DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> FURT

Watchful snake
post 29 Jul 2003, 15:09
Post #91

Membru

Group: Members
From: București

Despre faptul că se fură cu alarmă, se fură! I l-au luat lui Conny, a scris chiar aici. Și a mai scris cineva, cred că la secțiunea DSN. Despre fețe detașabile nu știu.

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexnet
post 29 Jul 2003, 15:26
Post #92

Membru

Va rog mult: ma lamureste si pe mine cineva daca se fura cd-uri/cas-uri cu fata detasabila si cu alarma la masina?
trebuie neaparat sa-l scot noaptea din masina?

Pe masina mea veche am avut cas cu fata detasabila 2 ani si nu l-a furat nimeni.
Acum 'din auzite' se pare ca au existat cazuri in care s-au furat si fara fata, nu stiu pe ce criterii.

--------------------
+
BBC
post 29 Jul 2003, 15:47
Post #93

Membru autentic

From: Brasov

Cele fara fata se fura doar din dorinta de a face paguba/doar de aurolaci care nu se pricep la casetofoane.

--------------------
VW 4 roti / 5 usi -
+
Watchful snake
post 29 Jul 2003, 15:58
Post #94

Membru

Pentru Alexnet: păi nu văd unde este neconcordanța... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Am vrut doar să subliniez (pentru cine a spus că-și pune două rînduri de antifurturi) ideea că, în principiu, orice se poate fura, pînă la urmă (de aceea și exemplul cu dalta) și deci nu are rost să pui două tipuri, dar, repet, am spus-o și mai devreme, hoții nu au timp să bibilească, chiar dacă studiază "subiectele" înainte. N-am auzit pînă acum de roți dotate cu antifurt și totuși demontate de hoți. Dar poate greșesc.

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
+
Watchful snake
post 29 Jul 2003, 17:27
Post #95

Membru

Revin cu prețurile, așa cum am promis, conform facturii: Antifurt roți Nova 113.050 lei (cu TVA cu tot); Antifurt capac Nova 146.370 (TVA inclus); Alarma auto CL51007: 3.001.180 lei (TVA included).
N-au mințit prea mult cînd au spus că antifurturile sînt originale, că sînt originale de Nova laugh.gif , am avut dreptate să mă îndoiesc.

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
+
MariusI
post 29 Jul 2003, 17:27
Post #96

Membru autentic

From: Bucuresti

Casetofoanele se fura si cu, si fara fata. Pentru alea fara fata exista mai multe variante: ori e un junkie care il da pe o doza, ori sunt unii in retea care au furat din alta parte fete, ori sunt de-aia de pun mesaje in geamul masinii "daca nu ne dai si fata iti facem praf toata masina". Da astia sunt mai rari.

Antifurtul la roti e mai mult ca sa le ia timp s-o scoata, si atunci e probabil sa se orienteze spre alta. Daca vor neaparat rotile alea le iau...

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
zalmoxis
post 29 Jul 2003, 17:56
Post #97

Membru incepator

Group: Banned

BEY NU VA ZISEI!?....VA LUATI MD (dimnsiuni cam 80x80x12mm) si il cionectati la CASS....Si CAS-ul te costa "doar" v-o 3-4 mil....Tot cu fata de se ia acas'..Si in Buc umblati cu face-ul dupe voi iar la drum va luati 2-3 minidiscuri si n0aveti treaba!.....Cam asa fac io.....Meserie!!!

--------------------
+
BBC
post 29 Jul 2003, 18:33
Post #98

Membru autentic

From: Brasov

Am vrut sa imi cumpar un MP3 player portabil pentru motivul invocat de zamolxis, dar am renuntat la idee.
1. La mersul prin oras prefer sa ascult radio
2. In ultimul timp am reusit sa prin anumite posturi de radio pe tot parcursul calatoriilor (Bv-Sb, Bv-B, Bv-Ms; astea sunt traseele interurbane efectuate de mine mai des).

