[VAND] urgent frigider Arctic, foarte convenabil!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] urgent frigider Arctic, foarte convenabil!
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gliding.flight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
|
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
Profesore, vreo masina de tocat carne (manuala desigur) nu vinzi?
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Profesore, daca tot n-ai foto digital, facem trocul? Tu imi dai un frigider imepcabil, de 31 de ani, cu putina rugina, iar eu iti dau la schimb un foto digital, de aproape 10 ani, impecabil, dar cu suportul de plasti rupt?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(radian @ 18 Jul 2009, 08:51) Profesore, daca tot n-ai foto digital, facem trocul? Tu imi dai un frigider imepcabil, de 31 de ani, cu putina rugina, iar eu iti dau la schimb un foto digital, de aproape 10 ani, impecabil, dar cu suportul de plasti rupt? Te-ai bagat tu repede. Dom' Profesor nu luati in seama spusele lui Radian.Este teapa mai mult ca sigur. Eu am un monitor de 14'' no name veki de 10 ani.Dat fiind faptul ca este mult mai nou decat frigideriul iti propun sa imi dai pe el frigiderul si o difrenta de 50 ron. Ps monitorul nu are pic de "ruginica" si arata impecabil(putin ingalbenit dar....cine vede si nu stie crede c-asa tre' sa fie) Astept pm cu adresa dv. completa. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Radeti degeaba! Ar fi bine sa fie toti la fel de instariti ca voi! Credeti ca nu exista profesori saraci? Exista si alte categorii de oameni care sunt considerati bogati (prin natura "meseriei") dar de fapt o innoada de azi pe maine...
Nu cunoasteti situatia materiala a omului , nu ar trebui sa comentati! This post has been edited by radus: 18 Jul 2009, 14:54 |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
radian |
![]()
|
Radus, nimeni nu a luat in deradere starea materiala a nimanui. De unde si pana iunde ai ajuns tu la concluzia asta? Dar pe un harb ruginit de trei decenii sa ai tupeul sa ceri bani, trebuie sa fi descendent direct al lui Hagi Tufose...
QUOTE(iulian sn2001 @ 18 Jul 2009, 14:24) Bre nu-mi strica afacerea. Cum o sa fie teapa, vezi pozele de mai jos. Functioneaza impecabil si are sub 10 ani vechime! This post has been edited by radian: 18 Jul 2009, 16:03 Attached thumbnail(s) IMG_0001.JPG ( Size: 155.97k ) Number of downloads: 561 IMG_0002.JPG ( Size: 138.55k ) Number of downloads: 572 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(radus @ 18 Jul 2009, 14:53) Radeti degeaba! Ar fi bine sa fie toti la fel de instariti ca voi! Credeti ca nu exista profesori saraci? Exista si alte categorii de oameni care sunt considerati bogati (prin natura "meseriei") dar de fapt o innoada de azi pe maine... Nu cunoasteti situatia materiala a omului , nu ar trebui sa comentati! Tocmai pentru ca exista oameni care "de fapt o innoada de azi pe maine" ar fi trebuit sa-l dea de pomana nu sa ceara bani pe el. Eu l-am si transportat acasa persoanei careia i l-am donat si nici pe transport n-am vrut sa primesc bani ![]() This post has been edited by TheFastOne: 18 Jul 2009, 16:29 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Lasati ba omul in pace, nu vedeti ca evolueaza. Cand era la noi, la tara, cumpara caciula de lana (eventual cu mot). Acu' ii tuseste frigideru',
![]() Si cica o duce rau dascalimea! ![]() ![]() Cine stie ce insemna abrevierea p.p.c. si la ce se refera? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(radus @ 18 Jul 2009, 15:53) Atata timp cat omul isi permite sa plece in strainatate si are 500 de euro sa treaca granita , eu zic ca nu duce lipsa de bani ![]() Inafara de asta , parintii mei au cumparat frigider , aragaz si masina de spalat in rate si nici n-am bani multi ! Si ce crezi ? Toate "aparatele" vechi le-am donat unor oameni mai nevoiasi ca noi ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dragi colegi forumisti, imi pare rau sa vad ca multi dintre noi suntem mult prea rautaciosi. E foarte usor sa blamezi pe cineva cand nu stii nimic despre el...
