[VAND] urgent frigider Arctic, foarte convenabil!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] urgent frigider Arctic, foarte convenabil!
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de plm
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ya,baby....
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
off
@liviu2004 Pan' la urma ai fericit pe cineva? |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nop. Mi-am bagat p...
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si nu il mai donezi? Ca io nu m-am dat de gol
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Lasa ca am eu un vecin care de cand il stiu n-are bani si e amarat ... dar cine si-a luat in 1996 Cielo ? El ... cine are acum "mertan" ? Tot el ... si in continuare "n-are" bani
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
pitbulu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 July 09 From: Bucuresti ![]() |
@ cosmin_2300
asa ca am eu un vecin care de cand il stiu n-are bani si e amarat ... dar cine si-a luat in 1996 Cielo ? El ... cine are acum "mertan" ? Tot el ... si in continuare "n-are" bani Pai nu stii ca asa mereu, se plang tot cei ce nu ai bani, iar saracul sta si inghite....asa e de cand lumea si pamantul si asa va fi mereu |
--------------------
bmw
X6
2009
- B 84 ... Sa traiesti cand viata iti scoate in cale durerea si mahnirea!!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, cazurati in butoiul cu melancolie? Inca un plic si adoptati lozinca lui Iliescu de acu 15 ani, "Sarac si cinstit"...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cine ma ? Eu ? Eu am zis doar ca aia care se plang ca n-au , de obicei au !
Cine poate sa fure , sa fure ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
adevarul este ca a deschis topicuri unu si unu ....am mai zis si repet ,,oare preda in acelasi stil ca si topicurile deschise " /???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
nu l@u acolo e cu ochii dupa eleve!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
kog |
![]()
|
baaaaaaaaaaaaaaaa alea are varsta egala cu pedeapsa!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 20 Jul 2009, 19:05) E o placere sa citesc topic-ul ala de fiecare data ![]() This post has been edited by Shush: 21 Jul 2009, 00:00 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Radeti voi, radeti, dar ala era frigider de epoca. Deci valoros. Mai ales daca avea amoniacul in stare buna. Frigiderul asta era cam ca un Cadillac Deville 1958, sau un Chevrolet Impala 1962.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Corect. Ofera-i acum 500 de ron pe el si cumpara-l
![]() LE. Mi-am adus aminte ca vroiam sa-i dau lu' dom' profesor niste idei pentru viitoarele topicuri: 1. Vand nasture de pantaloni de blugi, putin zgariat, incriptionat Lee Cu Par, pret 20 de lei. 2. Vand piulita roata dacia 1100, filet putin uzat, pret 5 lei. 3. Vand cuie de 6, scose din tocul usii de la baie, putin ruginite, pret 1 leu bucata. 4. Vand cada de baie din fonta, cu putin smaltz sarit pe alocuri din bloc construit in 1950, adevarata opera de arta. Pret 20 de lei (a se citi caut fraier sa-mi care cada la fier vechi) ![]() Spor la bani dom' profesor ! ![]() This post has been edited by TheFastOne: 21 Jul 2009, 14:15 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cedez si eu trusa de farduri ( a lu' nevasta-mea) goala , un lant rupt de caine, par de pisica si trandafiri uscati. Dace e le pun pe toate intr-un colet si le trimit lu' dom' profesor sa isi stranga bani sa isi ia masina
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
faceti voi misto,..
da de pus in locul lui...vat-i pune?... sa ai nevasta/copil mic,...locuind intro camaruta..?....cu un salariu..de toata jena... jafu ala de frigider daca raceste,..e bun.. iar daca se strica..il cari la magazin.si iti platesti taxa verde cu el,pt unu-l nou... decat sa stai sa duci mancarea la unu si la altu in frigider,..mai bine ala antic.. This post has been edited by ct-03-tvy: 21 Jul 2009, 16:58 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Tu ai citit topicul din 2 in 2 randuri ?