--------------------
VW 4 roti / 5 usi -
+
AlexV
post 29 Jul 2003, 20:11
Post #99

Admin?

Group: Admin

La berlină, după ce mi-au furat roata, mi-am pus și eu două tipuri de antifurt la fiecare roată (adică am cumpărat două seturi). Nu cred că merită, totuși. Efectul este mai mult psihologic. Dacă este să-ți ia roata, poți să ai tu și mama antifurturilor pe roți, să vă spun eu cum se desface orice tip de antifurt în mai puțin de două minute: CU DALTA!!! Am pățit-o odată, cînd am pierdut cheia de la unul dintre seturi. M-a rezolvat rapid un mecanic în service. Așa că hoții pot avea și ei o daltă și un ciocan la îndemînă, dar, repet, spre liniștea noastră, a tuturor, nu se complică. Ei merg rapid și sigur, cu o coarbă și un cric iar pentru transport au mașină.

asa este. la jantele de tabla se desfac si cu un cleste serios indiferent de profill pe care il are. la jantele din aliaj care au prezonul ingropat e mai greu daca nu ai cheia.
exista la renault antifurturi personalizate, cu cheie unica, dar costa 57 euro.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
guvernul
post 29 Jul 2003, 23:03
Post #100

Membru

Azi mi-am luat si eu antifurturi pentru roti. 150.000 setul de 4.

--------------------
+
Conny
post 30 Jul 2003, 07:50
Post #101

Membru

Azi mi-am luat si eu antifurturi pentru roti. 150.000 setul de 4.

si eu! tot 150000 din Metro! sa vad unde le montez!

smile.gif

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Bobo
post 30 Jul 2003, 09:14
Post #102

Membru autentic

duminica dimineata pe ceaikovski am vazut o slz marin pe asfalt, toate cele 4 roti furate; mi-era o mila; asta din poza parca nu e marin, nu?

io mi-am luat antifurturi roti plus capace la cateva zile dupa ce mi-a venit masina;

nasol, nasol...

--------------------
+
i96nds
post 30 Jul 2003, 09:25
Post #103

Stefan

Group: Moderatori

Masina din poza e SLZ Scala Azur. Din cate zici tu, Bobo, inseamna ca cel din fotografie nu e singura ce a patzit asa ceva. Stii cumva daca aia din Ceaikovshi era tot SCALA, adica cu jenti de aliaj ?

Si eu mi-am pus antifurturi la roti imediat. Insa daca ai "norocul" sa te viziteze baietii.... poti sa ai si mama antifurtului !!!

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
Bobo
post 30 Jul 2003, 09:35
Post #104

Membru autentic

Masina din poza e SLZ Scala Azur. Din cate zici tu, Bobo, inseamna ca cel din fotografie nu e singura ce a patzit asa ceva. Stii cumva daca aia din Ceaikovshi era tot SCALA, adica cu jenti de aliaj ?

Si eu mi-am pus antifurturi la roti imediat. Insa daca ai \"norocul\" sa te viziteze baietii.... poti sa ai si mama antifurtului !!!

nu stiu ce era, ca am vazut-o din masina, si ma grabeam;

nasol, nasol...

--------------------
+
Conny
post 31 Jul 2003, 16:28
Post #105

Membru

Mi-a dat politia dovada!!!!! am zambit frumos la ora 8 dimineata!

