Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
torrentbits.ro e in continuare cazut.
motivul: http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?i...DAwMDAyNTcyMDQ* 1 Apr 2012, 08:21: poate e o intrebare prosteasca, dar ce e "preetime"? This post has been edited by kxz: 1 Apr 2012, 08:21 Attached thumbnail(s) demo.jpg ( Size: 89.33k ) Number of downloads: 552 |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
" Donez " doua invitatii pe Filelist
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Iar nu merge FL?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Când da, când nu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine merge bine, poate nu am nimerit eu in perioada cand e aiurit site-ul.
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 336.63k ) Number of downloads: 412 Untitled_2.jpg ( Size: 332.71k ) Number of downloads: 410 Untitled_3.jpg ( Size: 356.15k ) Number of downloads: 391 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Care ai o invitatie pe czteam? Dau una pe filelist.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
laleauaxxl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 12 ![]() |
dau 2 invitatii icetorrent,este foarte bun...gasesti multe lucruri...aproximativ filelist,viteza destul de buna [80-100% filelist] personal sunt multumit de el. lasati adresa de yahoo PM.
Attached thumbnail(s) icetorrent.JPG ( Size: 152.01k ) Number of downloads: 346 |
--------------------
dacia1300
belina
1973
- MM12ENY
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cine imi imprumuta si mie o invitatie pe czone? plssss!
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Că tot a venit vorba, vouă vă "merge" filelist?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Acum,da;dar de ieri face figuri incontinuu
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
merge greu.. d-aia vreau o invitatie pe CZ...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
foarte greu
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Măcar vouă vă merge greu, mie nu-mi merge deloc!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mie îmi merge iplay, mi se rupe
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ce-i ăla?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
skija |
![]()
|
am rezolvat cu CZone-ul... e bun facebookul asta...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
la mine filelist-ul se incarca pagina de login fara poze, apas pe Login si nu mai vrea, si unele torente nu mai fac seed
This post has been edited by buntom: 2 Aug 2012, 21:36 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
daniM |
![]()
|
Scenefz ala e bun de ceva?Am cont pe el demult, dar nu l-am prea folosit.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
eu mai folosesc ThePirateBay, dar fac hit&run, doar la FileList fac upload
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
daniM |
![]()
|
Iar nu merge dracu' ista de FL...
![]() This post has been edited by daniM: 1 Oct 2012, 19:34 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kxz |
![]()
|
pe la 3 dupaamiaza a picat si piratebay. torentele la ei merg macar, la filelist sunt si ele moarte.
This post has been edited by kxz: 1 Oct 2012, 19:43 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
buntom |
![]()
|
nici la mine nu merge, dar mi-am facut cont pe extremeshare
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
daniM |
![]()
|
A picat si Scenefz
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Uat dă fac iz hapăning?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
daniM |
![]()
|
iț ă conspirasi
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca să nu mai zic că și servărele sopcast îs picate de câteva zile, de nu mai prinde omu' un meci din liga lui mitică
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
Astia se pun dupa noi!imi bag caru' si dau formatare hard
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:58 |