Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
crising |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat si eu pe cineva cat va costa Dusteru' si mi-a spus ca 15.000 da' nu a zis daca e cea mai scumpa varianta atat sau ce-a mai ieftina
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
dci 110 va intra din prima...nu stau astia sa schimbe motoarele la 3 luni dupa lansare...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
...cum s-a intamplat in cazul symbol-ului phase 4 si clio-ului 3.
De abia dupa cateva luni de comercializare a motoarelor euro 3 s-a trecut natural la euro 4. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Fan3 |
![]()
|
si atunci de ce dadeau drumu la o masina euro 5 pe piata ?
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Totusi pozele alea nu au niciun caracter "oficial". Iar in comunicatele date se vorbeste clar de 1.5dci 105cp;
dubioasa treaba, insa eu cred ca il vor lansa inca de la inceput.ar fi un atu mare de tot, sau cel putin asa il vad eu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Se vehiculeaza un pret maxim de 17000 Euro pentru Dacia Duster 4x4 1.5 110 CP DCI Full Option.
Cel mai putenic motor ce va echipa Dacia Duster va fi cel pe benzina de 1.4 16V 130 CP. In versiunea Full Option vom avea parte, de scaune incalzite, 4 airbag-uri, s.a.. Se va lansa pe piata in februarie-martie si cu toate motorizarile odata. Se vor lansa ambele versiune de tractiune att 4x2 cat si 4x4. Toate astea le stiu de la un prieten care a condus versiunea de 1.5 110 CP DCI si care lucreaza la centrul de cercetari RTR. |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Prieten sau nu, poate au fost informati cu un pret ca oricum isi dau drumul la vorba, sa testeze piata. Eu la 17.000Euro spun pas, ca nu merita banii dati pe cazan. Nici firma nu este de binefacere, dar nici clientii nu trebuie luati de prosti.
This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2010, 11:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Eu as da 17000 Euro pe un Duster 4x4 Full Option.
Oricum va fi mai ieftin decat concurenta. |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
17 mii si sa bati in bordul ala si sa sune a tabla?
Dupa cum ziceam.. Nu sare de 15mii sau.... nu ar trebui sa sara ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si eu zic ca poate 17.000 e un pic cam scump. Daca insa ala e pretul maximal cu absolut tot ce poti pune pe duster (poate.. esp).. poate merita. trebuie vazut ce are si concurenta, de preferat masini care nu stau de 10 ani pe stoc
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult de 15.000 eur cu TVA inclus, nu cred ca as da pe masina. Oricum, preturile sunt deja facute si sunt convins de asta. Nu cred ca gura poporului mai poate schimba ceva pe forumuri.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 21 Jan 2010, 11:45) Nu cred ca gura poporului mai poate schimba ceva pe forumuri Nu au scazut ei preturile la piese (de cand cu criza sunt ferm convins ca au intrari mult mai putine chiar si la revizii) si vrei sa scada la vanzare? Oricum nu se tine cont de un forum si niste anonimi de pe el. "Ne" acordam prea multa importanta ca sa zic asa. Pretul nu se face dupa niste useri pe un forum, treziti-va si voi. Astea sunt doar niste simple pareri.This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2010, 12:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are vreo legatura tariful orar la manopera (service) cu pretul masinii (producator)?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu ma refeream la manopera, ci la piese. Am editat ca sa nu se inteleaga iar gresit.
This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2010, 12:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fan3 |
![]()
|
logic...una e sa repari lexus si una e sa repari logan 1.4 mpi, e vb de pregatire, dotari service...etc...
partea haioasa e sa repari aygo la acelasi tarif de servisare cu lexus ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
IRONICK, parca nu de mult citeam pe aici un post, al tau parca, in care "tipai" la cineva sa-si tina gura si sa nu "dea" in preturi prea mult, ca sa nu-si faca "ai de sus" o idee despre la ce se asteapta romanul de rand. Daca m-am inselat... cer scuze.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ei pot cere si 25.000 de euro... problema e ca nu vor primi acesti bani
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
angelblack |
![]()
|
Depinde pe ce segment de clienti mizeaza Dacia cu Duster.
Cat despre pret, daca merita sau nu si cat ramane de vazut cand or sa anunte preturile pe variante si motorizari |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
angelblack |
![]()
|
Daca vrei sa sti sistemul de tractiune integrala de pe Duster este cel folosit pe Nissan Pathfinder, Qashqai si alte modele Nissan si deasemenea este folosit si pe Reanaul Koleos.
