culoarea perfecta, la logan
![]() ![]() ![]() |
culoarea perfecta, la logan
Vlad1984 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 March 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Lancia
Prisma 1500
- TM 77 URS Please MTV, pimp my ride...!!!
|
|||
Babooli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
BreaK
- PH-YY-YYY Schimb coli A4 cu Audi acelasi model + diferenta
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Babooli, Cameleonul seamana cu negrul, adica se vede neagra din anumite pozitii, verde ficus nu e asa, e verde!
![]() This post has been edited by dragosmanea: 17 Mar 2005, 07:38 |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
imi place la nebunie albastru marin.
daca ar fi sa fac un clasament ar arata cam asa: 1. albastru marin 2. rosu passion 3. rosu toreador 4. perla pur si simplu ma dispera cameleonul. mi se pare categoric cea mai urata culoare din toata paleta aleasa de dacia. cer scuze celor care au aceasta culoare, nu vreau sa jignesc pe nimeni, pur si simplu mi-am spus parerea. gusturile nu se discuta |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Masina asta are fundul mare, si per total, asa, e o masina mare. In general culorile inchise fac masina (sau femeia) sa para mai mica. De accea mi se pare ca aceasta culoare (cameleonul) e destul de potrivita avand in vedere si geamurile cu tenta verzuie. Dar este o culoare foarte pretentioasa. Am spalat-o duminica seara si luni dupa servici arata de parca nu ar fi fost spalata de doua saptamani, plina de praf, mizerabila...si nu am mers decat in Bucuresti cu ea. La fel de pretentioasa mi se pare si rosu toreador. Numai bine! |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
1. albastru marin
2. gri perla 3. galben sport daca ar vopsi si spoilerele ![]() ...dar daca ar fi negru si as avea banii necesari pt achizitionare nu as sta pe ganduri deloc ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
rosu toreador...se potriveste contrastul cu emblema....zic eu
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Grafit. Cel putin asta imiplace mie cel mai mult. Din clorile disponibile, albastrul ala deschis au vedrele inchis.
Sau, S.F. vopsita la Glassurit cameleon. Am vazut un Opel azi pe la Romana si arata demential. Era un joc de culori intre verde si albastru si aveai impresia cand mergea ca se schimba culoarea masinii. Demential efectul. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Babooli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
BreaK
- PH-YY-YYY Schimb coli A4 cu Audi acelasi model + diferenta
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Verde cameleon rullz, dupa mine....
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
perla dar.... e alba
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
cameleon,si celalalte culori sunt frumoase dar culorile deschise dezavantajeaza loganul
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
perla ... pentru ca e culoarea prafului
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Preferintele mele:
1.Rosu Toreador 2.Verde Cameleon 3.Gri Perla Cu toate astea , inca nu m-am hotarat ce culoare voi alege cand vom comanda masina! ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Categoric negru ar fi stat excelent pe Logan cat si pe Solenza. Solenza mea e verde cameleon dar nu stiam ca ii sta asa bine pana nu am vazut-o. Imi mai place rosul toreador si gri perla. In rest.. nimic interesant. Am un prieten care moare dupa albastru .. nu mai stiu care, culoarea cerului dar mai inchis, un albastru normal. Ce a vazut asa interesant la culoarea respectiva nu pot sa stiu, sincer ma lasa rece. Dar cum ziceam e chestie de gusturi.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
negrul sau grafit-ul...dar astea au fost scoase pe rand de pe supernova si de pe solenza
![]() in culorile astea ar fii aratat bestial... dintre culorile prezente pe masini as alege gri-ul pentru ca nu se vede praful, dar sunt prea multe asa(30-40% din totalul logan-urilor ![]() ![]() eu mi-am luat masina cameleon, pentru ca vroiam neagra dar nu se poate...cand o fi de revopsit masina am sa o fac neagra ![]() ![]() This post has been edited by tazzz: 16 Apr 2005, 02:50 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
albastru egee, zic ca merge bine pe logan... sau rosu dar nu cel metalizat
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Albastru marin e belea rau
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
radui |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am votat verde ficus. E elegant. Si impreuna cu perla , reduc mult efectul de masivitate
|
--------------------
Logan
Laureate 1,4MPI
- B 97 FAC Dacia 1300/77, verde
VW 1200/64, rosu |
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
daca vrei sa arate bine( adica mai mica,SOBRA, eleganta ) alegi cameleon, dar iti mananca zilele ca tre sa stai dupa curu ei mai rau decat dupa femeie
daca vrei sa o speli din joi in pasti...perla nene acum pentru cei cu rosu(orice natie) mi-a zis cineva.....ca-i culoare tziganeasca traumatizat fiind de perioada 96 probabil cand toti spoitorii aveau visinie metalizata si geamuri ionizate:)) |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Io am albastru egee, de la inceput imi doream masina cu o nuanta de albastru si nu eram hotarat daca sa aleg albastru marin sau egge... bine ca am ales egee, mi se pare mai faina decat marin-ul. Inca nu am vazut pe strada nici un logan verde ficus... asta e o culoare interesanta.
