Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
La cei de la dacia nu le pasa de ce scriem noi, cum nu le-a pasat nici ce am reprosat noi referitor la design (oricum arata bine, dar ne-au dat poze facute aiurea sa para deformata masina ca sa se distreze pe seama noastra).Eu personal nu cred ca cele 3 poze sau facut fara aprobarea dacia, si un copil cu un telefon facea pozele mai clar si nu deschidea capotele ca sa nu se vada forma masinii, asta a facut parte din strategia lor. In legatura cu costul au ei calculele lor de cost si asta e, asteptam sa vedem rezultatul.
un articol despre duster: http://www.automarket.ro/stiri/analiza-cum...nala-26974.html This post has been edited by asgard1955: 16 Dec 2009, 15:11 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
au ajuns ASTIA sa va citeze.. vedetelor....
PS: cred ca pana in decembrie viitor, schimb MCV-ul cu SUV-ul... (si AC/DC-ul cu manelele... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce bine ma simt
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
poze cu interiorul
Attached thumbnail(s) duster_1.jpg ( Size: 195.74k ) Number of downloads: 3839 duster2.jpg ( Size: 211.9k ) Number of downloads: 3669 |
--------------------
/
/
/
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multumim!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
acelasi claxon pe maneta, aceleasi butoane de aragaz pe consola
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
pentru inceput eu zic ca e bine sa ne facem o idee ce pot sa faca in offroad masinile din alinta echipate cu anvelope stock:
NISSAN Navara NISSAN Qashqai Renault Koleos QUOTE(ArtVandelay @ 16 Dec 2009, 18:49) n-aveau cum sa puna un alt interior, trebuie pregatita intrarea pe piata a noii generatii de Logan sedan/monovolum/VAN-VP |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
cam dezamagitoare filmuletele, si cel cu navara si cel cu qashqai. nu stiu daca asta vroiai sa reiasa din filmulete, insa mie asta mi-a inspirat.
@ daciafan: nu prea citesti topicul asta, nu stiu de unde le ai tu, insa aici au fost postate prima oara pozele alea. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 16 Dec 2009, 18:49) acelasi claxon pe maneta, aceleasi butoane de aragaz pe consola daca le puneau pe alea de la twingo mai imbunatateau dracu aspectul |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Sa apara la vanzare Dusterul si atunci o sa vedem la greu filme de offroad, mai ales straini o sa il puna la incercare (pentru ei e mai accesibil) si o sa dea clasa la multe suv-uri cu pretentii.
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.081 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
[quote=membru_DC,16 Dec 2009, 22:25]
pentru inceput eu zic ca e bine sa ne facem o idee ce pot sa faca in offroad masinile din alinta echipate cu anvelope stock: [b]NISSAN Navara de fapt e Nissan NP300 E adevarat ca poti face asa ceva cu o gramada de oameni linga tine si suport la indemina. Sa vezi ce se domoleste entuziasmul cind esti singur , noaptea si singurul tau refugiu cald si uscat e masina. Sa vezi cum se schimba optica in a baga masina in toate hirtoapele! ![]() Agrig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
asgard1955 |
![]()
|
Au aparut filmuletele cu dusterul de competitie de weekend-ul trecut:
http://www.promotor.ro/sport-raliuri/artic...dorra-i-5175474 http://www.promotor.ro/sport-raliuri/artic...orra-ii-5176815 Stiu ca e un topic mai jos, dar cam bate vantul prin el |
--------------------
Dacia
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
in afara de fazele cand masina pleca din situatii mai dificile, restul deplasarilor nu sunt o dovada de offroad.
pe majoritatea desfundaturilor de la tara, mai ales pe vrema lui ceasca pe cand aveam doar dacii si oamenii se descurcau cu brio. nu vreau sa ma gandesc ce era pe vremea aia. o masina 4x4 dovedea ceva pe o zapada sau ploi torentiale in pante dificile intinse pe zeci de metrii nu pe o ridicatura. imaginati va drumul din link ul pus de mine aici in conditiile enuntate mai sus. ce am filmat era dupa ploaie si cu panta improspatata cu nisip. youtube This post has been edited by rue: 16 Dec 2009, 22:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
din 11000 nu are cum sa plece niciodata, ganditi-va cat e un logan prestige; o sa fie probabil vreo 16000 varianta comparabila cu "laureate" din restul gamei, adica cam tot ce iti trebuie, dar fara noutatile astea gen piele sau scaune incalzite; si probabil cu un motor mai de doamne-ajuta.
