FURT
![]() ![]() ![]() |
FURT
mumia2 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Swift
2008 Dacia Logan Laureat Plus 1.4 MPi
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(mumia2 @ 11 Jan 2008, 20:08) Azi in jurul orei 15:00 - 15:30 mi s-a furat radio-cd de pe logan ( cel din dotare ) in zona metroului politehnica. A fortat incuietoare si ... l-a luat simplu ... Am vreo sansa sa recuperez ceva de la CASCO daca mi l-au luat cu tot cu fata ? Daca radioul e modelul cu fata detasabila, pt a primi bani de la casco, obligatoriu trebuie sa returnezi panoul detasabil...daca ti l-a luat cu totul, ghinion, cel mult casco iti va plati reparatia la incuietoare. This post has been edited by SYL: 12 Jan 2008, 14:22 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mumia2 |
![]()
|
Fata detasabila era pusa sub scaun si a luat-o si pe aia ... daca duc o alta fata ce se intampla ? imi da alt aparat si opreste fata sau cum ?
|
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca gasesti alta panou detasabil identic poti sa le duci, dar sa nu fie de alt model, ca nu cred ca merge...Panoul detasabil ramane la ei, si iti dau banii cat valora radioul respectiv care il aveai.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mumia2 |
![]()
|
Era cel din dotare de la dacia ( blaupunkt ).
|
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
SYL |
![]()
|
Oricum ideea e ca nu ai nicio sansa sa iti iei banii de la casco daca nu predai panoul detasabil...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mumia2 |
![]()
|
pffffff... ok, mersi de raspunsuri.
![]() |
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Acum ramane de vazut cine si-o fura.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mumia2 |
![]()
|
Sa vad .. poate merge cu un ciubuc ceva la el ... ca altfel ... luam o marca mai buna si putina morala de la tata :|
![]() This post has been edited by mumia2: 13 Jan 2008, 19:59 |
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@mumia 2:
...cum au "operat" in bord, au distrus ceva la scoaterea aparatului, iese usor? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre Cogeac, vrei sa inveti meserie?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...nope, io's deja pe meserie, bre!
![]() ...vreau doar sa vaz cum mai lucreaza "astia micii". ![]() This post has been edited by Kojak: 13 Jan 2008, 02:26 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mumia2 |
![]()
|
Sincer sa fiu ... nu au distrus "nimic", chiar au lucrat frumos, doar ca mi-au lasat 2 zgarieturi de juma de centimetru pe bord acolo unde a bagat surubelnita sau ce a bagat sa-l scoata, si butucul e chiar foarte putin fortat. O sa revin maine cu poze in caz ca nu uit
![]() This post has been edited by mumia2: 13 Jan 2008, 19:05 |
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
Kojak |
![]()
|
...de-aia scot eu Philips-u' (radio-casetofon by default from dacia) cu totul din bord seara, pe timpul noptii.
![]() ...e plin de aurolaci si lowlifes in Bucurestiul asta. ![]() ...foamea (dupa liniute, bilute, etc.) e mare si bajetii se preteaza sa fure orice bun cu o oarece valoare (mai mica sau mai mare) lasat la vedere in masina... ...barosanii, cei cu "cota mare", au plecat de mult in Jermania, Spania, Italia ![]() This post has been edited by Kojak: 13 Jan 2008, 21:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
Si totusi daca zici ca butucul e putin fortat cum au reusit sa intre? Atat de slab e?!Sper din tot sufletul sa nu devina si Loganurile tinte pe banda rulanta ale hotilor.