@radus ![]() @dragoselu - nu pune tot la suflet ca multi au glumit. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 18 Jul 2009, 19:14 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(radian @ 18 Jul 2009, 16:02) Radus, nimeni nu a luat in deradere starea materiala a nimanui. De unde si pana iunde ai ajuns tu la concluzia asta? Dar pe un harb ruginit de trei decenii sa ai tupeul sa ceri bani, trebuie sa fi descendent direct al lui Hagi Tufose... Bre nu-mi strica afacerea. Cum o sa fie teapa, vezi pozele de mai jos. Functioneaza impecabil si are sub 10 ani vechime! balaria aia nici nu mai merge....degeaba ai pus poze.Uite poza cu monitorul 100% functional.Ce se vede sub monitor nu face parte din targ. QUOTE(Andy_ACS @ 18 Jul 2009, 19:13) Dragi colegi forumisti, imi pare rau sa vad ca multi dintre noi suntem mult prea rautaciosi. E foarte usor sa blamezi pe cineva cand nu stii nimic despre el... @radus ![]() @dragoselu - nu pune tot la suflet ca multi au glumit. Bafta! Eu nu am glumit.Kiar ofer la skimb o frumusete de monitor(+ diferenta ceruta anterior) Attached thumbnail(s) monitor.JPG ( Size: 141.52k ) Number of downloads: 545 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa pot sa vand si eu pegasu` lui bunicu (dumnezeu sa-l ierte).. are putin rugina dar functioneaza.. pana la urma ii vorba de civilizatie nu de starea materiala..
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ala e vintage
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 18 Jul 2009, 20:02) Atata timp cat omul isi permite sa plece in strainatate si are 500 de euro sa treaca granita , eu zic ca nu duce lipsa de bani ![]() Inafara de asta , parintii mei au cumparat frigider , aragaz si masina de spalat in rate si nici n-am bani multi ! Si ce crezi ? Toate "aparatele" vechi le-am donat unor oameni mai nevoiasi ca noi ! Buna seara! Omule, bani am, au venit salariile pe vara (in invatamant) in ziua cand a intervenit, salvator, DOMNUL MARTY (II MULTUMESC , dar dupa-amiaza, am verificat pe la 19 si erau intrati. Vreau sa intelegi ca eu nu am venit in Bucuresti pregatit pentru idioteniile celor de la Consulatul R. Moldova (extras cont 500 Euro plus asigurare medicala pe toata perioada de sejur). Ca sa iti faci o idee ce inseamna strainatate pentru mine: Galati - Giurgiulesti = 12 km. Pentru 12 km si cazare la socri nu am nevoie de 500 Euro! Asa ca nu mai judecati oamenii gresit. 