Dar costurile de intretinere de ce nu le compari? Ma refer aici la: revizii, asigurari, impozit, taxa de drum, .... etc. |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(angelblack @ 21 Jan 2010, 13:42) Nu e suficient sa vorbim de costuri de intretinere, ci este mai relevant sa vorbim de costuri de utilizare. La aceste costuri trebuie luate in calcul atat valoarea de achizitie (la 15.000-17.000 de euro deloc de neglijat) cat si valoarea de revanzare (destul de mica la Dacia comparativ cu alte modele). Facand diferenta vanzare-revanzare si adaugand-o la celelalte costuri, putem obtine costurile reale de utilizare a Daciei Duster (fie pe km la un rulaj estimat fie pe an sau luna pentru o anumita perioada de timp). Un alt element de luat in calcul, dar greu de evaluat sau cuantificat, care poate contribui la cresterea costurilor de utilizare, dupa iesirea fin garantie, este fiabilitatea unui model.This post has been edited by Michael: 21 Jan 2010, 14:04 |
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
@angelblack: sistemul de gestiune al tractiunii este renault/nissan... dar atat! Puntea fata e de Logan (nissan micra/clio 2, daca nu ma insel), iar puntea spate a fost dezvoltata special pentru Duster 4x4, iar la 4x2 puntea spate e tot de Logan (megane 1, parca)
varianta Full Option: nu uitati scaune imbracate partial in piele si incalzite... oricum, un priten mi-a spus ca ne va surprinde pretul pentru varianta dci 110 full... nu mi-a zis cat (a semnat actul de confidentialitate si tine la slujba lui), dar cand am sugerat 17.000 epuroi a ras copios... cica vom ramane foarte surprinsi - in sens pozitiv... cuvintele lui: "o lovitura tare in concurenta!" 1.4 TCE 130 CP? in nici un caz la lansare... sunt curios daca va aparea... se vehicula la un moment dat un dci mai mare, 2.0 - 140 CP, dar ca ar fi lansat in 2011... sa dea Domnu' - la ambele variante! |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da nu transpira nimic referitor la testele de siguranta... vom avea 4 sau 3 stele????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(boga81 @ 21 Jan 2010, 17:06) @angelblack: sistemul de gestiune al tractiunii este renault/nissan... dar atat! Puntea fata e de Logan (nissan micra/clio 2, daca nu ma insel), iar puntea spate a fost dezvoltata special pentru Duster 4x4, iar la 4x2 puntea spate e tot de Logan (megane 1, parca) Aia fata este asa de veche ... toti au trecut la alte forme de bascule, alte bucse, alta punte, alta prindere a puntii fata de lonjeroane cu bucse, etc. Si asta se smite la precizia directiei, "zmucirea" volanului la gropi, zgomote de rulare, tinuta de drum,...This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2010, 17:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fan3 |
![]()
|
ironick...ei se gandesc cum sa ne dea masina fara bara stabilizatoare...si tu vrei sa trecem la alte solutii :|
This post has been edited by Fan3: 21 Jan 2010, 18:07 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
eu, fiind unul care criticam pe cei care si-au luat logan, in loc de masina, de data asta am sperante mari...
si chiar ma gandesc sa cumpar un duster cu motor diesel de cel putin 105cp....dar probabil in 2011, daca nu raman fara servici intre timp, si daca va mai functiona programul rabla.... despre pret...si eu consider 17000 euro un pret cam mare... pe la 15000 tva inclus, full option..ar fi mai aproape de adevar si ar fi o lovitura pe piata.... oricum, le doresc succes celor de la Dacia! This post has been edited by "BandiT": 21 Jan 2010, 19:42 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Fan3 @ 21 Jan 2010, 18:07) ironick...ei se gandesc cum sa ne dea masina fara bara stabilizatoare...si tu vrei sa trecem la alte solutii :| Nu am cerut textile pe usa, piele, can-bus pe toate calculatoarele (desi la esp, ecu comunica cu abs), senzori de ploaie, xenoane sau parbriz atermic. As fi preferat chiar sa mute antena aia in spate si sa o faca mai scurta. Nu, nu cu amplificator ca la Megane, doar o antena simpla. Macar o semi-clima cu un singur senzor de temperatura (cu un ventilator micut pentru histerezis mic) ca sa nu mai stam sa reglam tot timpul la butoanele alea de aragaz. Ei in schimb au pus emblema Dacia pe jante, volan si mult crom pe grila radiatorului. La ce foloseste? Ca vede taranu crom si se uda ca are masina straina? Sau poate sunt eu ala anormal care cere un minim de "tehnica" pentru 2010 ...This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2010, 21:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ironick-ule, dar stiu ca esti suparat rau pe Dacia...Duster. Da pe fata motivele sa stie tot poporul.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu sunt suparat, ca nu am de ce. Astea sunt doar dorinte.
21 Jan 2010, 21:54: Oare scaunele sunt la fel de proaste? Se deregleaza in timp si scot zgomote? This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2010, 21:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fan3 |
![]()
|
sa asteptam masina, s-o vedem/testam...
dupa aia, mergem si luam altceva, numai asa ii putem "pedepsi"... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:49 |