Sandero a obtinut 4 stele le EURONCAP
![]() ![]() ![]() |
Sandero a obtinut 4 stele le EURONCAP
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Impresionant.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Mai mult cu 1 stea e un progres. Logan are 3 stele, celelalte modele Renault au 5 stele, asteptam si Dacia un rezultat din ce in ce mai bun. Sa vedem rezultatele oficiale.
This post has been edited by andreis: 26 Sep 2008, 13:41 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari!
Era de asteptat. Probabil (dupa cum s-a spus) si Logan facelift ar obtine tot 4 stele la retestare. Oricum fata de primul Logan nu prea sunt modificari structurale, doar mici detalii care fac diferenta. Ma mira rezultatul slab al asiaticelor. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eram sigur ca o sa vad reactii de-astea.Intre 3 si 4 stele diferentele sunt doar la euroncap.Probabil ca in 90% din cazuri un sofer sau un pasager are parte de aceiasi protectie si in logan si in sandero.
Multi nu inteleg ca stelele astea sunt un punctaj cumulat si cand o sa ai un accident e mai important cum bate vantu decat punctaju asta. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ohoo, ca Honda... Impresionant ... Pentru Dacia.. Dar cam penibil pentru altii care au masini cu pretentii si cu exact acelasi punctaj
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mda..exact ca la Civic...parca si Accord nu? Si aici vorbim de alte preturi..
Urmatoarea dacie va avea 5... ![]() This post has been edited by MHY: 26 Sep 2008, 13:11 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Orice model de Honda inafara de Legend are 4 stele...
Nu ca ar fi rau 4 stele, dar totusi ![]() Acum revenind, cred ca asta va face vanzarile sa creasca garantat in toate tarile europene, mai putin Romania, ca aici EuroNCAP e "doar marketing" si siguranta nu e importanta la romani |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bai acestia, adica stie redactoru' lu' peste de la nustiu ce ziar, si aia de la Euro'ncap nu au auzit nimic?
http://www.euroncap.com/latest.aspx |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
exact pe siteul lor ma uitam acum si acolo sunt doar testele de la Logan 2005 cu 2 filmulete fronta/side impact
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE Rezultatele oficiale vor fi publicate în luna noiembrie. -------------------------------------------------------------- Loganul a obținut trei stele la testul de siguranță, principalele probleme fiind legate de desprinderea pedalierului în caz de impact și de centurile de siguranță. Potrivit experților auto, problemele au fost rezolvate la noul Logan (Logan facelift) care, dacă ar fi testat, ar obține patru stele. Deci, daca se ia o bucata Logan Ph1 se poate aduce la 4 stele destul de usor? Stiu ca pentru unii conteaza mai mult vantul, dar eu as fi curios cat ar costa schimbarea unor centuri si a pedalierului. Se poate sau sunt modificari mai mari care trebuie facute? Ar fi interesant daca centurile ar trebui doar inlocuite. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Loganul clasic a pierdut mult la impactul lateral, varza a iesit din test. Eventual cu niste airbaguri cortina ia 4 stele. Scorul e general, front+side impact.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica Accentu' o stea?
Una bucata stea? La banii aia? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
madalin82_badescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 18 October 07 ![]() |
La Hyundai rezultatul testului este din anul 1998. Deci nu cred ca are vre-o relevanta pentru Accentul din zilele noastre care din cate stiu eu are 5 stele.
|
--------------------
Dacia
Logan
2011 Laureat
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Are pe naiba 5... Kia Rio (același șasiu) are 4 stele...
Apropo, Honda Accord 2008 are 7 stele... ![]() This post has been edited by MAERSK: 26 Sep 2008, 15:00 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai daca nu e pe site nici Accentul nou de unde stii ca are 5 stele ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Sep 2008, 13:26) bai acestia, adica stie redactoru' lu' peste de la nustiu ce ziar, si aia de la Euro'ncap nu au auzit nimic? http://www.euroncap.com/latest.aspx Here are Euro NCAP's latest set of results released on 29th February 2008. A modifed model of Nissan Navara was reassessed and released 14th March 2008 scrie si-n articol ca rezultatele testarii or sa fie publicate in noiembrie se pare ca nici NCAP-ul asta nu e prea rapid .... probabil au "sesiuni" de publicare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Uf, va legati si voi de informatiile inutile din acel articol (care de altfel sunt si de reclama).
