata ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: rezolvare kla ecuatie gasesty ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: la priza la priza ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: in gaura din parchet ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: la seif ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: pe lingou deasupra servietei pe peret dia cu lampa uv ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: si ai sa vezi un panou ascuns ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: k sa iei celelate 2 chei ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: cu lapma uv ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: pe cub pt faza cu culorile la ala deal doilea ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: iar pt primul dai cu lapma pe el ™ » VaLy (¯`v´¯) « ™ Valy*: si ia sa vezi apremnte This post has been edited by C@talin: 27 Jun 2009, 15:27 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
deci cred ca trebuie scoase bateriile din laserul ala si bagate in lampa, dar cu? Apropo am scos suruburile de la scaun
![]() si cu radio ala ce fac? Oaiiii cred ca as crapa acolo daca as fi inchis gata merge lampa ![]() This post has been edited by kog: 27 Jun 2009, 15:42 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
citeste ce am scris eu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Arhimede |
![]()
|
Trebuie sa gasim in gaurile unde au fost suruburile baterii pt lampa uv.
Cutiuta cu sunete trebuie s-o deschidem, sa luam magnetul din ea sa scoatem bateriile din gaurile unde au fost suruburile. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu am deschis playerul dar inauntru era doar o hartie...am incercat sa scot magnetul de la difuzor cu briceagul, sa pun cheia pe difuzor...nimic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
acolo unde e scoasa scandura daca pui lampa apare o ecuatie OD=c4 Si in seif mai e o ecuatie CK=d4
This post has been edited by kog: 27 Jun 2009, 15:48 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
C@taline, STF!!!!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kobra_bc |
![]()
|
cine ma ajuta sa deschid playerul ala?
|
--------------------
dacia
1400 break
|
kog |
![]()
|
si mai e una in priza de la telefon sau ce e aia LU=d1
la player tot misti de cate un butonas si dai play, daca e butonasul unde trebuie se aude un sunet ascutit cand dai play. Faci asa la toate si cand se aud doar sunete ascutite il deschizi This post has been edited by kog: 27 Jun 2009, 15:51 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Arhimede |
![]()
|
Cum deschizi playerul?
Cum iei bateriile pt uv? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Misti sliderele la player si la fiecare miscare dai play. Ai sa vezi ca daca nimeresti pozitia corecta se schimba tonalitatea.
Edit: kog a modificat si el...sry de post inutil. This post has been edited by bmwh548: 27 Jun 2009, 15:53 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() 27 Jun 2009, 16:54: http://www.youtube.com/results?search_quer...arch_type=&aq=f rezolvarile pe you tube ![]() This post has been edited by C@talin: 27 Jun 2009, 15:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kog |
![]()
|
da' cu ecuatiile ce fac? Si alea cu culori cum le deschid? Se vede ceva cu UV da nu dau cu seama
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C@talin |
![]()
|
mie mila de voi desi putema sa va las sa muriti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kog |
![]()
|
si totusi omul ala e idiot? cum a reusit sa se incuie singur in camera si sa nu mai stie cum sa iasa?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Arhimede |
![]()
|
Nu inteleg logica cu literele din patratelele colorate din servieta cu butoanele....
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
kog |
![]()
|
nici eu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C@talin |
![]()
|
io as fi rupt usa cu cheia de roti
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kog |
![]()
|
am gasit ultimul cod. Exact de ce sa pun lingoul ala pe scandura? I foo****team un picior de sarea tot d-acolo
![]() This post has been edited by kog: 27 Jun 2009, 17:05 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bmwh548 |
![]()
|
Da' n-am doua maini? Cu una tii scandura si cu una tai firul ala? Sunt unele chestii gandite bine, dar si unele aberante.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
@C@talin mi-am ratat weelendul din cauza ta!
care e logica (algoritmul) la cele 4 patratele colorate din servieta? ![]() This post has been edited by ciush: 27 Jun 2009, 19:00 |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 13:00 |