pe urma la ora 10 am fost la cobalcescu sa ma vad cu cel cu asigurarea
care bineinteles ca s-a legat de faptul ca usa nu are nimic si cum s-a intrat in masina. pana la urma mi-a dat constatarea cu dreptul de a imi primi banii: 5500000 lei. batuti pe muchie.
si cu indicatia: INSCUT militari (a mai fost cineva pe acolo?)
a fost ingrozitor! acolo am stat de la 11.30 pana la 15.30!
nu aveam decat 2 tipuri de CD si 2 tipuri de castofon
cand am intrebat de altele spuneau ca e cu comanda si dureaza si erau kenwood cu super preturi. dupa ce l-au montat si stateam sa astept hartiile, prietenul sora mii a pus mana pe el si...surpriza!!!!!
il scotea ca portofelu' din buzunar!
normal ca am facut urat! am bagat din nou masina in atelier!
am adus inginerul lor de acolo, am scris reclamatiii! ce mai! am luat foc!
au inceput sa fie atenti! am sunat la interamerican si le-am spus ca nu imi place service-ul si ca data viitoare (sper sa nu fie nevoie) sa nu ma mai trimita acolo!
dupa 4 ore de chin am Radio cd: panasonic la care am mai dat 900 000 lei

am vb cu cei de la asiban care isi repara acolo masinile si sunt ff nemultumiti.
concluzie: NU INSCUT!!!

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Wolfmark
post 31 Jul 2003, 16:39
Post #106

Membru autentic

022.gif 022.gif 022.gif

De ce nu ti-ai luat EXACT acelasi tip de RCD? Si de ce doar 5.500.000 lei? Atata face un RCD de Solenza? Sau ai fransiza la asigurare? Cei 900.000 i-ai scos tu din buzunar sau o sa-i recuperezi mai tarziu? Te-au fortzat sa te duci la INSCUT sau a fost o recomandare?

Scuze pt. intrebari ... dar nu mi se pare chiar OK cum s-a rezolvat toata treaba :x Ma asteptam sa iti dea un RCD identic cu cel pe care l-ai avut ... sau eventual sa-ti dea banii in mana. Si ma asteptam la o suma mai mare, nu "doar" la 5 mil si ceva.

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
GeorgeB
post 31 Jul 2003, 17:09
Post #107

the 7 stars of Pleiades constellation

022.gif  :vmad:  :vmad:  

De ce nu ti-ai luat EXACT acelasi tip de RCD? Si de ce doar 5.500.000 lei? Atata face un RCD de Solenza? Sau ai fransiza la asigurare? Cei 900.000 i-ai scos tu din buzunar sau o sa-i recuperezi mai tarziu?  Te-au fortzat sa te duci la INSCUT sau a fost o recomandare?

Scuze pt. intrebari ... dar nu mi se pare chiar OK cum s-a rezolvat toata treaba  :x Ma asteptam sa iti dea un RCD identic cu cel pe care l-ai avut ... sau eventual sa-ti dea banii in mana. Si ma asteptam la o suma mai mare, nu \"doar\" la 5 mil si ceva.

casetofonul a fost evaluat la 5500 000 , de firma de asigurari. deci i-au dat 5 500 000 cu care putea sa faca ce vrea . a mai pus 900 000 si a luat un panasonic . all clear now ?

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
guvernul
post 31 Jul 2003, 22:35
Post #108

Membru

George, problema e ca ea a avut radio-CD nu cas! Si oricum, va spun din sursa sigura (CNCD Pitesti) casul e 7 milioane. Si sa nu-mi spuna careva ca CD-ul e mai putin... :x

Nici mie nu mi se pare de bun simt ce ai patit, Conny. Dar ia spune-mi ai platit asigurarea integral sau pe rate? daca e pe rate ai pute (ai fi putut) sa-i ameninti ca te retragi de la ei si reziliezi unilateral contractul. Nu au ce sa-ti faca. Piata e libera si nici un agent nu isi permite sa piarda clientii in felul asta. Si mai ales daca ameninti (sau aplici direct) cu o scrisoare la directorii firmei, sa vezi cum se rezolva problema. De parca ai zice ca esti in State. (Exemplul nu e la nimereala - acolo problemele cu care ne confruntam noi zilnic aici se rezolva miraculos, asa cum mi-as dori sa se rezolve si aici. O stiu din experienta proprie).

