[VAND] - Piese din dezmembrari - Clio Symbol, Ranault Clio Symbol an fabricatie 2006 1.5 DCI
![]() ![]() ![]() |
[VAND] - Piese din dezmembrari - Clio Symbol, Ranault Clio Symbol an fabricatie 2006 1.5 DCI
shammy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala !!!
|
|||
shammy |
![]()
|
Salut tuturor,
Incepand de duminica am inca un renault clio symbol in dezmembrari. Motor 1.4, 75 cp, an fabricatie 2004. Piese de origine, la preturi avantajoase, mai exact: ansamble caroserie, de interior, motor, cutie si multe altele. ![]() astept cererile voastre 0723399257 / 0764916300 sau pe mail george@aviso.ro |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala !!!
|
|
shammy |
![]()
|
Am si al doilea Clio
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
fiul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
Salut! Ma intereseaza manerul de deschidere (nu stiu exact cum ii spune) de la usa stanga fata, cel din interior. Cand il desfaci, te rog sa te uiti daca deschiderea este pe cablu atunci merge la mine, daca este pe tija nu e bun. Astept un pret. Spor la vanzare!
|
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
salut,ma intereseaza tamponul de sub motor la 1.4, ala care are ulei in el, si o siguranta de la un bolt de la o usa
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
capitonaj portbagaj?
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
shammy |
![]()
|
Salut neajiji,
Am capitonajul din portbagaj, pretul este de 25 ron. 9 Aug 2009, 23:14: Pt hitman1234, Imi este destul de greu acum sa dau motorul jos pt tamponul de care ai tu nevoie si pe langa asta nu am nici timp suficient. daca vrei lasa-mi un nr de telefon si te sun in momentul in care reusesc sa dau motorul jos ( sa zicem c-am 2 saptamani ). 9 Aug 2009, 23:17: salut fiul, Ok o sa ma uit sa vad de care este. dar daca este cel bun pretul v a fi destul de piperat fiinca sunt nevoit sa descompletez portiera.... pretul ar fi de 50 ron. Merci!! This post has been edited by shammy: 9 Aug 2009, 23:17 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Capitonajul de la capota si mecanismul ala de deschidere de la capota il ai?
|
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
shammy |
![]()
|
salut Giafas,
capitonajul de la capota il am este 50 ron, din pacate mecanismul acela de la capota a fost lovit in accident.... 10 Aug 2009, 19:48: up This post has been edited by shammy: 10 Aug 2009, 19:48 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ok o vreau. facem schimbul cu aparatoarea plus diferenta
![]() |
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ma intereseaza plasticul care inconjoara coloana de directie in partea de jos la podea intre pedale.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
shammy |
![]()
|
Da Giafas nu-i problema ai nr meu de telefon suna-ma si rezolvam.
11 Aug 2009, 10:04: Salut IRONICK Plasticul ala 50 Ron - este bine?????? 11 Aug 2009, 12:25: up 12 Aug 2009, 09:25: up This post has been edited by shammy: 12 Aug 2009, 09:25 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(shammy @ 11 Aug 2009, 10:52) Salut IRONICK Plasticul ala 50 Ron - este bine?????? Salut, Pot sa iti ofer 35RON si vin eu sa le ridic. Am atasat o poza la ce ma refer eu. Nu stiu sigur daca se pot scoate de pe ax. plastic.jpg ( Size: 75.97k ) Number of downloads: 564 This post has been edited by IRONICK: 13 Aug 2009, 16:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rzvy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 July 06 ![]() |
Salut! Ai capacul de motor? Cel de plastic. Ma intereseaza tampoanele de cauciuc. Un pret te rog. cel de pe 1.5 dci.
