Vremea in Romania!
![]() ![]() ![]() |
Vremea in Romania!
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Plaja este pt toata lumea, doar ca sunt valuri foarte, foarte mari si curenti puternici. A murit azi unu pe plaja la Mangalia, luat de mare. Nu gasesc cablul de date de la camera sa pun pozele... le pun de dimineata.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
ce vant ? ce valuri ?
duminica cand am facut baie m-a troznit un val de mi-a iesit ciorba de vacuta ... iar seara cand am luat-o pe jos spre hotel aveam strat de nisip si in buzunar , intre dinti numai zic. f^%k the wind ! ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
Unde esti cazat?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dacis @ 25 Jul 2012, 18:32) Tocmai asta e, ai auzit.., sunt de o saptamana la mare si in fiecare zi a fost perfect pentru plaja , doar valurile putin mari, dar se putea face baie, aia la stiri bateau campii, sau cel putin asa o fi fost doar in Mamaia, ca alte statiuni nu exista la stiri, toate transmisiile in direct sunt de acolo. This post has been edited by argon: 26 Jul 2012, 10:40 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La care mare?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Azov.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Kara M. Azov
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
argon e-n Navodari, ca de obicei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
La mine la tara langa Alexandria,a plouat deocamdata 40 litri,si inca ii toarna calumea,de la ora 19.
|
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
p-aci s-au ars aseara niste televizoare, placi de baza si switchuri de net, in rest ploaia a fost bine-venita
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Iulikk |
![]()
|
Azi pla ploae. Doar caldura. Din pacate nu am fo la plajica
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Fericiților,unde vă plouă.
Tufu-i Africa măsiii și aeru' ei canicular că ne coacem prin Moldova. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Las' ca voua va da la iarna
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Na belea: au prelungit codul galben de caniculă și pentru sâmbătă și duminică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
se mai voteaza?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Depinde.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
E super vremea de plaja... si apa-i calda. Am fost azi la balaceala
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Devii enervant...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
Intre 13 si 15 e noapte?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(DragosP @ 27 Jul 2012, 12:59) am zis eu ca o tine asa pina la 1 august ![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 28 Jul 2012, 15:31 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Meteorologii mai nou ne ameninta cu canicula si in august si in septembrie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai daca tu stai la racoare e firesc sa fii surprins
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Te-au săltat mascații, verule?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
Marty macar pune "..." daca trunchiezi textul. Ca, asa cum ai procedat rezulta ca ma mir ca fraierul ca in august e tot vara...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
Ia vezi, acuma te mai miri?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:58 |