Culmea ghinionului, sa fiu eu oare singurul?
![]() ![]() ![]() |
Culmea ghinionului, sa fiu eu oare singurul?
AMW |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|||
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Posibil acum sa te pocneasca un sir de noroace nemaivazute
![]() ![]() Hai noroc ! |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
joaca la loto... cine stie
![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai posta, te rog, poate se ia ghinionul!
Hai noroc! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
In afara de faza cu amenda pentru centura, celelalte probleme se incadreaza tare usor in categoria...cu capul in nori, lipsa de neconcetrare, etc
Nimic deosebit. Cand incepi sa patesti asemenea chestii in intervale asa mici, pui frana si la propriu si la figurat, iti dai o palma peste fata si incerci sa te trezesti. Come on, sa scapi telefonu pe geam? Tie ce iti zice asta? Nu imi bat joc de tine, dar ori ai acumulat oboseala multa, sau pur si simplu dormi in picioare (sau fund in cazul telefonului) |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Faza cu amenda a fost aiurea rau...eram 3 in masina si ne-a oprit pentru filtru si le cerea la toti ocupantii masinilor buletinele si la sofer actele obligatorii....m-am conformat ca m-am gandit ca urmaresc pe cineva...si a plecat cu actele noastre si s-a intors cu amenda pentru mine... moment in care chiar am ramas blocat. asta e... This post has been edited by AMW: 7 Aug 2006, 18:27 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
sincer, cunosc un baron ce si-a publicat povestile...nu-mi amintesc numele, de altfel nici nu vreau...le avea cu ghinioane asemanatoare, nu-ma' ca i se intamplau pe la 1800...si mai mult pe la vanatoare.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand te lovesc ghinioanele, te lovesc dintr-o data, fara sa te intrebe de sanatate
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Daedalus: 8 Aug 2006, 00:23 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Esti tare AMW , asta e viata . De exemplu eu care in viata mea nu am facut vreo alergie azi-dimineata am facut o alergie brusca si foarte agresiva de am crezut ca ma ia dracu' . Dintr-o data mi s-a umflata fata de ziceai ca sunt Frankenstein si am inceput sa respir foarte greu , bine ca am am trimis pe cineva si mi-a luat Claritine si m-am pus pe picioare . Misto a fost ca vazandu-ma sosia lui Frankie am luat telefonul , am tras cateva poze artistice si le-am trimis prietenilor prin mms , dar fara nici un comentariu si sa vezi cum a inceput sa sune telefonul . Acum cand ma simt foarte bine si am revenit la look-ul meu de zi cu zi stau si rad singur gandindu-ma la faza petrecuta de dimineata . Numai bine tuturor si cat mai putine ghinioane .
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AMW |
![]()
|
Nu te juca cu alergiile..eu anul trecut am intrat in soc anafilactic si noroc cu maicamea ca a stiut ce sa imi faca ca altfel
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Da , ai dreptate cu alergiile , dar eu nu ma stiu alergic la nimic , oricum azi ma simt foarte bine .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Big2003 , umbla cu claritine la tine tot timpul. Si eu ma stiam neprihanit in ale alergiilor si m-am trezit intr-o noapte in salvare , mi-au facut aia la anti alergice la greu si totusi cu greu am iesit din soc. La urmatoarea criza m-am urcat singur la volan si am zbughit-o la urgenta, mare greseala, sa vezi cum imi zburau picioarele care cum dorea sau cum zvacneam din toate incheieturile fara sa pot face nimic.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa mai dai si tu pe la biserica....
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Promit solemn! Dupa ce are sa imi iasa din cap imaginea unghiilor ticsite de piele si sange si sangelui siroind pe picioare de dupa prima criza, acolo ma opresc, la biserica in stil road runner.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Asa frumos mergeam eu cu bicicleta aseara pana am luat o gura de canal,(care nu avea capac) in roata de pe fata, bineinteles ca am cazut fix in cap, mi-am spart nasu, mi-am rupt hainele de pe mine si m-am mai si julit pe la coate si pe la picioare, dupa ce am cazut in gura aia de canal, am luat bicicleta la mana si am plecat catre casa, dupa aproximativ 300 de metri m-a luat politia comunitara ca cica daca cumva am dat peste vre-un om, sau vre-un copil si am fugit de la locul faptei, bineinteles ca eram pachete de draci, m-au luat la sectie, apoi m-am dus cu ei sa vada canalul ala nenorocit si apoi spre "bucuria" mea m-au bagat in break si hai acasa....cand am ajuns acasa am constatat ca nu aveam cheile, unde dracu sunt ca eu stiu ca le avusei in mana, bineinteles ca le uitasem in break-ul alora.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
YEY...s-a terminat cu ghinonul meu...m-a sunat un domn politist (initial m-am speriat) sa imi zica ca mi-au gasit portofelul cu actele undeva la 20km de pitesti dar cica nu mai era buletinul in portofel, oricum azi am fost sa imi ridic noul buletin, cica niste turisti le-au gasit pe valea oltului si le-au dus la politie....se pare ca mai exista si oameni de treaba, sa le dea Dumnezeu sanatate..ma duc sa le iau acum yeeey...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.610 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca cineva acolo sus nu vrea sa pleci in excursia asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Eu nu sunt foarte ghinionist insa mama mea cu siguranta e. A avut doua accidente exact in acelasi loc, in ambele cazuri ea fiind pieton, trecand strada pe trecerea marcata corespunzator. Primul a avut loc in urma cu vreo 8 ani iar celalalt (mult mai grav) anul acesta, soferul fiind taximetrist.
