Cum iesi din camera, joculetz :)
![]() ![]() ![]() |
Cum iesi din camera, joculetz :)
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
cheia aia am luat-o (fiecare culoare de pe cub e numerotata exact ca un zar) iti apare sus ledul de o anumita culoare si vezi pe cub culoare respectiva ce are bifat
|
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă aveți nelămuriri întrebați...
![]() This post has been edited by MAERSK: 27 Jun 2009, 20:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Io am.
De ex, la tabla de sah. Am urmatoarele coduri: Go=B2 od=D4 lu=D1 ck=D4, iar pe hartie D3 A4 B1 A3.Care e faza? nu sa apesi butoanele ca la sah dupa indicatiile astea? La partea cu zarul.....Fiecare fata colorata a zarului are un numar pe care il evidentiezi cu UV.Si ledurile alea de deasupra butoanelor sunt intr-o ordine a culorilor(primul verde,albastru,alt albastru,rosu,galben,mov) tu trebuie sa apesi 3 butoane(daca pe fata verde a zarului sunt 3 buline) si apoi tasta mare, apoi 5 butoane daca pe fata albastra a zarului sunt 4 buline apoi tasta mare....si tot asa...Nu?Eh la mine n-a mers. La butoanele alea 6 pe care poti sa le aprinzi in diferite culori.. luminezi cu UV si apare o grafica asemanatoare cu un pian pe langa ele.Nu inteleg care e faza.Ok.Apoi mergi la servieta aia si in dreapta ai 4 patrate colorate cu cate o litera pe ea.Nu inteleg apoi care e algoritmul dupa care aprinzi butoanele in functie de chestia asta de pe servieta. Eu m-am gandit ca sunt 7 cifre..A,B,C,D,E si F, si G?? si 7 butoane care corespund literelor iar tu trebuie sa faci butoanele de aceiasi culoare ca si cele 4 litere din servieta..... Cum e in cele 3 cazuri? This post has been edited by Arhimede: 27 Jun 2009, 20:54 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi cu șahul: căsuțele sunt numerotate ABCD din stânga spre dreapta, deci pe orizontală, iar pe verticală de jos în sus 1 2 3 4.
Ai acele coduri obținute din diferite locuri din cameră... DAR, în inventory ai un plic cu o foaie pe care scrie good luck. Dacă te uiți la ea prin UV, vei vedea că sunt făcute niște conexiuni între litere. G cu D, L cu K parcă etc. Pe tabla de șah trebuie să introduci acele combinații, nu cele găsite... Sper că am fost clar, dacă nu, revin... Pentru zar... te duci la butoanele alea 9 plus unul mai lung gen space bar. Apeși pe space bar și notezi ordinea culorilor ledurilor ce se aprind. Apoi te uiți la cubul din inventory prin UV, și notezi la fiecare culoare câte puncte sunt. (pe ambele fețe). Apoi în ordinea culorilos scrisă inițial, formezi din butoane punctele corespunzătoare, și apeși space. După ce le faci pe toate 6 ar trebui să poți lua cheia... La servietă ai 4 litere pe 4 culori. Le notezi. Acele clape de pian sunt în ordinea clasică, CDEFGAB. Formezi culorile asociate literelor din servietă. Unde nu ai informații despre culorile literelor, lași butoanele neapăsate ( în culoarea inițială). L.E. : La șah trebuie să introduci G cu D, O cu C, O cu U, L cu K... plus primele 4 de pe foaie... În cazul tău B4 / D2 / D1 / D4 / D3 / A4 / B1 / A3 . This post has been edited by MAERSK: 27 Jun 2009, 21:24 |
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
L-am rezolvat....treaba cu CDEFGAB n-o stiam, si la faza cu zarul, 2-ul il introduceam apasand 2 taste alaturate, si nu mergea.A mers odata ce am apasat 2 din colturi opuse.
LE:La faza cu sahul.....mai pe larg in cazul meu...cautam cu ultravioletu' pe lingou GO=b2, in parchet LU=d1, in seif CK=d4, in priza OD=d4. Ca la mate: go=b2 g=b o=2 Lu=d1 L=d U=1 ck=d4 c=d k=4 od=d4 o=d d=4 Si dupa ce ne arata ultravioletele pe foaia cu goodluck.... luam G cu D adica de mai sus...G=B(coloana 2) si D=4(coloana3) => B4........O cu C, O cu U si L cu K pe acelasi sistem, si rezulta inca 3 coordonate, si le tastam pe astea 4 si pe alea 4 pe care le avem de pe lista. This post has been edited by Arhimede: 27 Jun 2009, 21:43 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mâine dimineață dacă am timp le joc și pe celelalte din linkurile postate aici.
