Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
măiculiță...
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
administratorul de pe acolo a mai stat la racoare o perioada.
oricum, enjoy (corespondenta dintre pirathebay si "marii granzi"): http://thepiratebay.org/legal.php criminal stilul de a raspunde la mailuri. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(kxz @ 1 Apr 2011, 10:49) QUOTE Your visit to this URL has been logged. Please stay where you are. You will be contacted for questioning regarding the investigations related to this website. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, o sa te contacteze sa-ti bage mana in fund sa-ti ciufuleasca rahatul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kxz |
![]()
|
Vaiii.... ai pus-o original....
In traducere, cica te-au gabjit de unde esti, nu mai pleci de acolo stai si astepti ca vin niste baieti cu ochi abastri sa te interogheze ca de ce furi munculita altora. Io zic sa instalezi repede linuxu, poate ai timp... |
--------------------
Dacia 1410
/
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
puscarie!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kxz |
![]()
|
Marturisirea pacatelor este o Taina a comunicarii intime si sincere intre Argon si politist, sau chiar o Taina a comuniunii dintre ei. in aceasta Taina Argon isi marturiseste slabiciunile care l-au dus la pacate si care s-au dezvoltat de pe urma pacatului, iar politistului i se cere sa cunoasca slabiciunile care stau la baza pacatelor, dar si a pacatelor provocate de astfel de slabiciuni.
Argon marturiseste pacatele si manifesta o mare incredere in politist si asteapta de la el sfat, ajutor si dezlegare. Comuniunea dintre Argon si politist din Taina Marturisirii are un caracter deosebit de profund, iar aceasta pentru ca ea se realizeaza cu constiinta prezentei tainice a legii pirateriei, care ii uneste pe amandoi prin raspunderea fiecaruia. Aceasta prezenta este sugerata de cuvintele pe care politistul le adreseaza lui Argon: "Iata, Argoane, declaratia asta primind marturisirea ta cea cu umilinta. Deci nu te rusina, nici te teme, nici nu ascunde de mine nimic din ceea ce ai facut...". |
--------------------
Dacia 1410
/
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Pentru cine simte nevoie de spovedanie: http://www.diicot.ro/
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mesajul complet:
QUOTE Your visit to this URL has been logged. Please stay where you are (in a Deva gyratory, according to our GPS). You will be contacted for questioning regarding the investigations related to this website. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adi_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
nu mai merge sa dau invitatii pe filelist? am 10 buc. dar zice ca Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+.
This post has been edited by adi_m: 5 Apr 2011, 12:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
kxz |
![]()
|
invitatiile se activeaza cand ai cont vip. dupa ce expira, ele nu se sterg, dar nu le poti trimite pana nu ai iar cont vip.
p.s. la tzeapa cu fbi-ul de pe torrentbits, au muscat multi. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E cazut filelist?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nope. Merge foarte bine.
Bine ai revenit in tara tuturor posibilitatilor! ![]() This post has been edited by Merced: 14 Apr 2011, 14:11 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Hm... la mine nu merge pe RDS... vad ca merge insa pe Vodafone...
Da, merci, dar nu-mi place ce se intampla in tara asta a tuturor posibilitatilor... pana si vremea s-a asortat. Edit: s-a rezolvat cu un restart de router, avea uptime 134 zile saracu'. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 14 Apr 2011, 14:21 Attached thumbnail(s) uptime.jpg ( Size: 34.43k ) Number of downloads: 474 |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sunt ceva probleme cu el. In ultimele zile la unii a mers, la altii nu
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
argon |
![]()
|
Daca-i prost..routeru se ptine prin UPS.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
el folosea TNT, poate d-aia.
|
--------------------
*
*
*
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am de dat 2 invitații pe http://torrents.czteam.ro , 5 pe http://scenefz.net și 1 pe http://freshon.tv
Nu dați PM, scrieți aici. Primul venit - primul servit. |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sar'mina!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreau si eu pe scenefz, daca se poate
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pe Scenefz inscriere libera
RO Din dorinta de a mari comunitatea SceneFZ am decis sa re-deschidem portile si sa acceptam noi membri si totodata sa-i premiem pe cei care anunta deschiderea portilor pe diverse forumuri/blog-uri. Asadar, cei care vor scrie pe blog-ul lor despre SceneFZ vor primi 25GB iar cei care vor posta pe diverse forumuri/facebook/twitter vor primi cate 5GB. Ce trebuie mentionat in post: In perioada 30.04.2011 - 08.05.2011 [FREE SIGN-UP] SceneFZ isi deschide portile noilor useri. In acelasi timp tot pentru a veni in ajutorul userilor SceneFZ a creat 3 noi categorii: 1. TVEps-Ro (RoSubbed) 2. XviD-Ro (RoSubbed) 3. BR-Ro (BluRay-RoSubbed) |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(daniM @ 25 Apr 2011, 18:11) sa-i premiem pe cei care anunta deschiderea portilor pe diverse forumuri/blog-uri. ce trebuie sa fac? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniM |
![]()
|
Care vreti invitatie pe FL;cred ca merg acum
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
da, merge. i-au dat drumu la roate.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:29 |