culoarea perfecta, la logan
![]() ![]() ![]() |
culoarea perfecta, la logan
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Gri perla ptr ca e rezistenta la praf si este eleganta
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
stie cineva, daca tot suntem la statistici, care este procentul vanzarilor dacia logan, pe culori? cat la suta alb, cameleon, gri, egee, etc? aveti vreo informatie in acest sens?
|
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
Niros |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 58 Joined: 13 May 05 From: Buzau ![]() |
Albastru ultramarin, ii da o nota de sobrietate, de eleganta, mai ales imediat dupa ce ai scos-o din spalatorie. Insa dupa catva timp, dupa cateva ploi, un drum mai prafuit, iarna dupa ce dau cei de la AND cu tot felul de substante pe sosele iti vine sa-ti bagi ceva in proasta inspiratie pe care ai avut-o in momentul in care ai dat comanda. Asta e... totusi cea mai potrivita culoare antijeg inclin sa cred ca este gri perla Constat ca albastru ultramarin este preferata porumbeilor si a ciorilor, a pisicilor din jurul parcarii, care au o placere deosebita, primii sa o ia drept tinta pentru gainatul lor, iar matele sa se catere pe capota sa stea la soare. Nu stiu ce prefera mai mult, culoarea sau masina? Langa Logan-ul meu se afla parcate o berlina alba si o SuperNova rosie, chiar si un Opel gri metalizat. Oi fi eu mai ghinionist sau vecinii mai vigilenti? Cert este ca masina mea, desi mai noua decat celelate este cea mai zgariata si cea mai "gainatata" si in lipsa de garaj suport consecintele. Asta este, macar sa mearga... cel putin ca pana acum!
|
--------------------
Renault Captur
Techno E-Tech Plug-In Hybrid 160
2023
|
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
daca ar fi fost in paleta de culori a celor de la dacia culoarea gri-metalizat asta as fi ales detorita avantajelor pe care le ofera impotriva prafului dar mai ales a zgarieturilor iar in caz de eveniment neplacut se obtine nuanta foarte usor si nici nu se cunoaste dupa aplicare...
exista acest gri-perla dar in ultimul caz este un dezastru este aproape imposibil sa obtii nuanta perfecta... am optat pt un rosu-toreador, in cazul obtinerii nuantei potrivite ma declar satisfacut insa cu praful si zgarieturile ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
imi place albastru egee cum arata pe logan...dar si rosu toreador e o culoare potrivita
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Albastru
Cam dificil de intretinut , dar merita |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
eu am ales rosu toreador , este foarte pretentioasa se vede praful pe ea la 10 minute dupa ce o spal.
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Consider ca Gri Perla este cea mai potrivita culoare pt. designul Loganului. Adica ii sade cel mai bine....
![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Albastru Azur e culoare potrivita pentru Logan
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
unde e galbenu ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
serban_1205 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 28 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu e. Probabil o greseala. Oricum, e culoare de taxi.
Am ales alb mai mult cu gandul la cat de fierbinte e masina dupa ce sta la soare. Ulterior am aflat ca cineva cu informatii din interior cu privire la durabilitatea vopselei a ales tot alb. La noi cade din pomi un soi de "matreata" alba si nu se vede decat de pe parbriz. Si gri perla era bine, poate chiar mai bine la soare, dar am fost zgarcit. This post has been edited by serban_1205: 7 Sep 2006, 11:58 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2006
- B 24 WNN
|
|
Lynu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 April 04 From: Iasi ![]() |
albastru marin
mie imi plac culorile mai inchise si cred ca se potriveste cel mai bine cu negru |
-------------------- A face pe prostul la timpul potrivit e cea mai mare întelepciune. (Cicero)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 09:15 |