Îmi aduc aminte de seria Myst. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
off stie cineva cum se numeste melodia din fundal?
![]() PS Am gasit ![]() This post has been edited by jaf: 27 Jun 2009, 22:21 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
http://neutralxe.net/esc/vision_play.html
Aproape gata și ăsta... ![]() clipboard01ega.jpg E ceva mai logic decât primul, și culmea, nu se termină la ieșirea din cameră... clipboard01sal.jpg Merită jucat! ![]() This post has been edited by MAERSK: 28 Jun 2009, 09:54 |
--------------------
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
am facut tot, dar am ramas inpotmolit... nu gasesc lampa UV
![]() si cica io acum trebuia sa termin proiectu la TM... C@talin daca pic e vina ta ![]() opa... found it ![]() ora 05:28... l-am terminat... pot sa ma culc linistit ![]() This post has been edited by SSilent: 29 Jun 2009, 04:23 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Merita, dar unde naiba gasesc surubelnita?
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Privește cu atenție ceasul...
|
--------------------
-
-
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Acum am vazut dar nu stiu combinatia ca sa o iau de acolo
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu mai rețin unde se găsește combinația, dar am notițele mele pe aici.
Trebuie apăsate butoanele corezpunzătoare orelor 7, 10, 1, 4, 5. |
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(SSilent @ 29 Jun 2009, 04:32) am facut tot, dar am ramas inpotmolit... nu gasesc lampa UV ![]() si cica io acum trebuia sa termin proiectu la TM... C@talin daca pic e vina ta ![]() opa... found it ![]() ora 05:28... l-am terminat... pot sa ma culc linistit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29 Jun 2009, 11:56: e misto al doilea da nici io nu ma descurc prea bine,vad ca nu ma salavat acuma trebuie sa incep de la inceput 29 Jun 2009, 12:06: si deja m-am blocat ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 29 Jun 2009, 11:06 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
aveti rezolvarea pe youtube la toate, eu deja miam pierdut interesul cand am vazut rezolvarile
![]() |
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acest gen de jocuri (point and click - quest) nu se savurează folosind rezolvări... E cam ca diferența între sex și masturbare... Tu tocmai ai făcut o ...
|
--------------------
-
-
|
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
pai eu mam referit ca daca am vazut rezolvarea nu ma mai intereseaza sa continui jocul, nu mai are farmec sal termin.iar rezolvarea am spus ca o gasiti pe net pt cei care nu au rabdarea sa termine jocul. ce vrei, nu toata lumea are rabdarea ta
![]() |
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 29 Jun 2009, 13:44) Acest gen de jocuri (point and click - quest) nu se savurează folosind rezolvări... E cam ca diferența între sex și masturbare... Tu tocmai ai făcut o ... Mai misto da cei care au schimbat pareri pe topicul asta... ei au facut-o in grup conform rationamentului de mai sus? |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
na io m-am blocat la ultimul. Nu stiu ce sa fac cu numerele alea din figurile geometrice
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
ai o operatie de rezolvat cu ele si apoi bagi totalul la cifrul de la dulap
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Joculete-le astea se pot descarca, salva..... cumva ???
|
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
L-am teminat si eu pe primul... am dat in spume cu un coleg la munca azi
![]() cu greu am rezistat tentatiei de a trage cu ochiul pe aici ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mda...m-am apucat si eu de primul joculet....si am avut pana acum nevoie de ajutor in 3 situatii...
1) nu am gasit biletul pe care arata ca trebuie sa ti apasat 10 secunde 2) nu am vazut sfoara care trebuia taiata la scandura din podea 3) la panoul 2 (unde e cheia) m-am prins ca trebuie ceva cu numere si le-am cautat....dar le-am tastat (crezand ca e ca o tastatura de telefon) si dupa fiecare am dat spatiu....desigur nu a mers.....pana la urma am luat cheia... m-am uitat la clipuletul postat mai sus si mereu m-am uitat pana acolo unde am avut problema si nu mai departe pentru ca nu ar mai fi avut haz....dar la panoul 1 chiar nu am inteles regula si nu merge nicicium....cine ma ajuta cu o sugestie? raman dator EDIT: greseala mea....nu am citit destul de atent pentru ca am vazut ca vorbea despre o tabla de sah si am zis sa nu descopar secretul inainte de proba....multumesc ![]() This post has been edited by Tince1290: 2 Jul 2009, 19:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai vezi ca a scris maersk mai sus. tastele alea sunt numerotate altfel... uita-te in postul lui maersk si iti dai seama sigur.
eu acum ma joc al 2-lea joculet ala pe care l-a terminat maersk |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
gata si eu
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 13:08 |