18 Jul 2009, 23:48: QUOTE(TheFastOne @ 18 Jul 2009, 00:21) Lasa colegu' ca nici eu nu-s instarit dar am dat de pomana si vechiul frigider si vechea masina de spalat........Si n-aveau 31 de ani si nu erau nici ruginite. Auzi........31 de ani l-ai folosit si mai vrei si bani pe el dupa ce ca-i ruginit....... ![]() Nu conteaza ca nu esti tu instarit, conteaza ca sunt amarati pe lumea asta care n-au bani nici de-o paine si chiar s-ar bucura de asa ceva pe criza asta ![]() Eu stiu ce am avut la vanzare: i-am dat garantie la portar 2 ani pentru acel frigider. Il puteam vinde la 100 de lei daca il vopseam ca nu era mare lucru... Cand fac donatii, fac donatii, dar acum sunt si eu stramtorat (drumuri Bucuresti pentru viza, cheltuieli intretinere copil, chirie, masina), nu intelegeti ca sunt avarul din Moliere... 18 Jul 2009, 23:51: QUOTE(bulan @ 17 Jul 2009, 22:12) Daca vreti, aduc cu trenul un alt frigider (vin la Bucuresti pe 3 august sa iau pasaportul cu viza de Moldova), il urc in metrou si directia Pantelimon (unde parca stati) si imi oferiti pe el 50 lei, apoi mergem sa-l donam... ![]() ![]() ![]() 18 Jul 2009, 23:55: Se pare ca sunt plecati in concediu toti moderatorii, oameni buni, inchideti acest topic, imi pare rau ca am postat din greseala la Cafenea, am vandut frigiderul... Astia rad de mine, unii poate nu au nici bani de trecut strada, dar fac bascalie pe seama altora... 19 Jul 2009, 00:04: QUOTE(vi_escu @ 18 Jul 2009, 19:45) Lasati ba omul in pace, nu vedeti ca evolueaza. Cand era la noi, la tara, cumpara caciula de lana (eventual cu mot). Acu' ii tuseste frigideru', ![]() Si cica o duce rau dascalimea! ![]() ![]() Cine stie ce insemna abrevierea p.p.c. si la ce se refera? ![]() ![]() ![]() ![]() 19 Jul 2009, 00:07: QUOTE(iulian sn2001 @ 18 Jul 2009, 15:24) Te-ai bagat tu repede. Dom' Profesor nu luati in seama spusele lui Radian.Este teapa mai mult ca sigur. Eu am un monitor de 14'' no name veki de 10 ani.Dat fiind faptul ca este mult mai nou decat frigideriul iti propun sa imi dai pe el frigiderul si o difrenta de 50 ron. Ps monitorul nu are pic de "ruginica" si arata impecabil(putin ingalbenit dar....cine vede si nu stie crede c-asa tre' sa fie) Astept pm cu adresa dv. completa. Nu rade nimeni, Radian si Iulian, frigiderul s-a dat. Monitor CRT am si eu, vreau sa iau un LCD in curand... This post has been edited by dragoselu: 18 Jul 2009, 23:07 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
martin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 6 June 08 From: TULCEA ![]() |
si eu care credeam ca barfa e pentru coltul strazii, deraderea de 2 lei e pentru scara blocului iar forumul e locul unde vorbim respectuos si incercam sa rezolvam cateva probleme fara a fi nevoiti sa ne injosim la tot felul de oameni. Se pare ca m-am inselat si in loc de colegi pe acest forum gasesti foarte multi rechini care stiu doar sa arunce cu pietre. Concret : nu te interesa frigiderul omului nu postezi si gata. Dar cum unii nu intelege ca si tacerea e un raspuns ne apucam de shtouri pe net, ca pe strada ne e frica sa deschidem gura.