--------------------
+
Conny
post 1 Aug 2003, 08:14
Post #109

Membru

[quote="Wolfmark"]022.gif 022.gif 022.gif

De ce nu ti-ai luat EXACT acelasi tip de RCD? Si de ce doar 5.500.000 lei? Atata face un RCD de Solenza? Sau ai fransiza la asigurare? Cei 900.000 i-ai scos tu din buzunar sau o sa-i recuperezi mai tarziu? Te-au fortzat sa te duci la INSCUT sau a fost o recomandare?

da. intr-un fel asigurarea m-a fortat sa ma duc la inscut! mi-a scris pe despagubire sa ma duc acolo! nu stiu daca puteam sa spun nu! oricum cred ca e smecheria lor pentru ca a trebuit sa acut o anumita persoana care avea o privire dubioasa!
acelasi tip de CD nu am avut cum sa il pun pentru ca nu il aveau si nu stiu daca exista pe undeva.
si mie mi se pareau putin bani, dar am sunat la Cobalcescu, dealerul de unde mi-am luat masina si mi-a spus ca nu stie un pret sigur, dar in cataologul de la asigurari (care cica e de la Dacia) e trecut 150 Euro si ca astia sunt banii pe care ii da asigurarea.
Nu am francisa la furt partial, iar cei 900000 i-am dat din buzunarul meu

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Liviumac
post 1 Aug 2003, 08:23
Post #110

Membru

Bai sunt siderat de povestea lui Conny
1. mie astia de la unita imi spun ca tb sa astept 1 luna dupa ce am dovada de la politie ca nu cumva sa se gaseasca Cd-ul; vad ca lui Conny i l-au pus in aceeasi zi
2. 5 milioane jumate?????!!!!!
e imposibil; mie de la Cobalcescu mi-a spus ca e 7 mil fara TVA - cred ca acceasi persoana.....catalog de la Dacia cu preturi? de unde, ca de 3 sapt incerc sa aflu cat costa CD-ul iar la Dacia nimeni nu are habar (am intrebat si eu si de la reprezentanta)
asa ca ori ai fransiza la asigurare, ori ..... nu mai stiu

--------------------
+
Conny
post 1 Aug 2003, 08:37
Post #111

Membru

Liviumac, tu ai intrebat la cobacescu de valoarea CD-ului si ti-a zis 7 mil?
incredibil! eu am sunat-o ieri cand eram la cei de la INSCUT si mi-a spus 150 euro! uffff!!!!!!!!!!! e incredibil.
a sunat cineva la VC sa intrebe? astia nu ar trebui sa ne spuna?
pe asigurare scrie : francisa 10% la furt total
si 0% la daune si furt partial

mai are cineva sigurarea la Interamerican?

oricum, cei de la INSCUT sunt sub orice critica!
parerea mea este ca inspectorul de asigurare George Hampu (sau ceva de genul asta) are ceva afaceri cu tipul ala de la INSCUt: Florin Popescu
E chiar batator la ochi: m-au trimis la un dealer care avea doar 2 optiuni de cd si 2 castofoane! in rest m-au aburit ca trebuie sa faca comanda si tot felul de chestii. si singurul catalog pe care il aveau era de la kenwood si cel mai ieftin era de 9 mil

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Liviumac
post 1 Aug 2003, 08:41
Post #112

Membru

eu am sunat la VC si nu au stiut sa-mi spuna....bine, acum probabil ca daca nimeresti pe altcineva s-ar putea sa stie; in plus s-a mai interesat cineva si de la reprezentanta, dar tot n-a putut sa afle
iar la cobalcescu mi s-a spus ca e vreo 7 mil FARA TVA, deci vreo 8 si jumatate
da' cine stie, poate chiar atata costa...

--------------------
+
Mihai007
post 1 Aug 2003, 11:00
Post #113

Membru autentic

Va rog mult: ma lamureste si pe mine cineva daca se fura cd-uri/cas-uri cu fata detasabila si cu alarma la masina?
trebuie neaparat sa-l scot noaptea din masina?

