Ce facultate sa aleg?
![]() ![]() ![]() |
Ce facultate sa aleg?
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Asta e...se mai indoaie coloana si de la scunul prost reglat de la birou si de la scunul din masina dupa 1000 km.
Fara munca nu se poate, nimic nu vine usor in viata asta... Nu mai bulversati baiatu' ca poate o sa alega sa devina latifundiar... ![]() No offence!! |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Pe cand un topic al copilului asta cu "Ce chiloti sa-mi cumpar?"
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Abia dupa ce se termina ala cu imperecheatu' sosetelor!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ar fi bine sa te inscrii la Universitatea Valahia din Targoviste? Le trimiti taxa prin posta, ei iti trimit diploma in plic. Cu 7 la matematica e destul de greu sa iei 9 la bac. Deci stii procedura obtinerii unor diplome curate si aratoase. Baga mare !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bylexus @ 5 Jul 2009, 12:51) Am terminat si eu ieri cu BAC-ul si iata rezultatele: Notele obtinute: Romana oral: 9,50 Engleza oral: 10 Romana scris: 8,80 Matematica: 7,05 Biologie: 9,25 Educatie fizica si sport: 9,75 Media de BAC: 9,05! Acum a sosit vremea sa vad incotro ma indrept mai departe si sunt intre 3 optiuni... Iata-le Contabilitate: Contabilitate și informatică de gestiune; 3 ani sau Finanțe: Finanțe și bănci; 3 ani sau Administrarea Afacerilor: Economia comerțului, turismului și serviciilor; 3 ani Unde credeti ca as avea cele mai multe locuri vacante dupa absolvirea facultatii?Daca lucreaza cineva in domeniu, va rog un sfat.... Multumesc. -lasand la o parte criza- Nu stiu de ce se alarmeaza lumea din cauza notei de la mate. Ori nu prea stii mate, ori ai avut un moment prost la examen. Dar asta nu te impiedica sa dai la una din facultatile la care doresti din cadrul ase-ul. Si spun asta pentru ca am avut o colega in liceu care nu stia nici macar ecuatia de gradul 2 cand o scotea profu la tabla si a intrat la finante in "prestigiosul" ase cu BURSA. Deci...tu poti sa incerci si eventual sa vezi de la cine te inspiri daca nu prea stii mate. Bafta! |
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Jul 2009, 20:51) N-ar fi bine sa te inscrii la Universitatea Valahia din Targoviste? Le trimiti taxa prin posta, ei iti trimit diploma in plic. Cu 7 la matematica e destul de greu sa iei 9 la bac. Deci stii procedura obtinerii unor diplome curate si aratoase. Baga mare ! ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Ce facultate sa aleg?"
Nave! ![]() Cand vezi dihania lansata si stii ca a iesit din mainile tale... Stii ca ramane ceva dupa tine...macar un recif de corali, in cel mai rau caz! This post has been edited by Garett: 8 Jul 2009, 06:20 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si daca e plecat cu lunile de zile de acasa, ce floci isi mai scoate dintre dinti? This post has been edited by driverx: 8 Jul 2009, 06:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ma refeream sa le faca nu sa le foloseasca.
|
--------------------
No
Reno
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Garett |
![]()
|
Parca ma vad pe mine dupa bac, numai Finante-Banci aveam in cap, ma si vedeam pe Wall Street!
Dupa aia m-am trezit si m-am facut inginer! |
--------------------
No
Reno
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 7 Jul 2009, 18:35) Draga mea. Se poate si mai rau de atat. A si fost de fapt. Ca sa exemplific, pun doua topicuri aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=135737&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=136863&hl= 8 Jul 2009, 07:28: QUOTE(Garett @ 8 Jul 2009, 07:25) Parca ma vad pe mine dupa bac, numai Finante-Banci aveam in cap, ma si vedeam pe Wall Street! Dupa aia m-am trezit si m-am facut inginer! Deci de la invartit bani ai ajuns la invartit suruburi. Da' ce? Tot pe acolo ii .... This post has been edited by driverx: 8 Jul 2009, 06:28 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Garett |
![]()
|
Prea tare!
![]() Drivere, n-am treaba cu suruburi, cel mult cu sudura. Eu sunt ala pe care-l injura toti! ![]() This post has been edited by Garett: 8 Jul 2009, 06:31 |
--------------------
No
Reno
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Luni depun dosarul! Voi alege Stiinte Economice profil Contabilitate si informatica de gestiune!
Eee si pentru ca sunt multilateral dezvoltat si bun la toate mai fac una si cred ca va fi ceva in cadrul facultatii de Telecomunicatii, probabil calculatoare... (acolo nu-mi bat mult capu, numa sa fie ca asa e trendy ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Daca faci "nave"si ajungi Presedinte promiti sa ai grija de flota?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai inteles nimic.
Base are Logan de la servici. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bylexus |
![]()
|
Modified Post!
