Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
jandarmu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 July 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
1990
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Baga un e-mail ca-ti dau io o invitatie.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
jandarmu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 July 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
1990
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
http://www.okazii.ro/cautare/calificative.html?sort=pret_asc
pe okazii vad ca se vand binisor cu 15 lei... This post has been edited by alindrgn: 6 Sep 2011, 20:54 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E o vorba foarte inteleapta: Prost nu-i ala care cere...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Asta e nota de subsol pe lista de prețuri Dacia.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Probabil. Eu unul sunt multumit de Solenza, la care, in afara de consumabile am cumparat doar UCE... asta in 8 ani de zile si 80 000 de kmp. Pt o masina care NOUA a costat 265 de milioane s-a comportat excelent.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu e cazul tău sau al Slonezei cu preț de fabrică, ci a minunilor tehnologice produse ulterior la Mioveni. Iar Solenza vândută SH se încadrează perfect în proverb prin prisma prețului.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mai ales acum vreo 3 ani cand cereau astia 5000 de euro pe o Solenza pe care o cumparasera cu ceva ani in urma cu 4000
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Am doua invitatii, cine doreste sa-mi trimita pe pm adresa de mail
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Au un sistem de înregistrare de 2 lei!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am o invitatie de dat. Primul venit primul servit. Dati PM, ca nu prea intru pe aici.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
inregistrare gratuita pe http://www.torrentbits.ro/ !!!
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
Salut! Am doua coduri de invite pe demonoid.com
PM cine le doreste. Dorin 14 Nov 2011, 09:05: Salut! @garret and razzu, nu pot da reply la pm-uri, nu stiu d ece. Daca puteti sa-mi trimiteti adresele de mail sau sa le completati la profil si le trimit acolo. Dorin This post has been edited by Eclipse: 14 Nov 2011, 09:05 |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
kxz |
![]()
|
cum ai numai 2 invitatii? ca pe demonoid am invitatii la liber de cand ma stiu.
p.s. noul demonoid, care acum e beta inca, e o tampenie. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
Daca esti membru iti poti genera un numar nelimitat de invite-uri, asa e.
Altfel daca intri pe demonoid.me iti spune non-stop registrations are closed. Numai ca apare o problema: daca dai un numar prea mare de invite-uri se poate sa-ti suspende contul, considera ca le vinzi. Asa merg si eu cu pasi mici: doua azi, doua peste vreo luna. P.S. Interfata beta e o tampenie, de acord. Dar contentul e inca bun. Ce nu gasesti pe alte trackere ai sanse sa gasesti pe aici. Dorin <span class='edit'>14 Nov 2011, 09:43:</span> @razzu: am trimis codul pe e-mail. Have fun! Dorin <span class='edit'>14 Nov 2011, 11:51:</span> @tzepesch - un cod a plecat pe e-mail. Have fun! @garret: am trimis pe e-mail. This post has been edited by Eclipse: 14 Nov 2011, 13:03 |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
2 invitatii pe Filelist. primul venit, primul servit.
PM. This post has been edited by bella: 9 Dec 2011, 09:29 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca esti sofer, poti castiga acum un Duster 4x4! RCA Ieftin implineste 5 ani si ofera 5 Duster cadou! Ai prieteni soferi? Invita-i sa participe si poti castiga unul dintre cele 54 premii intre 50 si 1500 euro! Participa acum!
|
--------------------
|
BZ_07_RFI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 25 April 11 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Am 3 invitatii disponibile pe filelist.Da ti pm cu adresa de mail..nu prea intru pe aici.Bafta
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
|
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca s-a mai zis, dar asa am facut eu rost de o invitatie:
1. Am cautat pe Facebook Filelist pt a-i da like. 2. Am vazut ca la un like pe facebook primesti o invitatie gratis. 3. Am dat like. 4. Am completat un formular. 5. Dupa completarea formularului mi s-a trimis un mail ca sa confirm contul. |
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am eu o invitatie. PM cu mailu' daca vreti.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo, e free sign-up pe xplortracker.net, daca va intereseaza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
Voi puteti descarca de pe filelist? La mine nu se conecteaza utorrent nici la Seeds nici la Peers. Idei?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Treci pe BitTorrent
![]() Eu nu am probleme, downloadez și uploadez ca de obicei. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Utorrent și BitTorrent au același engine. Nu cred să fie problema de la utorrent. Tracker-ul a funcționat normal în acest weekend. Dezinstalează-l și pune-l din nou, după restart. După instalare, nu umbla la setări și ar trebui să fie OK. Asta dacă nu ai probleme cu coneziunea la internet.
Enjoy! |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mierje acu', dimineata. Dracu sa-l ia
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Un torent nu ”mergea” sau mai mulți?
This post has been edited by Lostboy: 23 Jan 2012, 10:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu mergea nici unul. Acum merg toate.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:30 |