[VAND] - Piese din dezmembrari - Clio Symbol, Ranault Clio Symbol an fabricatie 2006 1.5 DCI
![]() ![]() ![]() |
[VAND] - Piese din dezmembrari - Clio Symbol, Ranault Clio Symbol an fabricatie 2006 1.5 DCI
shammy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala !!!
|
|||
2gdezmembrari |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 July 09 From: BUCURESTI ![]() |
biciu-----------avem chedarul 30 ron
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- B 49 GFA
|
|
shammy |
![]()
|
pt giafas,
Lasa-mi te rog un numar de contact am primit mesajul tau dar deocamdata nu imi da voie sa dau un replay. mERCI!!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala !!!
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
shammy zi-mi cand pot sa te sun si te sun eu .nu-i nici o problema.am evitat sa te sun sa nu te deranjez
![]() |
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
shammy |
![]()
|
Pt giafas,
Ma poti suna oricand, nu-i problema. Merci |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
Salut,
un pret pentru butuc contact plus capetele de cheie + yale usi + buson rezervor?? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
shammy |
![]()
|
salut kostyq
din pacate busonul rezervor nu mai este..... ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
aveai pe ce castofon sau cd? tuner list cumva?..daca aveai cd la ce pret il dai
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
shammy |
![]()
|
salut Saftonel,
Are radio-cd, dar nu este turner list.... este update list. daca te intereseaza pretul este de 300 Ron. Merci!!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Salut, spune-mi un pret pentru fiecare dintre urmatoarele
- Cheder parbriz (ornamentul de plastic) - Compresor aer - bara spate |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
ti'am trimis pm
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
shammy |
![]()
|
Salut shake,
Am motorasele dar nu le dau decat cu tot cu macarale. De potrivit nu stiu... asta ramane sa incerci si daca nu sunt bune..... vedem..... pretul lor ar fi de 300 lei ambele cu tot cu macarale. Merci!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
![]() mersi oricum , spor la vanzari |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pentru ce am cerut eu cum ramane?
Multumesc. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
shammy |
![]()
|
Sal raduNG
Scuze de intarziere..... nu am fost pe langa un calc sa-ti rsp. Cheder Plastic - 30 lei Compresor aer - 200 eur bara spate - S a dat Merci!!! 29 Jul 2009, 11:42: Mai am urmatoarele piese: compresor aer - 200 eur - discutabil Bloc motor Cutie viteze Airbag-uri flansa bord ceasuri bord radio-CD Bangheta spate Scaune fata Portiere fata - 100 eur - bucata Portiera spate - dreapta - 100 eur Volan Instalatie aer conditionat radiator Pivoti discuri frana placute frana - 100 ron 4 buc boxe fata - 75 ron ambele macarale+ motorase geamuri electrice fata oglinzi electice - 50 eur - bucata geamuri laterale Multe alte plastice si componente Astept cererile voastre. ![]() Merci!!! This post has been edited by shammy: 29 Jul 2009, 11:42 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
dumiDude |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 07 ![]() |
tamponul din stanga cel de langa distributie si cel de sub baterie ma intereseaza daca le mai ai? In ce stadiu sunt si pretul lor?
merci! |
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
shammy |
![]()
|
Salut dumiDude,
Tamponul de langa distributie este 50 lei si daca vrei si suportul tampon inca 50 lei. Din pacate cel de sub baterie nu cred ca a scapat intreg. Merci!! 30 Jul 2009, 15:56: astept cererile voastre in continuare... 0723399257 This post has been edited by shammy: 30 Jul 2009, 15:56 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
dumiDude |
![]()
|
ok ms de raspuns
pastreaza-e pe amandoua (tampon si suprt tampon) pana sambata cand te sun sa ne vedem. Bucuresti nu? |
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
shammy |
![]()
|
ok astept telefonul tau sambata. Ms
31 Jul 2009, 08:24: Pt dumiDude, Am si tamponul de sub baterie.... a scapat intreg. Daca il vrei si pe ala inca 50 lei. da sunt din bucuresti... 31 Jul 2009, 15:26: oferta valabila in continuare... ![]() This post has been edited by shammy: 31 Jul 2009, 15:26 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
dumiDude |
![]()
|
ok vb la un tel ... sambata dupa 11
|
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Ai gasit cumva aparatoarea de care te intrebam zilele trecute(dreapta fata dupa bara)?
Aia intradevar nu se potriveste pentru masina mea ![]() |
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
shammy |
![]()
|
Salut giafas,
Ti-am zis ca nu o sa se potriveasca.... Crede-ma ca nu am avut timp sa mai ajung sa vad..... Am fost foarte ocupat. Te sun sa-ti dau raspunsul maine. Merci!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Buzunarul de la usa dreapta fata?
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
shammy |
![]()
|
sal neajiji,
Nu am cum sa-ti dau doar buzunarul, asta ar insemna sa descompletez fata de usa si restul nu mai am cum sa le dau. Iti dau daca vrei toata fata de usa cu 100 ron usor negociabil. ![]() Merci!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
nu multumesc in acest caz. bafta!
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
shammy |
![]()
|
La fel neajiji...
3 Aug 2009, 21:45: oferta este valabila in continuare.... This post has been edited by shammy: 3 Aug 2009, 21:45 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
u_r_s_a_c_h_e |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 July 09 ![]() |
Salut!Bratele de stergatoare la ce pret sunt? Sti cumva daca se potrivesc si pt un renault megane 1?
|
--------------------
Renault
Captur
2018 Life EVO dCi 90
- B**CUM
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Sigla de pe bara fata mai exista si daca da la ce pret. Multumesc |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
shammy |
![]()
|
Salut SerbanS
Sigla o am este 50 lei discutabil... ![]() 5 Aug 2009, 14:45: Sal Ursache, Da am bratele de la stergatoare, pretul ar fi de 50 Ron, discutabil.... Nu stiu daca se potriveste ramane de vazut... Merci!! This post has been edited by shammy: 5 Aug 2009, 14:45 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
radiator ac cel din fata de langa cel de racire?
|
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:17 |