Da-mi voie sa te lamuresc eu :
din aug2001 pana in apr2003 am avut pe masina Radiocassul original DSN.
Daca in prima luna in mai scoteam si-l mai luam in casa, dupa aceea am renuntat ... pana cand m-am trezit fara (apr2003) (zona Sos. Giurgiului-piata Progresu)
Pe vremea aia eram mai fraier si m-am dus la politie recunoscand ca nu stiu cum au intrat hotii in masina iar politistii mi-au dat dovada cu "chei potrivite". Prin urmare Asiban a refuzat sa ma despagubeasca icon_twisted.gif

Acum doua saptamani, mi-am cumparat un RCD Sony cu fata detasabila, 5.2 mil lei pret in care este inclusa si asigurare 1 an impotriva furtului (TOT "numai prin efractie") la Agras-Omniasig.
Zilele trecute am ramas si fara asta ...fata detasabila a ramas totusi la mine (Zona Militari in spate la Sheriffs). Numai ca de data asta m-am asigurat ca nu vor mai fi dubii cu privire la modul de operare : yala trebuia sa fie evident fortata si asa a fost :roll:

Cand am fost la politie, astia tot asa : s-au folosit chei potrivite ?
Am sarit de fund in sus : NUUU ! mi-a fost indoita yala :!:
si asa au mentionat si ei in raport !!!
Apoi am fost la Agras-Omniasig ... aceiasi faza : Nu vezi dom'le ca-i indoita yala ? si am scos yala ca sa se vada la fotografie
De data asta o sa ma despagubeasca ... dar ma gandesc ca asa as fi putut face si data trecuta

IN CONCLUZIE :
se fura si cu fata detasabila si fara sad.gif

Mentionez ca nu am alarma si intentionez sa scot de tot yalele ca nu folosesc decat hotilor ca sa-mi fure din masina.
In caz de lipsa de curent ... pot sa intru la o adika prin portbagaj (nu ca n-ar putea si hotii sa faca la fel... dar ar fi mai batator la ochi si ceva mai acrobatic sa ajunga pana la casetofon/CD etc )

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie
+
hawkeye
post 1 Aug 2003, 11:36
Post #114

Membru incepator

[
Mentionez ca nu am alarma si intentionez sa scot de tot yalele ca nu folosesc decat hotilor ca sa-mi fure din masina.
In caz de lipsa de curent ... pot sa intru la o adika prin portbagaj (nu ca n-ar putea si hotii sa faca la fel... dar ar fi mai batator la ochi si ceva mai acrobatic sa ajunga pana la casetofon/CD etc )

eu am facut deja asta (am nova gt), am desfacut inelele de prindere al mecanismului in interior. daca ai cheie buna, poti sa invarti yala dar invarti in gol... nu deschid decat din telecomanda iar in caz de power failure (s-a intamplat o data) am intrat prin portbagaj si am deschis o usa din spate, care a fost foarte usor si fara probleme.

oricum, daca vor sa intre in masina vor intra. si vor sparge geamul. sa speram totusi ca nu.

seful meu are un ford focus fabricatie 2002 si i-au furat un cd sony si i-au spart geamul.

--------------------
+
Wolfmark
post 1 Aug 2003, 14:52
Post #115

Membru autentic

De la Vocea Clientului:

În primul rând, vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră din data de 01.08.2003, și pentru interesul acordat produselor și serviciilor Dacia.