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
John |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 12 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cameleon, desi poate era mai bine negru sau gri inchis...E greu de intrtinut da asta e
|
--------------------
Dacia
logan ambition
- DJ 06 aaa
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Eu am comandat verde ficus. Mi se pare ca armonizeaza formele masinii estompand contrastul intre partile din plastic negru si tablarie (si bineinteles geamuri si nu in ultimul rand ceea ce se vede prin geamuri din afara). Mi se pare o culoare prietenoasa cu natura, se integreaza bine, insa trebuie sa-mi recunosc subiectivismul din momentul alegerii, avand in vedere ca stau la casa, pe o strada cu verdeata si am si comandat-o acum primavara... Mi se pare prietenoasa si vie culoare si pentru copii. In orice caz nu mi-ar place sa am o chestie rosie sau albastra in curte, desi as spune ca la acest model Dacia toate culorile sunt destul de inspirate (design to cost, adica in numar redus, dar inspirate). Verdele Ficus face contrast placut cu lentila clara a farurilor, cu sticla geamurilor, cu jantele, chiar si cu rosul stopurilor si galbenul semnalizarii. Mi se pare ceva mai usor de intretinut decat Cameleon, desi ma tenta la inceput si verdele acela inchis si elegant.
De cand am vazut Loganul, mi-a facut o impresie nefireasca, putin greoaie si exagerat de masiva, cu prea putina suplete, impresie subliniata de forma calandrului din plastic, care inghite si scufunda botul masinii. Cu verdele Ficus se mai reduce impresia asta, iarbagheta cromata subliniaza oarecum discret si totodata intr-n mod elegant linia botului. Imi place si linia aceea longitudinala care separa capota in doua ape (inclinari) imperceptibile. Am ales aceasta culoare pentru ca altfel Loganul este o forma destul de greu de digerat la prima vedere. Adica nu e o masina de a carei forma te indragostesi, ci una cu forma careia te obisnuiesti. Ori pentru retina mea Ficusul a fost cea mai buna potriveala... |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Eu am pus egee, pentru ca asta am si ales, dar imi place foarte mult si verde cameleon. De fapt, am ales albastru pentru ca e culoarea mea preferata in general, insa la Logan am cumpanit ceva pana am decis.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Hai ma baieti ce e cea mai frumoasa Cameleonul! Lasati-o balta..
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Bianca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 25 April 05 ![]() |
ALBASTRU EGEE!!! mie-mi place cel mai mult
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
- B 80 -xxx multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
initial si eu am ramas cu ochii pe cameleon...apoi incet incet , parerea mea, parca albul pica mai bine cu barele negre, mai ales cand te uiti din fata,si e ok din partea mea alba mai ales daca o tii si curata....si daca tot e mai ieftin am zis sa fie alb
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
Pentru ca i se spune cameleon inseamna ca isi schimba culoarea.Pe langa faptul ca face masina mai sobra ai si mai multe culori
![]() |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
verde cameleon dar ce frumusete ar fi fost neagra!!!
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 09:15 |