Ce facultate sa aleg?
![]() ![]() ![]() |
Ce facultate sa aleg?
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sa se anunte fiecare care se simte deranjat, lezat in vreun fel de urmatoarele cuvinte:
- rabla - covata - conserva - caruta - gunoi (special pentru Lancere cu ralanti special) Multumesc anticipat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
astea sunt termene academice..care se dau sa fie comentate la ase??????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hmm, astea personal le folosesc mai rar.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu se simte nimeni. Fiecare are dreptul la parerea lui, ii intelegem si pe ăia mai extremisti. Te intelegem si pe tine c-ai fost ghinionist si-ai tot dreptul sa le numesti asa. Sa te gandesti ca insa pentru aia in care masina inseamna aproape totul pentru ei, chestia asta e carpa rosie fluturata in fata unui taur. Iti place adrenalina
![]() Publicul priveste ![]() Toate masinile sunt niste fiare care in 50 de ani merg la gunoi. Unele sunt arme care curma vieti. Restul sunt bagatele. Pentru initiator: de contabili o sa fie nevoie mereu. Cineva trebuie sa tina si socoteala hotilor, si a celor care dau faliment. Dar trebuie sa fii bun. Dupa ce termini, ai 2 examene grele: contabil autorizat si expert. Va trebui sa fii bun in a te tine la curent cu legile si reglementarile. Nu esti, dai si tu mustele afara undeva la stat. Nu te culca pe-o ureche. Somer poti sa iesi cu oricare astea. Nimeni n-o sa dea pe spate c-ai terminat tu si sa zica "vai dl. x, ati terminat yyy, poftiti la noi, masa, casa, masina si leafa 3k euro, nu tre' sa faceti nimic" Daca o sa fii bun, iti gasesti job. Daca nu, nu. Sa nu vii pe urma sa dai vina pe facultate. Ia programele (curricula) facultatilor. Da la o parte toata 'limba de lemn' (vorbaria) si vezi ce cursuri se fac. Cauta pe net ce se face la cursul ala. Sapă. Cauta forumuri studentesti. Vezi ce barfesc studentii. Cauta-ti prieteni mai mari care sunt studenti. La ASE mate nu e asa dură. Sa vezi la inginerie. Si, in fond, invatatul de mate n-a omorit pe nimeni. Vorba aia, ce nu te omoara te face mai puternic. Poate descoperi ca-ti place si ca de fapt n-ai avut profi buni. Mate in sine e spectaculoasa. Din pacate tu esti victima pentru ca in scoala mate se face ca o corvoada. Va trebui sa mai castigi niste ani sa-ti dai seama si atunci va fi prea tarziu. Fa ce iti place. Iti place sa citesti economie? Ce-ti plac, banii? De-aia vrei sa te duci la finante-banci? Concurenta acolo, dupa absolvire, e mare, toata lumea vrea sa intre la o banca. Trebe sa fii bun. Trebe mate. Daca nu iti place nimic ai o problema. Ar mai fi ceva: cum inveti mai usor? rationamentele sau pe de rost? rationamente -> mate. pe de rost si memorie fotografica -> medicina, biologie. Economia, dreptul - rationamente la greu. Dreptul as putea zice chiar ca e un exercitiu de logica. |
--------------------
-
-
-
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Eu folosesc tiriplisca! se supara cineva??
![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(driverx @ 16 Jul 2009, 10:00) QUOTE(driverx @ 16 Jul 2009, 10:14) Sa se anunte fiecare care se simte deranjat, lezat in vreun fel de urmatoarele cuvinte: - rabla - covata - conserva - caruta - gunoi (special pentru Lancere cu ralanti special) Multumesc anticipat. Nu ai inteles ce am vrut sa spun, iar faptul ca sari la ofensiva arata doar ca am dreptate. Nu cred ca nu esti capabil sa iti dai seama ca 90% din comentariile tale sunt ironii sau pareri arogante. Asa ca nu ne spune acum ca de fapt tu glumesti, ca sunt doar cuvinte samd, ca pe toate topicurile postezi rautacios. Asta nu e totuna cu a fi glumet. Am dat exemplu "fenomenul rabla", aleator. Sa o lasam moarta, ca si-asa nu o scoatem la capat. Inteleg ca tu simti nevoia sa fii asa, deci nu e vina ta. Dar cateodata ai putea sa te controlezi, asta voiam sa spun. Daca voiam sa ne certam, la fiecare postare iti ziceam ceva. -------------------------- "Pentru initiator: de contabili o sa fie nevoie mereu" - dar nu crezi ca s-au strans deja destui, luand in considerarea ca ies pe banda rulanta? This post has been edited by eXtenSion: 16 Jul 2009, 11:19 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 16 Jul 2009, 12:11) ... Nu cred ca nu esti capabil sa iti dai seama ca 90% din comentariile tale sunt ironii sau pareri arogante. Asa ca nu ne spune acum ca de fapt tu glumesti, ca sunt doar cuvinte samd, ca pe toate topicurile postezi rautacios. Asta nu e totuna cu a fi glumet. Am dat exemplu "fenomenul