Despre telefoane mobile, Orice fel de probleme
![]() ![]() ![]() |
Despre telefoane mobile, Orice fel de probleme
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hm....frumos...da cred ca e un pic cam scump.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tu vrei bun si ieftin, nu exista, vezi petardele chinezesti, ca e plin de ele, aduc si la Selgros.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argonae...asta este vro 1500 de lei... si are touch screen si alte de astea... eu vreau un telefon mai putin sf...cu butoane..forma de sapun...si la un pret decent.....
eu folosesc un nokia 3310 clasic.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
http://telefonultau.eu/products/Samsung-D8...l-Sim-Gold.html?
http://www.marketonline.ro/telefoane-dual-...g-d780-dual-sim mai ieftine sunt doar CECT-urile de care vorbeam, sau diferite 'replici'.. EDIT: http://www.mediadot.ro/telefoane-dual-sim/...uo-100-dual-sim This post has been edited by argon: 7 Jul 2009, 13:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
multumesc
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
arhi si io as vrea un nokia 6310i iarasi ,da ce sa-i faci ::
![]() This post has been edited by C@talin: 7 Jul 2009, 13:19 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
in CT mai gasesti la magazine de specialitate 6310i da reconditionate si la un pret de 5-6 mil
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
holy shit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar de ce sunt asa scumpe telefoanele astea (6310i)?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
evolio ala are o chestie f buna... nu trebuie sa restartezi cand treci de pe un sim pe celalat... la samzung cica da...asa arata in filmuletzul de review......
acum...unde e fabricat evolio ala? si stie cineva cate contacte pot intra in agenda salvata pe card? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
argon |
![]()
|
nu am auzit de el prea multe, dar pretul e foarte bun, si pare mai 'telefon' decat Cect-urile...poate gasesti review-uri pe gugal..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mda are reviewuri bune pe net....
deci ramane prima optiune.... acum sa vad cand ma hotarasc sa ma duc sa iau.....ca mie o lene..... multumesc pt informatii...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 7 Jul 2009, 13:38) mda are reviewuri bune pe net.... deci ramane prima optiune.... acum sa vad cand ma hotarasc sa ma duc sa iau.....ca mie o lene..... multumesc pt informatii...... nu-i laud pe aia de la Mediadot, dar am luat multe de la ei prin curier si au fost foarte seriosi si politicosi, presupun ca tu mergi direct la ei.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu...cred ca il iau de la domo...in rate fara dobanda.....ca e la acelasi pret...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 6 Jul 2009, 12:17) eu 4 si au mers struna. de fapt unul inca il mai am. nokia l-am primit aproape gratis asa ca n-am refuzat ![]() QUOTE(AMW @ 6 Jul 2009, 12:27) LE: @slider2 da...am o idee...temele sunt cele originale sau au fost cumparate cu licenta..ca atare nu le poti transmite de pe un telefon pe altu..ele nu vor merge decat pe telefonu care le-a downloadat initial... temele (speciale de e65) sunt downloadate intai in pc de pe un site free cu asa ceva. si datorita faptului ca nu pot transfera fisiere direct in nokia (neavand cablu de date, infrared, bluetooth, si nici card de memorie inca), le-am pus pe sony si apoi trimis prin bluetooth pe nokia. QUOTE(Liviu @ 6 Jul 2009, 12:29) Slider, mergi la (eu am meniul in engleza asa ca iti dau denumirea in aceasta limba) installations -> application manager -> options -> settings: ---- software installation -> ALL ---- online certificate check -> OFF Cu asta ar trebui sa sari peste problema. Mai poate aparea eroare "certificate expired" caz in care trebuie sa dai telefonul cu un an in urma , instalezi si apoi setezi iarasi data curenta (e un bug de la sistemul de management al certificatelor, sistem al carui standard e depasit si nu prea se mai poate schimba, fiind standard ... ) ms frumos!!! a functionat!!! n-a fost nevoie sa umblu la data. mai am inca o intrebare, daca ma puteti ajuta. am un sony cu i-mode de la cosmote. de cand am primit nokia ala nu l-am mai folosit. intr-o zi am incercat sa ma conectez cu nokia la net prin i-mode, dar telefonul neavand aceasta optiune n-a mers. azi am bagat inapoi abonamentul in sony si am vrut sa intru pe net, sa "googlesc" ceva si n-a mai mers... am intrat eu pe la setari internet si am selectat i-mode, dar tot n-a vrut. aveti idee ce poate fi?? mentionez ca inainte nu faceam nici o setare pentru a ma conecta la net cu sony. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
b76bgaarh |
![]()
|
shus.... tata...chiar il iau in rate fara dobanda...vreo 3/4 rate....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
43930.jpg
Intrebare pentru posesorii de Nokia E51: - stiti cumva daca atunci cand este cuplat prin cablul USB se si incarca bateria sau e necesar cablu de alimentare separat pentru asta? Multumiri! LE: mda... nu mere! ![]() This post has been edited by koldun: 11 Aug 2009, 23:30 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu ca nu are incarcarea prin usb.. la HTC e prin usb. La nokia e separat.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
koldun |
![]()
|
Da. Am mai cutat intre timp. Vrea un coleg sa-si ia ca e cel mai ieftin cu HSDPA aici, si nu stiam treaba asta. Asta e, o sa il tina cu doua cabluri!
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sau isi ia unu cu usb care are HSDPA direct. Respeciv un HTC, nu neaparat HD
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
koldun |
![]()
|
Nu se exista bre la 180 E. Si nu vrea sa dea mai mult pt ca nu ii folosesc functii in plus. Nici la asta nu o sa faca altceva decat sa dea tf sau ceva SMS si sa il folosesca pt. net (HSDPA).
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am un samsung B2100 ( cel rezistent la socuri, apa), nu e luat din ro.
am BT deschis tot timpul. dupa ce intru in masina si se conecteaza automat la carkit, la primul telefon pe care il dau sa il primesc se restarteaza. asta in 80-90 % din cazuri ce ar putea sa fie ? cere o resoftare ? merci |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Daca e vb de samsung si zici ca de la blushtutz pleaca totul...cere o resoftare.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
david79 |
![]()
|
daca telefonul nu e luat din Ro , il pot resofta in tara pe garantie ?
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Din cate stiu eu da,mai ales daca are garantie inca.Samsung cred ca are garantie internationala.Intra pe net la ei pe site si intereseaza-te de centrele de service autorizate din RO.Dupa aceea,daca e nevoie de trimiterea lui prin curier in alt oras,il trimiti cu plata la EI si tot ei sa plateasca si returul telefonului catre tine,asa e obligatia prin lege.Daca incearca sa te convinga ca tu trebuie sa platesti,aminteste-le ca legea spune altceva.Daca il trimiti prin curier,sa fie pus in cutie cu TOATE accesoriile si cu certificatul de garantie in original,altfel il trimiti degeaba.Si sa pui in cutie o hartie pe care sa scrii cat mai amanuntit simptomele si ceea ce nu merge cum trebuie.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
david79 |
![]()
|
multam. luni il miruiesc.
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:29 |