Offtopic: XMihai cu bicicleta urmareai cumva un Touareg? ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
![]() ![]() ![]() Nu, nu urmaream, ma plimbam pur si simplu, fiind intuneric nu am vazut canalul si...bang...ala am fost ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Well, in fine ma convinsesera si pe mine (prin campania furibunda de amenzi) sa port centura prin oras. Si, cam de doua saptamani o port, atat eu, cat si pasagerii.
Azi eram cu masina firmei, am oprit sa iau ceva si, deoarece mai aveam pana la firma cam 1km pe sens unic, fara intersectii (Splai Bahlui) n-am mai pus-o. Ia ghiciti ce-am patit pe Splai? Exact, filtru + amenda 25 ron pt nepurtarea centurii (bine, din modul in care e scris PV-ul reiese ca masina nu era echipata cu centura, nu eu ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta imi aduce aminte de un coleg din Calarasi care intr - un an de zile a luat doua amenzi pentru nepurtarea centurii in oras! Si asta pentru ca era nu stiu ce consilier judetean si ii placea sa se certe cu politistii. E singurul pe care l-am auzit sa pateasca asta in Calarasi. Asta in conditiile in care nimeni nu poarta centura in oras (pentru 2 km, 5 min. de deplasare mai mare daraua decat ocaua).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat 2 amenzi pentru nepurtatul centurii intr-o singura zi: o data in Bucuresti, a doua oara in Brasov! $@%^&%^&*^*U
![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
XMihai |
![]()
|
Ma duc azidimineata la 5 pana la masina sa i-au ceva din masina ca aveam nevoie si cand ma intorc ma trezesc in fata mea, la aproximativ un metru cu o lubenita atuncata de pe la etaj, si ma spoii ma facui ca dracu, cine p....da masii o fii aruncat-o nu stiu, de,...astea sunt vecinii...
PS: Cand eram mai mic aruncam si eu cu pungi cu apa dupa fete, dar nu cu lubenite ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 25 Aug 2006, 09:41) Tu asa faceai curte la fete in ealy days of puberty? ![]() Io aruncam dupa vecina nebuna de la parter, ca toata dupamasa urla sa nu mai facem galagie...deh....copii mici care dorm...da io' ca cardanu meu eram? Nu tot copil mic? Da' eram mai harnic, deja venisem si de la gradinita/scoala, deja eram mancat, schimbat, etc |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ghinion...
Acum 2 ani, dat fiind faptul ca in decurs de o saptamana mi s-au furat trei antene de pe masina (da da...vergelele alea chioare de sus) m-am hotarat sa-mi pun electrica. Bun, am intrat in primul magazin, si am iesit mandru la subtioara cu un blister din care lucea o antena branduita First - Made in Austria. Toate bune si superbe, trag prelungitor afara in curte la servici, ma inarmez cu o bormasina, chitit sa dau gaura in aripa spate pe muchia de sus. Iau o sula, fac o adancitura in tabla, si incep sa asud. Niciodata nu m-am gandit ca e asa de greu sa gauresti tabla de dacie. Intr-un final, antena mea stralucea la locul ei. Dupa ce am tras firul de antena coaxial pana in fata, si am facut totul....am constatat cu stupoare ca cd-playerul meu vechi Sony, nu avea fir de comanda pentru antena. Imi venea sa urlu. Cum era zi de salariu, dau fuga vizavi la Emag si iau o frumusete de mp3 Panasonic. Dupa o ora, eram in extaz, si imi venea sa tot opresc muzica la stop, sa ma vada toti ce taran sunt. La al doilea stop pe splai ma inconjoara un pluton de tiganeti mici, sa-mi spele termopanele. Urlu, claxonez, era curata masina....si cand deschid usa la ei....o iau toti la fuga. Unul se agata de antena, care face poc si se rupe. Am crezut ca fac icter, si mi-a fost frica s-o iau la fuga dupa ei, ca eram prea nervos si nu se stie. Dupa 3 tigari, imi revin, constat paguba la rece...dauna totala. A doua zi, cumpar o antena identica din acelasi magazin, si reusesc s-o ard la prima proba. A treia antena a mers struna in schimb, si o am si acum pe masina. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Sunteți tari fraților ... nu mai pot de râs ... dar mă simt ca în reclama cu Sprite ... să vezi când or râde alții de mine. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Aug 2006, 13:06) ...lipsa de neconcetrare... Adica??? ![]() This post has been edited by radian: 3 Oct 2007, 23:11 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Glumea... Oricum nu-si mai aduce aminte, trecu anul de atunci... :-)
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Vaaaai, stati s-o cetiti p-asta! E vecina cu gasirea acelui cui ruginit in locuri umede si-ntunecate...