PA. dragoselu totusi aplica ideea colegului (scuze si respect) care spunea sa duci acel frigider la scoala (unde profesezi). ![]() This post has been edited by martin: 18 Jul 2009, 23:15 |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 1,5 DCI AUDI A4 B9 DEUA
ex VW GOLF 4 1.6 AZD ex DACIA LOGAN MCV 1.6 MPI ex DAEWOO ESPERO |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 18 Jul 2009, 22:25) Si ziceai ca esti cam stramtorat in perioada asta ? Iti dau eu o idee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Succesuri ![]() This post has been edited by TheFastOne: 19 Jul 2009, 00:19 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
radian |
![]()
|
Mos Martine, noroc ca aparusi matale sa ne tragi nitel de urechi...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Nuuuuuuuuuu. Nu-l inchideti. Schimbati doar titlul in vand monitor crt 14", stare perfecta, putin zgariat
![]() @martin. Ie cafenea aici dom'le. Matale ce faci la cafenea ? O barfa, un misto, o gluma, o maslina, o scobitoare.......Este ? ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 19 Jul 2009, 11:25) Nuuuuuuuuuu. Nu-l inchideti. Schimbati doar titlul in vand monitor crt 14", stare perfecta, putin zgariat ![]() @martin. Ie cafenea aici dom'le. Matale ce faci la cafenea ? O barfa, un misto, o gluma, o maslina, o scobitoare.......Este ? ![]() O maslina...o scobitoare si un Martini desigur.Nu cred ca are cineva ceva cu dom' profesor.Doar ca se mai destinde putin atmosfera.Auzi dar....halatu' Cat e halatu!!!!???? |
--------------------
dacia
supernova
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(martin @ 19 Jul 2009, 00:14) si eu care credeam ca barfa e pentru coltul strazii, deraderea de 2 lei e pentru scara blocului iar forumul e locul unde vorbim respectuos si incercam sa rezolvam cateva probleme fara a fi nevoiti sa ne injosim la tot felul de oameni. Se pare ca m-am inselat si in loc de colegi pe acest forum gasesti foarte multi rechini care stiu doar sa arunce cu pietre. Concret : nu te interesa frigiderul omului nu postezi si gata. Dar cum unii nu intelege ca si tacerea e un raspuns ne apucam de shtouri pe net, ca pe strada ne e frica sa deschidem gura. PA. dragoselu totusi aplica ideea colegului (scuze si respect) care spunea sa duci acel frigider la scoala (unde profesezi). ![]() Bai ne lesi.....ce dreaq ...sau ai si tu vreun frigider de vanzare....deschide-ti topic. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
fara monitoare ca apare studentu
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
daca tipu e intr-adevar profesor...cred ca l-a afectat sistemul. Si eu dat titularizarea si ma gandesc ca e bine ca nu am luat-o!!!
![]() Mie mi se pare bascalie topic-ul asta!!!!! Daca cumva omu e serios ori are ceva la mansarda, ori e foarte trist ca ajung in asemenea situatii penibile!!! Nu ar fi singurul!!! 20 Jul 2009, 15:43: QUOTE(martin @ 18 Jul 2009, 23:14) si eu care credeam ca barfa e pentru coltul strazii, deraderea de 2 lei e pentru scara blocului iar forumul e locul unde vorbim respectuos si incercam sa rezolvam cateva probleme fara a fi nevoiti sa ne injosim la tot felul de oameni. Se pare ca m-am inselat si in loc de colegi pe acest forum gasesti foarte multi rechini care stiu doar sa arunce cu pietre. Concret : nu te interesa frigiderul omului nu postezi si gata. Dar cum unii nu intelege ca si tacerea e un raspuns ne apucam de shtouri pe net, ca pe strada ne e frica sa deschidem gura. PA. dragoselu totusi aplica ideea colegului (scuze si respect) care spunea sa duci acel frigider la scoala (unde profesezi). ![]() Subscriu!!!!. Sunt multi pe forumul asta care se cred mai destepti ca restul si nu au habar ce e respectul, in general, sau parerea personala libera. This post has been edited by ovidiun: 20 Jul 2009, 15:43 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Tot am citit de "studentul cu monitorul",care e faza?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
De fapt, ce e respectul, in general, si ce e parerea personala libera?
Adica faptul ca un membru al forumului ne propune sa-i cumparan cu 50 de lei o vechitura ruginita de 31 de ani, este sau nu o lipsa de respect fata de restul membrilor forumului? Si, mai are si tupeul sa-ai argumenteze oferta, ca are cheltuieli, ca l-a costat biletul de tren pana la Bucuresti, etc. In ideea ca oferta respectiva este totusi pe bune, faptul ca si-a postat topicul la cafenea si nu la bursa, este sau nu o lipsa de respect fata de regulamentul de functionare al forumului? This post has been edited by radian: 20 Jul 2009, 18:21 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
@ daniM cred ca faza aia e o referire la mine :|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:56 |