Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
The Pirate Bay
Monday Dear internet. We have not been raided. We are not shutting down. We like turtles, waffles and you. Sorry for not fulfilling your pirate needs tonight. It's ok if you cheat on us with another site, just once. We know that you still love us, deep down in your cursed pirate heart. ♥ The Pirate Bay shared a link. 22 hours ago PRQ, a hardcore freedom of speech promoting ISP, was once founded by two of the pirate bays founders. We have a relay there but not that much more. This combined with a power failure at another place is the reason why we're down at the moment. The raid mentioned below is not aimed at us. And even if it were, we don't really care. The cops and the governments power is only as big as we and you allow it to be. Expect us to be back with full force, hopefully later today https://www.facebook.com/ThePirateBayWarMachine |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Filelist nu merge
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
nici la mine nu merge.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Filelist merge
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
eu daca doresc invitatie trebe sa dau si io la schimb? invitatie?
ca n-am de unde..sunt fata saraca.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
acum se incarca si la mine filelist.
iulia, astept adresa de mail la care vrei sa-ti trimit o invitatie. |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Mai am si eu o invitatie pe flielist
una pe last vreo 5 pe scene Care doreste, sa spuna,il servesc |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cinci pe Fl mai am si eu
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A inviat FL.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
buna dimineata!
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bună seara prieteeeeni!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacă își lua Marty 6300-le, care avea recorder, rupea filelist-ul.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-a calicit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu-i așa?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Razvan81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu 2 invitatii pe FL care doreste sa dea un pm, si as avea nevoie de o invitatie pe icetorrent, cica e foarte bun, care ma ajuta si pe mine sau alte torrente.
Multumesc. Razvan |
--------------------
Solenza
1.4
2003
- B33RGV
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cumva nu ma pricep io s-au chiar n-am primit acele invitatii?
![]() se lauda lumea ca nu-i nevoie de reciproca.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
iulica acu trebuie sa plec, dar trimite pe privat o adresa de mail si trimit o invitatie pe fl cand ma intorc acasa ( in seara asta)
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Razvan81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Solenza
1.4
2003
- B33RGV
|
|
alindrgn |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 7 Oct 2012, 10:56) cumva nu ma pricep io s-au chiar n-am primit acele invitatii? ![]() se lauda lumea ca nu-i nevoie de reciproca.. ![]() cumva mi-ai dat adresa de email unde sa iti trimit invitatia? eu nu cred, ti-am cerut adresa de mail si tu nimic, pai unde sa ti-o dau? ![]() comluzie: nu te pricepi nici sa citesti posturile... This post has been edited by alindrgn: 7 Oct 2012, 11:54 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
kxz |
![]()
|
o fi crezut ca e ca la nunta, vine invitatia in plic...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Razvan81 |
![]()
|
Ba uite ca mi-a trimis mai-lul si acum are o invitatie pe fl
![]() |
--------------------
Solenza
1.4
2003
- B33RGV
|
|
alindrgn |
![]()
|
BINGO
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Imi trimite cineva si mie o invitatiune de asta?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Razvan81 @ 7 Oct 2012, 12:36) multumesc frumos! ![]() alin,io ti-am trimis mail,si celuilalt coleg de pe forum,dar se vede treaba ca n-au ajuns.. inca din aceeasi zi.. oricum merci pt intentie.. kxz, ![]() colegu' Razvan l-a primit.. oare ce-o fi? ![]() This post has been edited by iulia_boris: 7 Oct 2012, 13:23 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:44 |