DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

75 Pages « < 34 35 36 37 38 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Duster , - fosta Kanjara -

Serje
post 16 Dec 2009, 09:49
Post #1051

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

QUOTE(Flamingo @ 16 Dec 2009, 06:52)
Hai bre, sa fim seriosi... Sa nu se intample ca aia cu Skoda de-asteapta de luni de zile masina... Mai bine asteptati reactii dupa primele modele vandute, ca fie vorba intre noi... scriptic, toti producatorii stau bine, cu practica e mai greu.
*

Io is cat decat serios, da ... mai si glumesc tongue.gif .
Cat despre faza cu asteptatul ... ii cu doua taisuri, la Logan care o asteptat reactii s-o trezit fara CB, pret mai mare, apoi fara bara stabilizatoare ... spre sa nu fie la fel si la Duster.

This post has been edited by Serje: 16 Dec 2009, 09:49

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asgard1955
post 16 Dec 2009, 11:07
Post #1052

membru

From: BH

La cei de la dacia nu le pasa de ce scriem noi, cum nu le-a pasat nici ce am reprosat noi referitor la design (oricum arata bine, dar ne-au dat poze facute aiurea sa para deformata masina ca sa se distreze pe seama noastra).Eu personal nu cred ca cele 3 poze sau facut fara aprobarea dacia, si un copil cu un telefon facea pozele mai clar si nu deschidea capotele ca sa nu se vada forma masinii, asta a facut parte din strategia lor. In legatura cu costul au ei calculele lor de cost si asta e, asteptam sa vedem rezultatul.

un articol despre duster: http://www.automarket.ro/stiri/analiza-cum...nala-26974.html

This post has been edited by asgard1955: 16 Dec 2009, 15:11

--------------------
Dacia Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre 2011
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
skija
post 16 Dec 2009, 15:23
Post #1053

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

au ajuns ASTIA sa va citeze.. vedetelor....

PS: cred ca pana in decembrie viitor, schimb MCV-ul cu SUV-ul... (si AC/DC-ul cu manelele... tongue.gif )

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
rtBK
post 16 Dec 2009, 16:07
Post #1054

Unique like everyone else

From: Bucuresti

ce bine ma simt wub.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
daciafan
post 16 Dec 2009, 17:13
Post #1055

/

poze cu interiorul

Attached thumbnail(s)
duster_1.jpg ( Size: 195.74k ) Number of downloads: 3839
duster2.jpg ( Size: 211.9k ) Number of downloads: 3669

--------------------
/ / /
+
Manuel
post 16 Dec 2009, 17:15
Post #1056

Membru autentic

From: VASLUI

Multumim! tongue.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
ArtVandelay
post 16 Dec 2009, 18:49
Post #1057

Anytown, USA..

From: Craiova

acelasi claxon pe maneta, aceleasi butoane de aragaz pe consola

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
membru_DC
post 16 Dec 2009, 20:25
Post #1058

-

pentru inceput eu zic ca e bine sa ne facem o idee ce pot sa faca in offroad masinile din alinta echipate cu anvelope stock:

NISSAN Navara

NISSAN Qashqai

Renault Koleos

QUOTE(ArtVandelay @ 16 Dec 2009, 18:49)
*

n-aveau cum sa puna un alt interior, trebuie pregatita intrarea pe piata a noii generatii de Logan sedan/monovolum/VAN-VP

--------------------
- - - - -
+
Bacu
post 16 Dec 2009, 20:58
Post #1059

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

cam dezamagitoare filmuletele, si cel cu navara si cel cu qashqai. nu stiu daca asta vroiai sa reiasa din filmulete, insa mie asta mi-a inspirat.

@ daciafan: nu prea citesti topicul asta, nu stiu de unde le ai tu, insa aici au fost postate prima oara pozele alea.

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
IRONICK
post 16 Dec 2009, 21:02
Post #1060

-

From: Romania

daca le puneau pe alea de la twingo mai imbunatateau dracu aspectul

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
asgard1955
post 16 Dec 2009, 21:17
Post #1061

membru

Sa apara la vanzare Dusterul si atunci o sa vedem la greu filme de offroad, mai ales straini o sa il puna la incercare (pentru ei e mai accesibil) si o sa dea clasa la multe suv-uri cu pretentii.

--------------------
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
Agrig
post 16 Dec 2009, 21:23
Post #1062

Membru autentic

From: Jimbolia/Timisoara mai rar.