dupa mine, asta o sa fie o masina pt omul care isi cumpara logan prestige cu banii jos, pt ca ii avea, dar "trebuia" sa fie sofer de dacie ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 16 Dec 2009, 21:59) din 11000 nu are cum sa plece niciodata, ganditi-va cat e un logan prestige; o sa fie probabil vreo 16000 varianta comparabila cu "laureate" din restul gamei, adica cam tot ce iti trebuie Mda, adica tot ce-ti trebuie... Am inteles ideea... Este foarte posibil ca romanul de rand sa vada un pic altfel toata treaba asta... Asa cum romanul a putut sa-si ia un Sandero Stepway sau un Logan sau MCV Laureate, eventual cu 7,5 locuri, tot asa se poate inhama in rate, leasing sau cash la un SUV de la Dacia, pentru ca blazonul nu trebuie patat. E treaba aia cu... ce-or zice vecinii si preitenii daca nu mi-am cumparat o masina mai de soi ? ![]() Stim foarte bine ca viata romanilor nu este deloc plictisitoare. "Mergem" inainte... Mai rau e ca platim noi, nu vecinii. Orice asemanare cu realitatea sau personajele de pe forum, este pur intamplatoare. Pamflet made in Romania. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu inteleg de ce lumea supraevalueaza masina. Pentru ce cateva mii de euro in plus la 4x2 fata de hatch, pentru ca nu are decat arcuri mai lungi? Ca a pus piele pe scaune si satelit pe volan? Ma cenzurat pe ea de piele, satelit poti sa iti pui la orice ora, nu asta conteaza la o masina. Va plangeti ca scartaie geamurile? Au schimbat chederele? Nu, evident. Mai sunt si zgomotoase la viteza. Exemple sunt garla. Macar comparati-o cu Fluence varianta de baza ce SOLUTII TEHNICE ofera. Se trantesc usile la fel? Nu ... Scaunele sunt la fel de confortabile? Nu ... Ai aceeasi ergonomie a bordului? Nu ... O sa fie la toate modele macar schimbator pe cabluri si ambreiaj hidraulic? Clapeta motorizata si tempomat? Va plangeti ca nu a pus plastic pentru piciorul stang? Dar alea care se pun in jurul pragului la orice alta masina de ce nu au pus? Au pus meniul in dialogys la clima automata, dar pe masina ciuciu. Abia acum cateva luni pun si ei filtru de habitaclu. Nu cere nimeni bord moale si leduri blue-ice in bord. Dar macar limita de solutii tehnice pentru anul 2009.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
iti multumim pt exprimarea foarte matura cu privire la noua dotare optionala a autoturismului Dacia
![]() da Flamingo, suna foarte amuzant aia cu tot ce-ti trebuie cand citesti, ma refeream la lucruri gen servo, aer, oglinzi electrice, chestii care sunt normale la orice MASINA, dar care unora li se par lux, pt ca inca compara cu nova sau mai rau, berlina ![]() SUV-ul a intrat in mintea romanului de mult timp, dar daca e sa te inhami la rate, de ce sa dai 350E pe luna pt aproape toata viata si sa-ti iei suv Dacia, cand pt 420E pt toata viata iti iei Santa Fe, sau mai stiu eu ce ? chiar sunt foarte curios cum o sa decurga viata acestui model, mai ales ca nu e cine stie ce spatios, sa zici ca ar avea tragere prin mediul rural |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 16 Dec 2009, 23:07) da Flamingo, suna foarte amuzant aia cu tot ce-ti trebuie cand citesti, ma refeream la lucruri gen servo, aer, oglinzi electrice, chestii care sunt normale la orice MASINA, dar care unora li se par lux, pt ca inca compara cu nova sau mai rau, berlina ![]() Masina "normala" ? Unde ? In Romania ? Unde ? La Mioveni unde tetierele si volanul (stiu, exagerez) sunt optiuni la masina cumparata ? Uiec ap, traiesi in Romania prietene. Sa va mai spun cum era cu tabla aia ruginita cumparata de la mama dreaq pe 3 lei... si de care abia au scapat ? Ar mai fi un filmulet mai vechi, dar ce mai conteaza ? . . . |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Marian66 |
![]()
|
pai asta ziceam, astea nici nu ar trebui sa fie numite optiuni, ca sunt de bun simt, dar la noi au ajuns sa se numeasca optiuni. Logan E0, n-are decat un parasolar, de exemplu
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Asta merita batut ...... si-a luat el cielo.... si nu e bun loganu .. ca il face el.....mai si spune.... + ca e vrajala ce zice el ca nu au pauze si bani ... acum de craciun stie cineva ce prima au luat pe langa salariu? nu o duc rau deloc... dar asa e omu cand are cielo nu compara cu loganu
