Nu inteleg: "Autocare cu romani intoarse..."
![]() ![]() ![]() |
Nu inteleg: "Autocare cu romani intoarse..."
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Francezii sint "des putes".
Au fost din totdeauna. Am avut niste experiente cu mitocania lor si pe vremea lui Ceasca. Pentru ei sintem sub-oameni care put si vor sa le ia bunastarea. Sint si au fost jogodii. This post has been edited by costi: 21 Mar 2005, 14:27 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
pana una alta nu am auzit de romani opriti la Strasbourg pe autocare, si intra 1-2 mii/saptamana...deci mai tango cu cutrele de fr. Mie imi e frica s anu inceapa si ei ca spaniolii sau nemtii...(am patit mereu controale in Germania innopinate, plosc Polizei, dus intr-un sat puricat de pasapoarte 1h)...de ce ar fi Fr mai fraieri ma intreb?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda... nu-l citisem.
De ce am impresia ca asta-i doar inceputul? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
Ai impresia asta pentru ca ai nostri (Blaga, Ungureanu) au inghitit galustca fiebinte cu mare entuziasm si servilism parca erau ministrii Spaniei, nu ai Romaniei. Daca aia s-au defecat pe noi si ai nostrii ministrii au luat lingurita si au zis ca e ciocolata, ba inca vezi Doamne, si-au pus si cenusa in cap, ca e vina noastra...la ce sa te astepti?...Pai sa inceapa si Italia, Fr si Gr, Ge, Slovenia, Ungaria, Cehia, Polonia sa se destepte si sa ne dea cu laturi in cap...si noi sa ramanem cu axa in mana, ca vizele cu UK si USA...se analizeaza.
Nu se poate mai, voteaza pe de-o parte sa ne primeasca in UE si pe de alta ne trateaza mai rau ca oricand. Pentru ca sa fim intelesi, ce s eintampla acum, e mai rau ca pe vremea vizelor, ca atunci stiai ca sunt niste elemente la dosar le aveai...aveai viza...acum depinzi de dispozitia unui vames, care dupa cum citim poate face orice abuz. In pana mea, MAE sa ceara explicatia scrisa de 1 rand minim, a fiecarui pasaport refuzat pentru intrarea in Spania...nu se mai poate cu frumosul... This post has been edited by mil: 21 Mar 2005, 15:08 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ups.. acum am vazut ce a scris Paul... il voi raporta moderatorilor pentru atac la ... costum de baie (slip)!!!
![]() ![]() costi.... pai exemplele lui mil sunt fix din acel articol din Jurnalul....vezi mai sus link-ul si are perfecta dreptate!!!!.... mai ales in cazul tipei care merge la barbatul ei deci, teoretic, la DOMICILIUL CONJUGAL..... adica ACASA!... e clar ca dureaza cativa ani pana primeste cetatenia, dar are viza de rezident!!!!... aia sunt chiarnebuni...pentru asa ceva (daca mai are si copiii) poate iesi nasol de tot pentru statul spaniol daca femeia aia face tapaj!!!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Al, poveste adevarata, traita de nevasta-mea cand a nascut: doua tipe vorbeau despre sotii (sau ma rog, partenerii) lor (aveau copii cu ei da? tocmai nascusera).
"auzi, voi sunteti casatoriti?" "da" "adica, asa, la primarie?" "A, nu, nu la primarie" ![]() Deci.... nu zic ca s-a intamplat ceva similar acolo, dar este o posibilitate. Chiar asa de cretini sa fie spaniolii aia? Posibil, nu zic ba. Dar nu trebuie sa scapam din vedere nici dorinta de 'senzational' a reporterilor romani This post has been edited by vv: 21 Mar 2005, 16:22 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
tu tii cu ursul !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
5/34 nenica, atati au intrat...asta dupa ce i-au filtrat serios la noi...e SCANDALOS...nu incepeti si voi ca Blaga," blame it on Romanians", ca daca aveam contract sa incep munca poimaine in Lisabona si spaniolul ma trimetea sa iau avionul la Bucuresti, il strangeam de gat.