This post has been edited by konee: 13 Jan 2008, 22:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
mumia2 |
![]()
|
Cand am fost la politie mai era cineva inaintea mea pentru acelasi lucru, numai ca la el i l-a scos de tot ... la mine sa zic ca e undeva cam la maxim 1 cm iesit doar partea de sus. Au lucrat finut baietii ... maine o sa revin cu poze sa va dati cu parerea.
|
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
Sony |
![]()
|
Ar trebui sa le faci cinste cu o bere pentru ca au lucrat finut.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Sincer am auzit si eu de o chestie din asta la un amic cu o Solenza cu chei potrivite, dar nu mi-a zis ca aia de la asigurare i-ar fi facut ceva pentru ca nu avea urma de intrare fortata. Plus de alta tu dai declaratie pe propria raspundere, iar daca se dovedeste ca minti este vorba de inselaciune si te alegi cu un dosar penal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
konee |
![]()
|
Si la mine la bloc au fost furturi. Unuia i-a luat carburatorul.Altuia masina cu totul iar altii mai fortau usile si uite asa ca degeaba patruleaza politia. Dar sunt sigur ca la multe cazuri sunt si martori"fara voie". Ei sunt indiferenti in majoritatea cazurilor. Se tem ori ca vor avea probleme sau ca vor pierde timpul lor la politie pentru altul. Eu as suna la politie. Voi ce ati face?
|
--------------------
.
.
.
|
|
mumia2 |
![]()
|
Am zis ca o sa aduc poze si le-am adus
![]() Cam astea sunt pagubele produse, desigur si radio-cdul care nu mai e... ![]() This post has been edited by mumia2: 14 Jan 2008, 16:49 Attached thumbnail(s) DSC00218.JPG ( Size: 97.43k ) Number of downloads: 48 DSC00219.JPG ( Size: 99.64k ) Number of downloads: 48 DSC00220.JPG ( Size: 93.71k ) Number of downloads: 41 DSC00221.JPG ( Size: 93.36k ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(konee @ 14 Jan 2008, 16:51) Si la mine la bloc au fost furturi. Unuia i-a luat carburatorul.Altuia masina cu totul iar altii mai fortau usile si uite asa ca degeaba patruleaza politia. Dar sunt sigur ca la multe cazuri sunt si martori"fara voie". Ei sunt indiferenti in majoritatea cazurilor. Se tem ori ca vor avea probleme sau ca vor pierde timpul lor la politie pentru altul. Eu as suna la politie. Voi ce ati face? eu as merge pana unde ar trebui cu datul declaratiilor si sunatul la politie daca vad pe unu ca ii sparge masina altuia. Pentru ca daca am face toti asa ar mai disparea din tupeul hotilor ca deja e prea mare... mumia2 exact asa mi-au facut si mie, numai k mie mi-au luat gps-ul... deci bani despagubire din parti. Asta e, data viitoare nu mai lasa nimic in masina. O sa stai 3 sapt pana vine butucul, ti-l va pune si gata. Du-te la dacoserv in militari k lucreaza bine. Dureaza 15 min si e gata (bineinteles dupa alea 3 sapt). Imi pare rau... dar asta e .. nu prea ai ce sa faci... |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
konee |
![]()
|
QUOTE Du-te la dacoserv in militari k lucreaza bine. Dar cei de la Adras Militari? Pana la urma care ditre astia lucreaza mai bine? This post has been edited by konee: 14 Jan 2008, 18:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
mumia2 |
![]()
|
Si la AMG lucreaza bine, am fost acolo cu masina de servici si chiar mi-a placut cum lucrau baietii ... oricum acum sa vedem cum rezolv cu radio-cdu ala ...
@Retype : ti-au schimbat doar butucul ala avariat ? ( se potrivea cheia de contact ? ) sau schimba toate "yalele" ( Buson, portbagaj, la usi si contact )... ca mie asa mi-a zis un coleg dupa cate a vazut el "la fata locului". ![]() |
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() ...toti (ma refer la service-uri, respectiv mecanici) sunt varza, doar ca unii sunt mai mult si altii mai putin (diferentele sunt mici, oricum)...asta e realitatea! ![]() This post has been edited by Kojak: 14 Jan 2008, 22:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mumia2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() On Topic : Ceva sfaturi pentru mine ? ![]() |
--------------------
Suzuki
Swift
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:06 |