[quote=membru_DC,16 Dec 2009, 22:25]
pentru inceput eu zic ca e bine sa ne facem o idee ce pot sa faca in offroad masinile din alinta echipate cu anvelope stock:

[b]NISSAN Navara

de fapt e Nissan NP300
E adevarat ca poti face asa ceva cu o gramada de oameni linga tine si suport
la indemina.
Sa vezi ce se domoleste entuziasmul cind esti singur , noaptea si singurul tau
refugiu cald si uscat e masina.
Sa vezi cum se schimba optica in a baga masina in toate hirtoapele!
biggrin.gif

Agrig

--------------------
Renault Megane IV 1,33Tce 2021 Life
"Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"

Nelson Mandela
User is online!Galerie FotoPM
+
asgard1955
post 16 Dec 2009, 21:44
Post #1063

membru

Au aparut filmuletele cu dusterul de competitie de weekend-ul trecut:
http://www.promotor.ro/sport-raliuri/artic...dorra-i-5175474
http://www.promotor.ro/sport-raliuri/artic...orra-ii-5176815
Stiu ca e un topic mai jos, dar cam bate vantul prin el

--------------------
+
rue
post 16 Dec 2009, 21:46
Post #1064

Membru autentic

From: Internet

in afara de fazele cand masina pleca din situatii mai dificile, restul deplasarilor nu sunt o dovada de offroad.
pe majoritatea desfundaturilor de la tara, mai ales pe vrema lui ceasca pe cand aveam doar dacii si oamenii se descurcau cu brio.
nu vreau sa ma gandesc ce era pe vremea aia.
o masina 4x4 dovedea ceva pe o zapada sau ploi torentiale in pante dificile intinse pe zeci de metrii nu pe o ridicatura.
imaginati va drumul din link ul pus de mine aici in conditiile enuntate mai sus.
ce am filmat era dupa ploaie si cu panta improspatata cu nisip.
youtube

This post has been edited by rue: 16 Dec 2009, 22:01

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
Marian66
post 16 Dec 2009, 21:59
Post #1065

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

din 11000 nu are cum sa plece niciodata, ganditi-va cat e un logan prestige; o sa fie probabil vreo 16000 varianta comparabila cu "laureate" din restul gamei, adica cam tot ce iti trebuie, dar fara noutatile astea gen piele sau scaune incalzite; si probabil cu un motor mai de doamne-ajuta.

dupa mine, asta o sa fie o masina pt omul care isi cumpara logan prestige cu banii jos, pt ca ii avea, dar "trebuia" sa fie sofer de dacie smile.gif sau sta mai la munte

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
Flamingo
post 16 Dec 2009, 22:57
Post #1066

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(Marian66 @ 16 Dec 2009, 21:59)
din 11000 nu are cum sa plece niciodata, ganditi-va cat e un logan prestige; o sa fie probabil vreo 16000 varianta comparabila cu "laureate" din restul gamei, adica cam tot ce iti trebuie

Mda, adica tot ce-ti trebuie... Am inteles ideea...

Este foarte posibil ca romanul de rand sa vada un pic altfel toata treaba asta... Asa cum romanul a putut sa-si ia un Sandero Stepway sau un Logan sau MCV Laureate, eventual cu 7,5 locuri, tot asa se poate inhama in rate, leasing sau cash la un SUV de la Dacia, pentru ca blazonul nu trebuie patat.

E treaba aia cu... ce-or zice vecinii si preitenii daca nu mi-am cumparat o masina mai de soi ? mad.gif Daca Popescu sau Ionescu au, de ce sa nu am si eu dar... mai dihai decat ei ?

Stim foarte bine ca viata romanilor nu este deloc plictisitoare. "Mergem" inainte... Mai rau e ca platim noi, nu vecinii.

Orice asemanare cu realitatea sau personajele de pe forum, este pur intamplatoare. Pamflet made in Romania.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
IRONICK
post 16 Dec 2009, 23:01
Post #1067

-

Nu inteleg de ce lumea supraevalueaza masina. Pentru ce cateva mii de euro in plus la 4x2 fata de hatch, pentru ca nu are decat arcuri mai lungi? Ca a pus piele pe scaune si satelit pe volan? Ma cenzurat pe ea de piele, satelit poti sa iti pui la orice ora, nu asta conteaza la o masina. Va plangeti ca scartaie geamurile? Au schimbat chederele? Nu, evident. Mai sunt si zgomotoase la viteza. Exemple sunt garla. Macar comparati-o cu Fluence varianta de baza ce SOLUTII TEHNICE ofera. Se trantesc usile la fel? Nu ... Scaunele sunt la fel de confortabile? Nu ... Ai aceeasi ergonomie a bordului? Nu ... O sa fie la toate modele macar schimbator pe cabluri si ambreiaj hidraulic? Clapeta motorizata si tempomat? Va plangeti ca nu a pus plastic pentru piciorul stang? Dar alea care se pun in jurul pragului la orice alta masina de ce nu au pus? Au pus meniul in dialogys la clima automata, dar pe masina ciuciu. Abia acum cateva luni pun si ei filtru de habitaclu. Nu cere nimeni bord moale si leduri blue-ice in bord. Dar macar limita de solutii tehnice pentru anul 2009.