Parol d'honneur!!! This post has been edited by mil: 21 Mar 2005, 20:06 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mil @ 21 Mar 2005, 14:50) ca daca aveam contract sa incep munca poimaine in Lisabona si spaniolul ma trimetea sa iau avionul la Bucuresti, il strangeam de gat. Dac-aveai un asemenea contract, nu faceau tambalau! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca banii mei nu sunt buni pentru ei, sa ma *** pe nasul lor.! Na!
Asta vara prima destinatie a agentiilor turistice a fost Spania. Si nu din cauza capsunarilor, s-au contorizat numai plecarile cu chartere. Sa vedem vara asta cine mai risca sa cumpere bilet la mare in Spania. Eu am fost in Spania acum vreo doi ani. Preturi la Costa Brava de la dublu in sus comparativ cu Turcia, (totusi mai ieftin ca un sejur 3 stele Olimp/NeptunMamaia) Servicii la jumatate din valoare comparativ cu Turcia. Zic numai din experiente personale, altii poate au alte impresii. Asa ca fapt divers pot sa spun ca daca se apuca la vara sa puna bete-n roate turistilor din Europa de est (in special rusi si romani) sunt complet idioti. Din diverse motive, acestia cand scapa pe-afara cheltuie in concediu mult mai mult decat un neamt sau un englez. Stiu ca povestea un grec care are un hotel in Cipru, cat de bucuros era cand au venit niste grupuri de romani si rusi, ca asa mai reusea si el sa vanda cate ceva in afara de pachetul standard. Asta pentru ca foarte multi proprietari de hoteluri vand demipensiune la preturi minime si se bizuie pentru profit mai mult pe cheltuielile extra (agrement, bauturi, mizilicuri). Ori o familie de englezi in medie lasa cel mult o suta de euro toata saptamana. kebab nu, scuba nu, doar prajit la soare (pana si untura de plaja si-o aduceau de-acasa) . |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ia luati de aici!
http://www.nasparau.com/transport.html |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Perfect de acord cu "scriitorul"! Orice comentariu devine de prisos!
This post has been edited by LucVer: 22 Mar 2005, 11:49 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
O singura corectura am eu.... rezervarile pe internet (na ca stim ca-i ala!) nu se pun la socoteala...mai ales in Spania, in conditiile de acum!!!!...parol!!!
P.S. ala care a scris articolul chiar ca a avut probleme cu fundul in urma repetatelor excursii... dar sigur nu de la autocar... ca prea se crede el atotstiutorul in ale turismului organizat si loveste cam in toti: turisti, agentii, autoritati... toti e prosti pentru domnia sa.... doar aia de stiu ce-i netu, aia e baieti buni, ca e ca el!...manca-l-ar tata de scriitoras ... bai astia cu talente la asezarea literelor, care va luati leafa din mozolirea hartiei de ziar sau umplerea paginilor de pe net, decat mistocareala ieftina, mai bine luati atitudine pe fondul chestiunii, ca numai asa se poate schimba ceva!!!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai maa ca e simpatic rau!
Citeste si articolul cu drumul in Grecia..are umor omuletul! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
La urma urmei, e dureros, dar Spania e stat suveran si poate hotari pe cine primeste sau nu.
Tragica e pozitia obedienta a autoritatilor romane care s-au grabit sa ii infiereze cu manie proletara pe luzarii de capsunari. Americanii s-au grabit sa il scoata pe domnul Marin Puscas din tara cand acesta se ciocni usor cu jipanul de taximetristul nostru. Dar poate au si ei dreptate - Spania e pretenara noastra. Si oricum, romanasii au politica guritei cascate cu oricine care nu e Albania sau Bulgaria. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:36 |