This post has been edited by bylexus: 9 Jul 2009, 20:16 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-l ma, ca habar n-are la ce te referi
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e trendy rau engleza
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bylexus @ 9 Jul 2009, 21:05) Luni depun dosarul! Voi alege Stiinte Economice profil Contabilitate si informatica de gestiune! Eee si pentru ca sunt multilateral dezvoltat si bun la toate mai fac una si cred ca va fi ceva in cadrul facultatii de Telecomunicatii, probabil calculatoare... (acolo nu-mi bat mult capu, numa sa fie ca asa e trendy ![]() e pe dos, vezi ca pe la electronica se invata, mai ales in primu an. Laboratoare, alea alea. Si, da, aia de la liceu economic stiu din clasa a 8-a cum 5121=401 (motiv de veselie si de dat paranghelii pe criza asta, de altfel). |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi ca si la ASE se fac 2 ani de matematica. In anul 2 chiar d"aia nasoala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(driverx @ 5 Jul 2009, 13:46) M-am abtinut in celelalte topicuri sa comentez referitor la atitudinea ta, ca stim toti ca te crezi interesant prin extremismul tau -toate masinile sunt rable, am descoperit luna-, dar daca tot e vba de viitorul cuiva macar abtine-te. Cand jumatate din Romania face un fel sau altul de economie si/sau drept si nimeni nu produce nimic, cred ca mai util va fi desenatorul. Si, desi ala CICA nu va "avea viata" in ochii oamenilor "cool", la sfarsitul zilei va fi mult mai fericit decat ei, pentru ca satisfactia muncii e mult mai mare. De spectatori care se uita, iar apoi fac glume despre cat de ciudat era Einstein -ca despre altii nu stiu- ne-am cam saturat. This post has been edited by eXtenSion: 15 Jul 2009, 23:43 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 16 Jul 2009, 00:42) M-am abtinut in celelalte topicuri sa comentez referitor la atitudinea ta, ca stim toti ca te crezi interesant prin extremismul tau -toate masinile sunt rable, am descoperit luna-, dar daca tot e vba de viitorul cuiva macar abtine-te. Cand jumatate din Romania face un fel sau altul de economie si/sau drept si nimeni nu produce nimic, cred ca mai util va fi desenatorul. Si, desi ala CICA nu va "avea viata" in ochii oamenilor "cool", la sfarsitul zilei va fi mult mai fericit decat ei, pentru ca satisfactia muncii e mult mai mare. De spectatori care se uita, iar apoi fac glume despre cat de ciudat era Einstein -ca despre altii nu stiu- ne-am cam saturat. Te agiti degeaba. Se stiu persoanele care le era "dedicat" acel post. Si normal ca era o exagerare, dar nu e complet fictiune. De ce m-as crede interesant ca zic rable la masini? Asa imi place mie sa le zic. Asa le zic pe forumuri, asa le zic si cand vorbesc cu cineva. Cine ma cunoaste nu doar de pe forum stie asta. Care dracu e problema? Daca te-ai saturat, te rugam frumos sa aberezi pe alte forumuri. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu cred ca ma rugati, pentru ca sunt sigur ca celor mai multi nu le convine aroganta ta, dar, cum am spus mai sus, poti sa fii cum vrei, noi am invatat sa fim toleranti, dar cand e vba de unele lucruri mai importante ai putea sa fii "normal".
-daca nu imi spuneai ca aberez, nu scriam partea de mai jos- Cat despre "rable", atitudinea ta legata despre masini e total opusa, in sensul extrem, de cea a celorlalti care sunt, de obicei, bucurosi ca si-au luat o masina si privesc partea pozitiva a ei. Deci e evident ca te comporti asa nu pentru ca ai fi ajuns la concluzia asta logic, lucid ci doar pentru ca vrei sa fii diferit/interesant. Iar asta se vede si dupa modul in care te exprimi (postezi). -Cei mai multi nu au nicio problema cu masinile noi pe care le cumpara, deci a spune ca sunt toate rable e, evident, o "aberatie"-. Nu spun neaparat ca incerci voit sa fii asa, ci inconstient. Ideea e ca nu pari cu nimic mai bun, cu viziunea ta "unica" si cu ale tale permanente comentarii acide, ci pari doar "frustrat". Nu trebuie sa te superi, ca nu vreau sa ne certam. Iar faptul ca ti-am spus asta nu inseamna ca ma cred mai bun decat tine sau decat altii. Ca doar nu mai avem 10 ani sa stam sa ne-o masuram sa vedem care o are mai mare. This post has been edited by eXtenSion: 16 Jul 2009, 09:47 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
driverx |
![]()
|
Daca nu vrei sa ne certam, atunci mai bine ai pune mana la gura, ai inghiti bine si te-ai abtine de analizele astea psihologice. Rabla i-am zis si la Logan, cand era nou, nepocnit, fara nici o problema tehnica, super bucuros de el. I-am zis rabla si INAINTE sa il ridic, dar NU pentru ca as fi considerat Logan-ul o masina proasta. Deci, abtine-te, ca nu te pricepi. Daca in ochii tai is doar unu care e frustrat si face pe interesantul, asta e, n-am ce face.... Trebuie sa traiesc cu asta.
Deci...ABEREZI. Crunt. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:57 |