--------------------
+
Marian66
post 16 Dec 2009, 23:07
Post #1068

Membru autentic

iti multumim pt exprimarea foarte matura cu privire la noua dotare optionala a autoturismului Dacia smile.gif

da Flamingo, suna foarte amuzant aia cu tot ce-ti trebuie cand citesti, ma refeream la lucruri gen servo, aer, oglinzi electrice, chestii care sunt normale la orice MASINA, dar care unora li se par lux, pt ca inca compara cu nova sau mai rau, berlina smile.gif)

SUV-ul a intrat in mintea romanului de mult timp, dar daca e sa te inhami la rate, de ce sa dai 350E pe luna pt aproape toata viata si sa-ti iei suv Dacia, cand pt 420E pt toata viata iti iei Santa Fe, sau mai stiu eu ce ? chiar sunt foarte curios cum o sa decurga viata acestui model, mai ales ca nu e cine stie ce spatios, sa zici ca ar avea tragere prin mediul rural

--------------------
+
Flamingo
post 16 Dec 2009, 23:36
Post #1069

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(Marian66 @ 16 Dec 2009, 23:07)
da Flamingo, suna foarte amuzant aia cu tot ce-ti trebuie cand citesti, ma refeream la lucruri gen servo, aer, oglinzi electrice, chestii care sunt normale la orice MASINA, dar care unora li se par lux, pt ca inca compara cu nova sau mai rau, berlina smile.gif)

Masina "normala" ? Unde ? In Romania ? Unde ? La Mioveni unde tetierele si volanul (stiu, exagerez) sunt optiuni la masina cumparata ? Uiec ap, traiesi in Romania prietene.

Sa va mai spun cum era cu tabla aia ruginita cumparata de la mama dreaq pe 3 lei... si de care abia au scapat ?

Ar mai fi un filmulet mai vechi, dar ce mai conteaza ?

.
.
.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Marian66
post 16 Dec 2009, 23:46
Post #1070

Membru autentic

pai asta ziceam, astea nici nu ar trebui sa fie numite optiuni, ca sunt de bun simt, dar la noi au ajuns sa se numeasca optiuni. Logan E0, n-are decat un parasolar, de exemplu

--------------------
+
BeciAcustic
post 16 Dec 2009, 23:48
Post #1071

BlackLine

From: Constanta

Asta merita batut ...... si-a luat el cielo.... si nu e bun loganu .. ca il face el.....mai si spune.... + ca e vrajala ce zice el ca nu au pauze si bani ... acum de craciun stie cineva ce prima au luat pe langa salariu? nu o duc rau deloc... dar asa e omu cand are cielo nu compara cu loganu

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
minny
post 17 Dec 2009, 00:52
Post #1072

Membru porcos

lasa ca mai schimba la facelift smile.gif .. desi la Dacia la facelift solutiile tehnice mai degraba se dilueaza smile.gif
Au prins smecheria sa vanda masini. Zorzoane in loc de optiuni si solutii tehnice noi. Mie personal volanul cu cercul ala maro si cu sigla aia in mijloc mi se pare cel putin ciudat. Iar plasticul ala de pe consola aduce a Vitan, parerea mea.
Dar daca masina o sa mergaa bine se va vinde oricum, chiar daca pretul le va asigura un profit mai mare decat merita. Dar asta deja pare normal la ei, dupa parerea mea doar loganul se apropie de un pret de bun simt, in rest jale. Asa ca mai bine mai terminati cu 17000 de euro si preturi din astea bombastice ca poate le dati idei. Masina trebuie sa coste 4 cifre in varianta de baza sa intre in logica de low cost si punct. Surpriza va fi intr-adevar la varful de gama.