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
lasa ca mai schimba la facelift
![]() ![]() Au prins smecheria sa vanda masini. Zorzoane in loc de optiuni si solutii tehnice noi. Mie personal volanul cu cercul ala maro si cu sigla aia in mijloc mi se pare cel putin ciudat. Iar plasticul ala de pe consola aduce a Vitan, parerea mea. Dar daca masina o sa mergaa bine se va vinde oricum, chiar daca pretul le va asigura un profit mai mare decat merita. Dar asta deja pare normal la ei, dupa parerea mea doar loganul se apropie de un pret de bun simt, in rest jale. Asa ca mai bine mai terminati cu 17000 de euro si preturi din astea bombastice ca poate le dati idei. Masina trebuie sa coste 4 cifre in varianta de baza sa intre in logica de low cost si punct. Surpriza va fi intr-adevar la varful de gama. |
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(minny @ 17 Dec 2009, 00:52) Zorzoane in loc de optiuni si solutii tehnice noi. Mie personal volanul cu [...] sigla aia in mijloc mi se pare cel putin ciudat Mie mi se pare mai "cocalar" ca unu cumparat din Vitan ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu e vorba despre asta. Este vorba de faptul ca dacia a incercat si a reusit sa realizeze cea mai ieftina masina de pe piata. Masina care concureaza intr-un fel sau altul cu alte marci de renume. Este inevitabil ca la unele elemente sau "capitole" sa nu stea la fel de bine, sau sa nu urce la aceleasi asteptari precum urca marcile concurente.
Inteleg ca multi au asteptari mai mari de la noua dacia duster, lucru oarecum de inteletes. Dar orice lucru mai "calitativ" si facut mai cu "atentie" creste pretul final al masinii. Multe elemente prezente pe plansa de bord, cum ar fi butoanele , sunt preluate de la modelul anterior (logan ph2). Evident pentru a mai reduce costurile de productie. Daca ar fi sa fie asa cum vreti multi dintre voi, cu siguranta nu ar mai fi asa ieftina precum se preconizeaza ca va fi. Si daca astea sunt butoane de aragaz, am si eu o intrebare... butoanele de la ph1 cum sunt? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
Ergonomie este pentru unii claxon pe bat,pentru altii pe volan.S-au facut cumva studii din care sa reiasa un invingator in pozitionarea claxonului in mod ergonomic?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
floppinnel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 20 December 06 From: Pitesti ![]() |
Oglinzile laterale asa trebuie sa fie argintii la toate modelele? sau numai la cea de top?
Mi se pare foarte aiurea daca e asa. Mai bine le vopsesc in culoarea caroseriei. Si ma gandesc ca daca le fac argintii..ei cred ca e ceva bonus sau cum ?.. o extraoptiune .....e taxata si asta? |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 , Dynamique 1.6 Benzina
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(albacazapada @ 17 Dec 2009, 10:06) S-au facut cumva studii din care sa reiasa un invingator in pozitionarea claxonului in mod ergonomic? Da s-au facut studii.Claxonul poate sa fie pus si in portbagaj, nu cred ca deranjeaza pe nimeni. In schimb butonul de actionare al lui, trebuie sa fie pozitionat in locul in care este actionat cel mai rapid in conditii de urgenta. Sa nu stai sa nimeresti maneta, doar apesi pe volan. Sa nu imi spuneti mie ca apasati cu nu stiu ce deget mult mai repede decat daca te urci pe volan. Ca este la fel ca aia care zic ca fac abs din picior ... This post has been edited by IRONICK: 17 Dec 2009, 10:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
in sfarsit am gasit cu ce masina seamana duster
VW Amarok amarok00.jpg amarok10.jpg Sursa This post has been edited by emil_t: 17 Dec 2009, 10:30 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 17 Dec 2009, 09:59) Este inevitabil ca la unele elemente sau "capitole" sa nu stea la fel de bine, sau sa nu urce la aceleasi asteptari precum urca marcile concurente Maskatule, masina este canibalizata intentionat. Trebuie sa dea impresia de ieftin, chiar daca nu este.17 Dec 2009, 10:32: QUOTE(emil_t @ 17 Dec 2009, 10:27) in sfarsit am gasit cu ce masina seamana duster vreau si eu un duster dasta ...This post has been edited by IRONICK: 17 Dec 2009, 10:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 22:38 |