This post has been edited by rzvy: 15 Aug 2009, 01:05 |
--------------------
renault
megane
1998 Clasic
|
|
lorin_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 14 October 07 From: bucuresti ![]() |
farul dreapta in ce stare e? daca e pe fundal negru spune-mi un pret te rog!
multumesc! proiectorul l-ai dat? |
--------------------
renault
symbol
2003
- B 43 EFF
|
|
raresh3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 21 January 07 From: Galati ![]() |
anvelopa Bridgestone B381 - 175/65 R14 ?
|
--------------------
Nissan Leaf 2019/
Skoda Octavia III 2015
2.0 DSG Tac'su Samuelei
|
|
shammy |
![]()
|
Sal RZVY,
capacul acela nu-l mai am Sal lorin_b, Farul dreapta il am dar are o ureche de prindere rupta.... daca te intereseaza..... salut raresh3r, Nu mai am gumele..... Merci!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut ! Ma intereseaza:
- lampa plafon - chedere usi - filtru polen daca e okl - lampa stop spate (ambele, daca e pretul ok) Edit: Intre timp am gasit lista facuta de mecanic cu ce ar fi indicat sa schimb pe fata legat de articulatii si directie. Deci pe langa cele de mai sus, mai adaug: - bileleta directie (stanga - dreapta) - suport etrier + culise (stanga - dreapta) - cap de bara (stanga - dreapta) - tampon de basculare - rulment roata spate Astept raspuns. Multumesc. This post has been edited by Flamingo: 29 Aug 2009, 08:18 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
B-58-PTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 848 Joined: 15 December 08 ![]() |
salut, un capac de oglinda dreapta sau oglinda cu totu la ce pret ai?
astept PM |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
cosmacyu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 23 November 08 ![]() |
salut , ma intereseaza si pe mine urgent capota de la motor si grilele de plastic de la bara, zi un pret.
thx |
--------------------
renaul
clio II
2002
|
|
shammy |
![]()
|
Salut flamingo,
- lampa plafon - 25 RON - chedere usi - 100 ron ( TOATE 4 ) - filtru polen daca e okl (TI L DAU BONUS DACA ESTE BUN SI CUMPERI CE CERI ) - lampa stop spate (ambele, daca e pretul ok) ( NU MAI AM ) - bileleta directie (stanga - dreapta) - 100 RON AMBELE - suport etrier + culise (stanga - dreapta) - 150 RON AMBELE - cap de bara (stanga - dreapta) - 200 RON AMBELE - tampon de basculare - FI MAI EXPLICIT - rulment roata spate - 100 RON salut B 58 PTM Oglinda o dau cu totul pretul ei este de 150 RON cu tot cu electrica Salut cosmacyu, Din pacate capota fata este sifonata la ambele clio ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
cosmacyu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 23 November 08 ![]() |
una sifonata am si eu, mersi oricum.
|
--------------------
renaul
clio II
2002
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
ma intereseaza motorasul....il gasesti la sistemul de inchidre/deschidre portbagaj si clapeta rezervor
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
shammy |
![]()
|
Salut Vallybz,
Am acel motoras, pretul este de 30 Ron. Merci!!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
de unde esti/
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
shammy |
![]()
|
Bucuresti
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE
|
|
shammy |
![]()
|
Se mai adauga pe langa cele 2 clio si alte masini cum ar fi Ex: Mitsubishi Colt & Daewoo Leganza.
Piese si multe alte accesorii.... |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
shammy |
![]()
|
Oferta valabila in continuare. astept cererile voastre ( renault clio 1.5 DCI si 1.4 8V )
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut, ma intereseaza si pe mine ptr masina din semnatura ... bandoul gri de pe bara spate .
DIn cate stiu eu este format din 3 bucati ... De fapt pe mine ma intereseaza numai bucata de pe partea stanga a barei spate (pe lateral). Dar daca diferenta nu e mare poate iau bandoul spate intreg ![]() aa si inca ceva .... daca ai capacele originale cu sigla reno in buna stare ..eventual fa-mi niste poze Mersi |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
zarul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 5 March 09 ![]() |
scaune fata!?
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:32 |