rabla", aleator. .... Ti-am spus sa te abtii. Ti-am spus ca nu te pricepi. Ti-am spus ca aberezi. Contrar parerilor tale de expert, sunt foarte capabil si imi dau seama ca PESTE 90% (nu chiar 100%) din posturi sunt ironii. Din pacate nu sunt 100% pentru ca mai am scapari si mai bag rar cateva posturi serioase in care incerc sa ajut colegii de pe forum. Parca exista si functia de ignore. Nu trebuie sa fi invitat in mod special ca sa o poti folosi. Si nici nu trebuie sa platesti pentru a putea beneficia de aceasta functie. So, ce mama dracu te opreste? Sa las moarta? Ce? Rahatul care l-ai inceput tu cu o offtopicareala de rahat in care n-ai ce face altceva decat sa te arati iritat ca pentru mine masinile sunt niste rable. Te-a lasat gagica? Sau chestia aia la care tu ii zici masina iar eu rabla ti-a aratat ca poate fi o ... rabla? Sau care e problema ta? This post has been edited by driverx: 16 Jul 2009, 11:26 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nici acum nu intelegi? Ti-am zis de 3 ori deja ca nu ma intereseaza ce spui, ca inteleg ca nu poti sa fii altcumva, ca simti nevoia sa fii rautacios. Am spus DOAR ca ar trebui sa te abtii CAND E CAZUL. Daca aveam treaba cu "rabla" postam intr-un topic legat de asta, nu? Rabla a fost DOAR UN exemplu. Si nu ma mai jigni, ca eu nu te-am jignit. Iar faptul ca folosesti cuvinte gen "rahat, dracu" samd, nu te face nici mai matur nici mai pragmatic decat ceilalti. ![]() Bafta! This post has been edited by eXtenSion: 16 Jul 2009, 11:49 |
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(bylexus @ 9 Jul 2009, 20:05) Luni depun dosarul! Voi alege Stiinte Economice profil Contabilitate si informatica de gestiune! Eee si pentru ca sunt multilateral dezvoltat si bun la toate mai fac una si cred ca va fi ceva in cadrul facultatii de Telecomunicatii, probabil calculatoare... (acolo nu-mi bat mult capu, numa sa fie ca asa e trendy ![]() Dyslexus copile io zic sa asculti de aia mai batrani adeca de intaiulsatatoraltarii si sa incerci la Marina la sectia ospatari sau la sectia tinichigii.Stie le ce stie ca d`aia e pus unde e pus ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Extension, chiar nu poti trece peste asta? Eu l-am ignorat pe Driverx cand m-a abordat cu "draga mea" desi era un termen cam deplasat pentru o adresare virtuala catre o persoana feminina necunoscuta. De pe un forum trebuie sa iei fix atat cat te intereseaza. Nu esti casatorit cu Driverx sa trebuiasca sa-l suporti seara cand isi bea berea si ragaie zgomotos dupa care flegmeaza sictirit catre Mitsubishiul cu relanti cat turatia de croaziera a daciutei mele.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
extension - rabla
Diana - draga mea Next!!! Ma intreb ce mai urmeaza.... @Diana, imi cer scuze daca te-ai simtit in vreun fel ofensata de "draga mea". Nu e ceva obisnuit intradevar, dar chiar deplasat? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia incearca cu "dragul meu"
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu toți abordează femeile ca matale...
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Zii si tu Diana happy face
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
C@taline, ai grijă că vine socru lu' matale, nenea l@u și te trage de guler...
This post has been edited by Lostboy: 16 Jul 2009, 12:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Lostboy |
![]()
|
@extension - de ce ai editat partea cu scumpule?
Later Edit:A pus-o la început. This post has been edited by Lostboy: 16 Jul 2009, 12:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a scapat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Nenea,
Cred ca ai nevoie de liber azi. Iesi in parc, ia o gura de aer, iar seara, cand e mai racoare, invita-ti pretenii tai machiati, rujati si la aia sa le zici "scumpule". |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Era o gluma, dar hai sa ne prefacem ca nu ne-am prins si sa mai bagam 2-3 ironii.
![]() Si nu mai postez aici, ca nu are rost.. Daca vrei sa bagi la cap ceva e in interesul tau, daca nu, ramai cum esti, cu micile tale bucurii aparente. |
--------------------
facebook
groups
|
|
driverx |
![]()
|
Ook. Hai sa ne prefacem
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
Asta e topic despre facultati.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
La aia nu ma mai intorc
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ai făcut ”facultatea”?
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
facultati rable...tot aia pana la urma.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:15 |