--------------------
------ ------ ------
+
IRONICK
post 17 Dec 2009, 09:33
Post #1073

-

QUOTE(minny @ 17 Dec 2009, 00:52)
Zorzoane in loc de optiuni si solutii tehnice noi. Mie personal volanul cu [...] sigla aia in mijloc mi se pare cel putin ciudat
Mie mi se pare mai "cocalar" ca unu cumparat din Vitan ...

--------------------
+
Maskatu
post 17 Dec 2009, 09:47
Post #1074

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

*

Deaia nu o să poți să o conduci, că nu ai claxon în volan și nu ai butoane de mercedes în bord. Ete făs! Vreți calitate și confort de limuzină, la preț de logan. Ei bine, nu se poate.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Maskatu
post 17 Dec 2009, 09:59
Post #1075

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Nu e vorba despre asta. Este vorba de faptul ca dacia a incercat si a reusit sa realizeze cea mai ieftina masina de pe piata. Masina care concureaza intr-un fel sau altul cu alte marci de renume. Este inevitabil ca la unele elemente sau "capitole" sa nu stea la fel de bine, sau sa nu urce la aceleasi asteptari precum urca marcile concurente.

Inteleg ca multi au asteptari mai mari de la noua dacia duster, lucru oarecum de inteletes. Dar orice lucru mai "calitativ" si facut mai cu "atentie" creste pretul final al masinii. Multe elemente prezente pe plansa de bord, cum ar fi butoanele , sunt preluate de la modelul anterior (logan ph2). Evident pentru a mai reduce costurile de productie. Daca ar fi sa fie asa cum vreti multi dintre voi, cu siguranta nu ar mai fi asa ieftina precum se preconizeaza ca va fi.

Si daca astea sunt butoane de aragaz, am si eu o intrebare... butoanele de la ph1 cum sunt?

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
albacazapada
post 17 Dec 2009, 10:06
Post #1076

Membru incepator

Ergonomie este pentru unii claxon pe bat,pentru altii pe volan.S-au facut cumva studii din care sa reiasa un invingator in pozitionarea claxonului in mod ergonomic?

--------------------
- - - - -
+
floppinnel
post 17 Dec 2009, 10:16
Post #1077

Membru incepator

From: Pitesti

Oglinzile laterale asa trebuie sa fie argintii la toate modelele? sau numai la cea de top?
Mi se pare foarte aiurea daca e asa.
Mai bine le vopsesc in culoarea caroseriei.
Si ma gandesc ca daca le fac argintii..ei cred ca e ceva bonus sau cum ?.. o extraoptiune .....e taxata si asta?

--------------------
Renault Megane 3 2009 , Dynamique 1.6 Benzina
+
IRONICK
post 17 Dec 2009, 10:27
Post #1078

-

QUOTE(albacazapada @ 17 Dec 2009, 10:06)
S-au facut cumva studii din care sa reiasa un invingator in pozitionarea claxonului in mod ergonomic?
Da s-au facut studii.
Claxonul poate sa fie pus si in portbagaj, nu cred ca deranjeaza pe nimeni. In schimb butonul de actionare al lui, trebuie sa fie pozitionat in locul in care este actionat cel mai rapid in conditii de urgenta. Sa nu stai sa nimeresti maneta, doar apesi pe volan. Sa nu imi spuneti mie ca apasati cu nu stiu ce deget mult mai repede decat daca te urci pe volan. Ca este la fel ca aia care zic ca fac abs din picior ...

This post has been edited by IRONICK: 17 Dec 2009, 10:32

--------------------
+
emil_t
post 17 Dec 2009, 10:27
Post #1079

Membru autentic

in sfarsit am gasit cu ce masina seamana duster

VW Amarok

amarok00.jpg

amarok10.jpg

Sursa

This post has been edited by emil_t: 17 Dec 2009, 10:30

--------------------
Dacia Supernova '03
+
IRONICK
post 17 Dec 2009, 10:31
Post #1080

-

QUOTE(Maskatu @ 17 Dec 2009, 09:59)
Este inevitabil ca la unele elemente sau "capitole" sa nu stea la fel de bine, sau sa nu urce la aceleasi asteptari precum urca marcile concurente
Maskatule, masina este canibalizata intentionat. Trebuie sa dea impresia de ieftin, chiar daca nu este.

17 Dec 2009, 10:32:
QUOTE(emil_t @ 17 Dec 2009, 10:27)
in sfarsit am gasit cu ce masina seamana duster
vreau si eu un duster dasta ...

This post has been edited by IRONICK: 17 Dec 2009, 10:32

--------------------
+
75 Pages « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th May 2025 - 22:38
Forum Renault