Nea profu' si-a luat frigider NOU si "anticul" asta il vinde cu 50 ron ! Eu in locul lui l-as fi donat ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 21 Jul 2009, 13:58) Corect. Ofera-i acum 500 de ron pe el si cumpara-l ![]() LE. Mi-am adus aminte ca vroiam sa-i dau lu' dom' profesor niste idei pentru viitoarele topicuri: 1. Vand nasture de pantaloni de blugi, putin zgariat, incriptionat Lee Cu Par, pret 20 de lei. 2. Vand piulita roata dacia 1100, filet putin uzat, pret 5 lei. 3. Vand cuie de 6, scose din tocul usii de la baie, putin ruginite, pret 1 leu bucata. 4. Vand cada de baie din fonta, cu putin smaltz sarit pe alocuri din bloc construit in 1950, adevarata opera de arta. Pret 20 de lei (a se citi caut fraier sa-mi care cada la fier vechi) ![]() Spor la bani dom' profesor ! ![]() ![]() mai da tu multe idei ca....pe tine te injura lumea daca kiar apar topicurile alea. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ct-03-tvy @ 21 Jul 2009, 16:57) S-o luam de la inceput. ![]() Stai linistit ca nu-i asa amarat dom' profesor. Nu vezi ca nu mai posteaza de vreo cateva zile ? A plecat in concediu ![]() ![]() @iulian, cand am citit prima postare a lu' dom' profesor de pe acest topic ma uitam ceva de genu' : ![]() ![]() ![]() This post has been edited by TheFastOne: 21 Jul 2009, 23:07 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Lupul moralist: lasati omul in pace ca poate aia 50 ron chiar conteaza... erau unii pe alte forumuri care vroiau 2 mil pe frigidere d-alea... Si daca am inteles eu bine s-a dat:) Deci se poate inchide.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
S-au dat pe drak.Eu eram in stare sa dau si frigiderul si cate o bere numa sa vina cineva sa il coboare 3 etaje.
Nu s-a incumetat nimeni si a trebuit sa il duc cu un prieten pana la tomberoane. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
kog |
![]()
|
eu de lene sa il mut l-am lasat sa mearga pana si-a dat duhul, in ultimele lui zile de functionare facea un carait cand cupla pompa de toata frumusetea(cel mai probabil contact imperfect). Abia atunci am cumparat altul. Chiar pe ala vechi nu il vrea nimeni? Am inlocuit termostatul si merge. Cu ruginica nu are probleme, numa ca pute in el a nus' ce. Il dau ieftin pe 3 PET-uri de bere
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Mai cumpara cineva asa ceva,mie nu-mi vine a crede?!
Acum vreo 2 ani am vrut sa renovez o camera de la parchet pana la tavan,cu schimbat usi,ferestre,mobila,etc. si am cautat mai mult de o luna un tip care abia a catadicsit sa vina cu o camioneta si sa care mobila,mochetele si toate rahaturile alea,iar mobila chiar era destul de buna pentru o camera de la tara!Daca i-as fi cerut vreun leu macar cred ca acolo mi le lasa si era chiar pacat sa ajunga la gunoi!Intotdeauna e de preferat sa donezi lucrurile ce nu-ti mai trebuiesc decat sa fii scartar! Si apropo de monitor,am si eu unul dar nu-l donez decat la vreun orfelinat sau ceva de genul,am vazut de ce sunt in stare unii de pe aici!Daca cunoasteti vreun tip cu adevarat sarman sunt gata sa-l dau si in perspectiva s-ar putea sa apara si un Pentium III care sa aiba aceeasi soarta! This post has been edited by Funny: 22 Jul 2009, 09:07 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Ba, nimic nu stiti, 50 RON sunt accesoriile, nu frigiderul
![]() s2dyjq.jpg QUOTE(Alydor @ 21 Jul 2009, 16:52) Cedez si eu trusa de farduri ( a lu' nevasta-mea goala) , ... ![]() This post has been edited by MihaiD: 22 Jul 2009, 09:31 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
kog |
![]()
|
aia e nevasta-sa
![]() ![]() This post has been edited by kog: 22 Jul 2009, 09:35 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
NU-i nevasta-sa bre, e o eleva venita la meditatii...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 21:13 |