In opinia mea articolul contine urmatoarele informatii utile: 1. Sandero a luat 4 stele 2. Testul a fost facut, insa se va publica in noiembrie in mod oficial 3. EuroNCAP testează masinile pentru care volumul anual de vânzări trece de 5.000 de unități și care sunt comercializate pe piețele din vestul Europei 4. Loganul facelift are si el modificari ca sa ia 4 stele. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt curios in ce echipare au testat-o. Au testat-o cu tot cu airbaguri laterale? Eu stiam ca iau versiunea de baza. Pentru ca daca ar fi sa ia 4 stele cu airbaguri, in conditiile in care la noi airbagurile sunt lasate mai la urma la alegerea optionalelor, situatia sta altfel....
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu stiu ca toate se testeaza in versiunea de baza (de pe piata unde a fost vanduta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
loganul testat de ei scrie ca avea 2 airbaguri
in varianta de baza nu are doar 1? |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
citeste ce-am scris eu in paranteze
ca sa-ti explic, varianta de baza pe piata vest-europeana NU are 1 airbag. Numai unu' merge pe aici pe la noi la banane ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Stefan @ 26 Sep 2008, 16:42) Sunt curios in ce echipare au testat-o. Au testat-o cu tot cu airbaguri laterale? Eu stiam ca iau versiunea de baza. QUOTE(Ov @ 26 Sep 2008, 17:03) Euro NCAP testeaza cea mai bine vanduta varianta (cu echipamentele de siguranta care vin standard pentru acea varianta) a unui model de masina in cele 15 state membre ale Uniunii Europene (inceputul anului 2004). In Romania se vand destule Sandero fara airbag-uri laterale insa Romania nu este inclusa in cele 15 state. Cel putin in Germania si Franta (tarile in care Sandero se vinde cel mai bine) airbag-urile laterale sunt standard incepand cu echiparea Laureate iar airbag-ul frontal pentru pasager este standard pentru toate variantele. In concluzie, eu cred ca a fost testat un model cu airbag-uri laterale pentru ca nu cred ca putea sa ia 4* fara si pentru ca in cele 15 state care conteaza pentru Euro NCAP sunt mari sanse ca Laureate sa fie cea mai vanduta varianta. This post has been edited by r_vlad: 26 Sep 2008, 16:31 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Ov |
![]()
|
mda, am citit acum pe site-ul lor si se pare ca ai dreptate, desi mi se pare ciudat ca cel putin la golf, cel mai vandut model nu e trendline si ei fix d'aia au testat
EDIT: am mai gasit si asta: At all times we seek to ensure that the vehicle tested has the safety equipment standard on that variant in the EU 15. si cum standardul la logan e cu 2 airbaguri (in UE), here we goooooo ![]() This post has been edited by Ov: 26 Sep 2008, 16:38 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 26 Sep 2008, 14:56) pt ca e aceeasi masina cu kia rio....pe siteul din america sunt considerate una si aceeasi masina...si e testata doar una dintre ele iar rezultatele se aplica la amandoua...... uite aici linkul.... http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=715 This post has been edited by b76bgaarh: 26 Sep 2008, 18:21 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
Asa, si Kia Rio are 4 stele la EuroNCAP, deci repet intrebarea...
De unde se stie ca are 5 stele noul Accent ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Cica rezultate oficiale: http://www.capital.ro/articol/dacia-sander...cap-114502.html
|
--------------------
------
------
------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.486 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sandero are centuri cu pretensionare, se pare ca nu degeaba.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Pana la urma, lucrurile stau asa:
Sandero in echiparea de baza (fara airbaguri laterale si fara pretensionatoare la centuri) - obtine 3 stele. http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspx Sandero in echiparile superioare (cu airbaguri laterale si cu pretensionatoare) - obtine echivalentul a 4 stele (31 de puncte). http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/100340.aspx |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Da, cu safety pack ies 4 stele dar altfel cand intri pe sait si vezi doar 3 e putin dezamagitor.
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 13:27 |