Referitor la solicitarea dumneavoastră în legătură  cu pretul unui echipament audio de tip radiocasetofon montat pe Dacia Solenza vă comunicăm următoarele :

Radiocasetofoanele care echipeaza în prezent autoturismele Dacia Solenza  sunt de tipul RDS ( Gama RADIOSAT):
-radiocasetofon codat 2*15W( 2 difuzoare pe fata) montat pe modelul Dacia Solenza Confort-pret 6.150.943 lei
-radiocasetofon codat 4*15W (difuzoare 2 fata, 2 spate) montat pe modelele Dacia Solenza Rapsodie si Clima
Pret boxe spate pentru radio cu 4 boxe 1.892.598 lei
-radio CD codat 4*15w (difuzoare 2 fata, 2 spate) montat pe modelul Dacia Solenza Scala-pret 7.776.900 lei

Deci nici pe departe 5.500.000!!!
Nu stiu daca pretzurile sunt sau nu sunt cu TVA, dar cred ca totusi e vb. de ultima varianta.

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Conny
post 1 Aug 2003, 14:53
Post #116

Membru

De la Vocea Clientului:

În primul rând, vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră din data de 01.08.2003, și pentru interesul acordat produselor și serviciilor Dacia.

Referitor la solicitarea dumneavoastră în legătură  cu pretul unui echipament audio de tip radiocasetofon montat pe Dacia Solenza vă comunicăm următoarele :

Radiocasetofoanele care echipeaza în prezent autoturismele Dacia Solenza  sunt de tipul RDS ( Gama RADIOSAT):
-radiocasetofon codat 2*15W( 2 difuzoare pe fata) montat pe modelul Dacia Solenza Confort-pret 6.150.943 lei
-radiocasetofon codat 4*15W (difuzoare 2 fata, 2 spate) montat pe modelele Dacia Solenza Rapsodie si Clima
Pret boxe spate pentru radio cu 4 boxe 1.892.598 lei
-radio CD codat 4*15w (difuzoare 2 fata, 2 spate) montat pe modelul Dacia Solenza Scala-pret 7.776.900 lei

Deci nici pe departe 5.500.000!!!
Nu stiu daca pretzurile sunt sau nu sunt cu TVA, dar cred ca totusi e vb. de ultima varianta.
.

ce e asta? poti sa imi spui de unde o ai sau s aimi trimiti o foram cu semnatura?
vreaus ao trimit la interamerican s avad despre ce e vorba

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
i96nds
post 1 Aug 2003, 14:57
Post #117

Stefan

Group: Moderatori

Nu cumva e 7.776.900 lei cu tot cu cele 4 boxe??? Nu stiu, zic si eu asa....

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
Wolfmark
post 1 Aug 2003, 15:05
Post #118

Membru autentic

Naiba stie. Posibil sa ai dreptate.

Conny ... trimite un mail la Vocea Clientului ... in care spui ce ai patzit si ca vrei sa stii care e pretul unui RCD. Si intreaba daca e cu TVA (eu am uitat), cu boxe sau fara boxe. Iar daca nu ... cat e pretzul boxelor.

Eu am primit mail-ul de la ei ca raspuns la unul pe care l-am trimis dimineatza. E in format Word, cu nr. de inregistrare etc... Daca il vrei da-mi prin PM adresa ta de mail ca sa ti-l forwardez.

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Liviumac
post 1 Aug 2003, 16:19
Post #119

Membru

tocmai am sunat la WC si mi s-a spus ca informatia exista (asta da schimbare), dar nu poate sa-mi spuna pretul pt ca nu stie codul reperului (radio CD-ului adica); cu alte cuvinte avem lista de preturi, sigur, numai ca nu stim ce inseamna codurile, deci e inutilizabila....cred ca tb sa mai sun o data sa dau peste cineva care are si corespondenta dintre coduri si denumiri....traiasca UAP
de la cobalcescu mi se confirma ca CD-ul este peste 9 milioane cu tot cu TVA; acum nu stiu cat au ei adaos, dar nu cred ca mai mult de 10-20%
Conny, se pare ca ai cam luat teapa; sorry sad.gif

--------------------
+
Wolfmark
post 1 Aug 2003, 16:22
Post #120

Membru autentic

Am mai trimis un mail. Sper ca de data asta sa-mi raspunda exact ce si cum.

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:34
Forum Renault