![]() Se facea ca un nefericit (mai exact eu) pleaca acu' vreo luna de la servici. Era in jur de ora 16, vineri, Bucuresti. Aveam eu un gand negru in momentul ala de a ajunge in Iasi. Cu chiu cu vai, aglomeratia draculu', caldura mare, modelu' meu de Dacie din '88 e varianta fara AC, gropi cum n-a vazut nu Parisul, ci transeele din al 2-lea razboi mondial, reusesc dupa vreo doua ore sa ajung la europeana. Aici alti nervi. Aglomeratie mare, soare puternic din stanga-fata, zeci de zmei cu Passaturi TDI cu numere de Italia ma combateau de parca eram o musca enervanta (asta pt ca am Dacie) si ei ar fi avut alergie la insecte. Sefu' lor era un cumatru cu Opel Signum V6 dizel. Daca ala se oprea, il bateam, jur. Adica cum isi permit astia cu Dacii vechi sa existe!?! Deci nu-s paranoic, chiar asa se-ntampla! Sa revin... Eram pachet de nervi, asta e important. Ultima picatura mi-a cazut in cap intr-un sat prin Vrancea. Mergeam eu pe banda 1. Se mergea in coloana, aveam vreo 70 la ora. In fata se intrezareste un obstacol. Cal, caruta, camion, casa, nu mai stiu. Cert e ca nu trebuia sa intru-n el. Din spate, usor mai tare venea un Logan alb pe banda 2. Acum aveam doua variante: ori sa franez de la 70 la oprire si sa-l las p-ala sa treaca, ori sa-i iau fata si sa-l fortez pe el sa franeze in conditii de siguranta de la 80 cat avea la 70 cat am eu. Am ales varianta doi. Numai ca ghertzoiu', in loc sa lase de la el ca un bun cetatean, a-nceput sa ma expuna unei ploi abundente si nesfarsite de blitzuri. Mai mult, avea un far chior, iar celalalt batea sus tare. Jur, ma dureau ochii. Fir'ai al naibii tu cu toti prietenii tai de Italia si cu soarele din fata si toate entitatile care-mi sunt impotriva zic, si fac pentru prima data in viata mea un gest naspa. Si anume ma izbesc scurt cu toate cele 90 kg ale mele in pedala de frana. Masina mea sare de fund, se aprind stopurile de frana-n ochii aluia cu Loganul, deci cam tot ce trebuie ca omu' sa se panicheze rau si sa franeze violent. Cu ocazia asta am aflat ca amicu' meu n-are ABS la masina, fumul impresionant pe care l-a scos din roti l-a tradat, plus ca i-a fugit putin masina-ntr-o parte. Daca tot l-am aranjat asa bine, am zis sa-l termin la psihic de tot. Asa ca am calcat-o. Am prins doua tiruri in fata, unul pe banda 1, celalalt pe 2. Le-am depasit pe rand, nush cum s-au depasit intre ele dup-aia, ca-l vedeam pe pretenu' cu loganu' blocat in spatele lor. Intr-un sfarsit, resemnat fiind ca daca vrea tot ma prinde, am lasat-o-ncet pe banda 1, am deschis geamul ca sa auda clar ce parere am de mama lui si m-am pregatit de confruntare. M-a ajuns, dar surpriza, in loc sa se opreasca in dreptul meu ca sa-nceapa circul, m-a depasit. Doar ca........... pe geamul din dreapta fata a iesit o mana care agita energic un baston d-ala reflectorizant desenat frumos cu alb si rosu. Deci nu ma duce capu' sa va explic ce fata am facut si cam ce ganduri imi treceau prin minte-n clipa aia. Dupa 2-3 secunde mi-am revenit, i-am zis pasagerului din masina "Coishor, iti doresc succes in viata, eu is cam terminat d-acu-ncolo..." si opresc. Iese din Logan un exemplar sanatos si viguros de organ militienesc, rosu-verde la fata, cu o falca-n cer si una-n europeana. Incepe a-mi explica cu un volum sonor mai mult decat suficient cum al lui sunt, cum nu mai raman nici fulgii din mine, cum n-ar trebui sa fiu prea atasat emotional de permis de vreme ce n-am sa-l mai vad niciodata, ca-s (citez) <<regele turelor>>, ce mai... Imi cere buletin, permis, certificat de nastere, abonament de autobuz, cica tot sa-i dau. Ma rog, nu mai insist, ce a urmat deja nu mai e interesant, ci tragi-comic. De mentionat insa e faptul ca pe DVD-playerul din Loganul alb rula un film superb care avea in rolul principal iubita mea masina. La subtitrare zicea ceva de 105 km/h. In localitate cica. Oricum, o concluzie e clara. De fapt doua... 1) Orice, da' ORICE s-ar intampla, sa nu hartuiti vreodata vreun militist. E naspa tare dupa ![]() 2) Daca tot e sa te filmeze, macar sa stii. Asa ca abia astept sa dotez masina cu un detector de radar... hai si 3) Oricat v-ati chinui, mai ghinionisti ca mine nu puteti fi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 20:56 |