LOGAN 1.2 16V, CE PARERE AVETI? ATI TESTAT?
![]() ![]() ![]() |
LOGAN 1.2 16V, CE PARERE AVETI? ATI TESTAT?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Graphic4.jpg ( Size: 189.03k ) Number of downloads: 1481 |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(valerica1 @ 24 Jul 2009, 13:34) ma scuzati Tot nu ai spus ce s-a intamplat cand ai incercat sa urci. S-a oprit motorul in panta/rampa sau cum a invatat Vandelay de la profesorul de legislatie?This post has been edited by IRONICK: 24 Jul 2009, 15:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(valerica1 @ 24 Jul 2009, 12:34) 70%? Unde ai gasit tu rampa asta? ![]() Oricum, eu cred ca nu motorul e factorul ce limiteaza rampa maxima ci aderenta si apoi raporturile din cutie. Ca sa urci pe 45 de grade trebuie sa pui la logan roti dintate si sa-l asezi pe o cremaliera (si s-ar putea sa-i trebuiasca si un reductor). Si sa nu-l supui la variatii rapide de inclinatie ca ramane cu cotile in aer. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Si pana la urma in afara faptului ca nu poate urca pereti verticali si alte minuni as vrea niste pareri despre Loganul de 1.2. L-a condus cineva sau doar filosofii publica disertatii pe acest topic?
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, chiar crezi ca toti bucurestenii au inteles care-i diferenta dintre grade si inclinatie?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Desi nu sunt din localitate,am inteles asta:
in functie de cate grade ai,inclini intr-un mod diferit paharul/halba/sticla/caldarea....Parerea mea.Hac! |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Afara e intuneric!... ca sa fiu si eu in ton cu raspunsurile 100% on-topic.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ce intuneric? E soare!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inclinatia sau gradele or fi de vina?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Inclinatia sticlei cu grade fata de gat, asta ieri.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Jack, ia vezi cum ii acu`? Soare o ba?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
radian |
![]()
|
Cred ca, doar o ceata densa...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la pathfinde in fisa tehnica scrie...
rampa maxima abordabila 39 grade inclinatie maxima laterala 48.7 grade...... (cam mare...da cine stie ce anvelope cu arici folosesc)..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
Cu rampa maxima abordabila sunt de acord, dar cu inclinatia maxima laterala e discutabil, merge pana catre 55-60 graede. Dar daca nu esti obisnuit... o stampa si ceata totala dupa care un somn de voie relaxant...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
are un prieten un vw polo cu motor de 1.2...si la 100 km/h era deja la ~3000 ture pe minut.....cum loganul e mai greu presupun ca are o cutie "adaptata" si deci la 100 km/h are o turatie si mai mare.....deci nu e tocmai bine....nici pentru o masina de familie....ca daca mai faci un drum lung...ce te faci?...mergi cu 90 km/h inafara localitatilor si pe autostrata?....ca daca mergi cu mai mult iti suge bine din rezervor
![]() aaa dar stati.....vorbim de dacia....e posibil sa aiba aceasi cutie ca si loganul de 1.4....ca la noi asa se fac "adaptarile".....cand au scos astia logan van i-au intarit podeaua si atat...cutie de viteza tot din parti....au lasat-o pe aia ca merge si asa.....ai de capu' nostru......acu' pe bune....stie cineva ce cutie are?...ca daca e ca la cel de 1.4 ucide motorasul al incet dar sigur... |
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ma bucur ca esti deacord cu mine
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pai de ce sa-l ucida ? 75 cp au ambele motoare ! Singura diferenta este ca cel de 1.2 are 2 ( doi ) nm mai putin !
De ce sa schimbe cutia ?! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 27 Jul 2009, 19:28) are un prieten un vw polo cu motor de 1.2...si la 100 km/h era deja la ~3000 ture pe minut.....cum loganul e mai greu presupun ca are o cutie "adaptata" si deci la 100 km/h are o turatie si mai mare.....deci nu e tocmai bine....nici pentru o masina de familie....ca daca mai faci un drum lung...ce te faci?...mergi cu 90 km/h inafara localitatilor si pe autostrata?....ca daca mergi cu mai mult iti suge bine din rezervor ![]() Aidi bre, las-o ca macane. Eu la Clio la 100 la ora am 3100 de ture, si sa mor eu de mi se pare supraturat motorul asa, ba chiar trage foarte ok. Mai degraba i-as bate pe proiectanti daca mi-ar pune o cutie mai lunga. Consumul e de vreo 6.5% extraurban daca nu ma dau la ea (merg constant pana in 120-130) sau 7.5% cand merg pe drumuri aglomerate si o tin la 140. La Matiz, la 100 la ora am 3500 de ture si imi consuma 5% la viteza asta si 6.5% daca o tin la 120-140 in stilul de mai sus. Sincer, nu mi se pare cine stie ce supt din rezervor un litru in plus la suta de kilometri, ba chiar s-ar putea sa imi consume mai putin motorul de 1.2, avand in vedere ca are admisia de carburant mai bina la turatii mai mari. Eu asteptam totusi motorul de 1.4 16V, era mult mai potrivit pentru Logan, dupa cum nu vad in oferta 1.6 16V (ala cu fulie defazoare ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@cosmin, de la 112N/m pana la 107 sunt mai mult de 2.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Jul 2009, 22:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 27 Jul 2009, 23:29) Eu stiam ca are 110 nm ... greseala mea daca are 107 ! Chiar si asa , nu e necesara schimbarea cutiei ![]() L.E. : m-am uitat acum si are 107 nm , ai dreptate ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 27 Jul 2009, 23:02 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(valerica1 @ 23 Jul 2009, 15:26) unde lucrez panta pe care o cobor si urc e de 45 grade (garaj subteran), mai toate cladirile mari de birouri din Bucuresti AU PANTA DE 45 GRADE domnule Cosmin fac lucru asta zi de zi cu masina personala, si am facut si cu un logan 1,2 si te las pe tine sa imi zici ce crezi ca s-a intamplat hai ca am urcat si io cu tico o asa zisa rampa dasta ,de o firma cu garaj subteran ,cei drept era foarte abrupta coborare.si la urcare nam avut probleme,doar am atins Cu traseu de la esapament de capu rampei la urcare.da de urcat simplu cu a1 usor.bine eram in asfalt niste sarme ptr aderenta. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Absinthe
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Absinthe care arde
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Jul 2009, 20:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:16 |