Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Merge.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
foarte greu,dar merge
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
merge
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Serverul nu a fost găsit Firefox nu găsește serverul www.filelist.ro. La mine tot nu vrea. În Torrent, tot ce am de la ei este cu roșu. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
si la mine la fel. pot insa sa intru pe site
acu nu mai pot ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 26 Feb 2012, 15:05 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Razvan81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici la mine nu merge filelist-ul, tot incerc sa intru dar nici macar nu gaseste pagina
![]() In schimb merge LastTorrents, ![]() |
--------------------
Solenza
1.4
2003
- B33RGV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ACTA e cu ochii pe voi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Site-ul in sine merge aici,desi sta o caruta de timp sa se incarce http://filelist.ro/browse.php
Apoi ca merge extrem de prost si ca torrentele nu descarca nimic e partea doua ![]() This post has been edited by vallyyy: 26 Feb 2012, 15:07 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Saitul e una, torentii e alta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Acum nici linkul de sus nu mai merge
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Razvan81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca si-a revenit, cel putin la mine:)
|
--------------------
Solenza
1.4
2003
- B33RGV
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Cam nasol daca se inchide pescaria, macar daca apucam noul episod de la TopGear.
La mine merge ![]() This post has been edited by 4x4: 26 Feb 2012, 15:41 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vezi ca inca merge
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Posibil sa fi blocat Romtelefonu' accesul catre site. Nu este deloc exclus. Traim totusi in Romania.
La mine(erdeesh) inca merge. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum, e pe moarte...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E condamnat sa moara, ca nu cred ca si-ar taia aia o super sursa de venit, de drag asa.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
voua cum va merge Filelistul? ma dispera.. de cateva zile...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
alexTM |
![]()
|
Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 11 From: Bucuresti ![]() |
are cineva o invitatie, va rog frumos?
|
--------------------
-
-
-
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
alexTM ,este putin probabil sa iti dea cineva o invitatie pe fl fara sa te cunoasca
Astia de la FL,au o politica naspa,eu te invit pe tine,iti faci cont, tu acolo iti faci reclama sau vb urat in comenturi Tu iti pierzi contul,dar probabil il pierd si eu,ca te-am invitat,ciudat mod Dar,trebuie sa ai o cunostinta cu un cont pe FL,vorbesti cu el,ii dai 2 euro trimite sms,aia trimit invitatia,si gata Iar tu vei fi baiat cuminte,si nu vei vb urat din respect pentru el Daca nu tii neaparat sa fie pe fl,da-mi un pm,si te ajut eu cu o invitatie pe alt traker.Pe FL,doar cunostintelor |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
kxz |
![]()
|
pai pe topicul asta s-au dat destule invitatii, si io tot de aici am. asa ca, nu numai cunostinte...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
alexTM |
![]()
|
Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 11 From: Bucuresti ![]() |
@shade4free: ciudata politica, dar eu nu obisnuiesc sa comentez, dar sa mai si vorbesc urat...
@Iulikk: alt cont, alta distractie... o sa incerc sa dau like pe feisbuc... |
--------------------
-
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca n-ai cont pe feizbuc, ai net degeaba
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am încercat și eu să-mi fac dar nu-mi acceptă Lostboy.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kxz |
![]()
|
Politica aia nu se prea aplica. pe fostul meu cont, am dat vre-o 3 invitatii, iar din conturile facute din ele doua au fost banate, pentru folosire de programe de falsificat ratia. io nu am patit nimic. contul ala l-am donat unui amic, io am primit invitatie moca, pe topicul asta, de la daniM, care nu s-a mai temut ca as fi cine stie ce infractor al torrentelor.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
politica aia e fake. eu am dat vreo 6 invitatii pe aici, din care 2 conturi nu mai exista. si eu inca exist pe file list. am facut si alte 'magarii' ca sa imi cresc uploadul, si imi vine greu sa cred ca ei nu au vazut ce am facut eu. plus ca downloadam ceva si nu tineam la seed deloc, lucru pentru care conform regulamentului se da warn parca.
mai am 4 invitatii, le pot da ca si asa am avut 10 invitatii de acum cativa ani pe care nu le folosesc in alta parte. This post has been edited by alindrgn: 11 Mar 2012, 11:08 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:50 |