Modele invitatii petreceri, Pentru junioru'
![]() ![]() ![]() |
Modele invitatii petreceri, Pentru junioru'
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sunt programe, chiar și free, de obicei concepute pentru cărți de vizită, dar care au template-uri și pentru ce ai tu nevoie.
Exemple nu prea mai știu, dar încearcă pe google. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e cam mic sa-i aduci modele la petrecere? Cand e mare si vrea sa fie presedinte ce-i faci?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
îl face vopsitor de jante.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Asa importante sunt invitatiile? Nu poti sa le "spui" direct prin viu grai, cine ce unde cum?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe semne ca ta-su e de capul lui.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
aaaaaideplm. invitatii, in data de... ora... gizas. cand eram mic, cel mai fain era ca aveam ocupata toata ziua cu vizitatori.
Oricum, in cativa ani, zi de nastele la juniorul de 3 ani vor include limuzina, meniu separat pentru vegetarieni, pe langa deja anticele baloanele imprimate cu fata sarbatoritului. Fiecare prunc va veni insotit de propriul baby-sitter. Ne ruineaza cooperativa asta de consum. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
Ai copil?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu inca. Da' cand vad scenarii de-astea cu invitatii printate, si cu numar de confirmare...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-ai copil. Si nici n-ai fost copil in secolu' douajunu'.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Tine de-acilea, ce am gasit si eu: http://www.ghidpetrecericopii.ro/invitatii.html
Cand are loc evenimentul? ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trimite-i si lu' dom' profesor o invitatie, vine cu cochilu' si aduce si o scrumbie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Apr 2011, 21:29) ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Apr 2011, 21:26) Io tare sper ca peste 5-6 ani sa se puna problema ca amu' 30 de ani. "-Alo, doamna *scu? Buna ziua, sunt bucatzel, tatal lui bucatzel jr. Sa stiti ca sambata ii sarbatorim ziua de nastere, si am fi bucurosi daca ati veni cu juniorul dumneavaostra." respectiv: "Salumaaaanaaaa. Il lasati pe Valntin sa vina sambata la ziua mea? Mutumeeeeesc." Degeaba zici, ma zgarie pe ochi ideea de a avea invitatii tiparite pentru o zi de nastere. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
kum |
![]()
|
Cum spuneam...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
Ce spuneai?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Stai sa vezi cand ai sa ajungi sa participi ori, daca ai noroc
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 28 Apr 2011, 21:40) Io tare sper ca peste 5-6 ani sa se puna problema ca amu' 30 de ani. "-Alo, doamna *scu? Buna ziua, sunt bucatzel, tatal lui bucatzel jr. Sa stiti ca sambata ii sarbatorim ziua de nastere, si am fi bucurosi daca ati veni cu juniorul dumneavaostra." respectiv: "Salumaaaanaaaa. Il lasati pe Valntin sa vina sambata la ziua mea? Mutumeeeeesc." Degeaba zici, ma zgarie pe ochi ideea de a avea invitatii tiparite pentru o zi de nastere. Bucatzel, ai doua solutii: ori joci cum se joaca in societate, ori iesi din joc si ai sa ai un copil marginalizat de catre colegii lui. Eu urmaresc indeaproape "fenomenul", lucrez in invatamant cam de vreo 10 anisori si stiu cu ce se mananca petrecerile copiilor... Nici mie nu imi place sa cumpar in fiecare an costum pentru banchet (eu plus nevasta plus copil), sau sa cumpar tort si sa-i servesc pe viitorii colegi de grupa mica ai copilului (la toamna merge la gradinita), sunt multe chestiuni pe care nu prea le-as tolera, dar le accept pentru ca baietelul meu sa fie acceptat, respectat in gradinita, scoala la care va merge... Asa e societatea, ori joci cum spune ea, ori stai pe margine sau mai rau, te ascunzi de ea... ![]() <span class='edit'>28 Apr 2011, 21:51:</span> QUOTE(dacis @ 28 Apr 2011, 21:49) Stai sa vezi cand ai sa ajungi sa participi ori, daca ai noroc ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 28 Apr 2011, 21:07 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Tin minte ca si eu, cu 2-3-4 ani in urma am luat invitatii de pe net, tocmai de pe site-ul dat mai sus de Dagoselu. Arata bine tiparite pe semicarton lucios. Vezi ca daca petreci la Mall ori la Mac, iti dai ei invitatiile...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 28 Apr 2011, 21:27) ... e mofturos, asa-s astia cu prea multa informatica la cap. ![]() Mie-mi spui? Am o boala pe ei... ![]() Stii ce mi-au facut cârnații? S-au găsit deștepții lu' Pește Prăjit și au gândit ei că e mai bine să elimine DBLinkurile! Din motive de politici de securitate cică! ![]() Păi 'tu-le ceapa căprii mă-sii, că aveam o cârcă de view-uri materializate care făceau refresh prin DBLink (cum scrie la carte de altfel) și acu' tre' să le-nlocuiesc cu tabele, să fac spool de pe cealaltă schemă si să incarc cu SQL Loaderu' (FMC de toromaci)! Sehașuri, eschiueluri, ... Numa' draci mi-au făcut! ![]() This post has been edited by kum: 28 Apr 2011, 21:00 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
bre Kum, sa stii ca eu vin si neinvitat
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 28 Apr 2011, 21:55) Stai la rand, ca eu eram primul pe punctul de a crapa... Cand am aflat minunea (sa nu-ti imaginezi ca am fost initiatorul ori macar unul dintre organizatori ![]() Nu mai tin minte daca am stat acolo o noapte ori doua, dar tocmai mi-am dat seama ca am oaresice ghinion in viata asta. Din fericire exclusiv privitor la distractiile junioarei mele. Atunci, in week-endul cand maretul comitet de parinti a programat marele banchet de absolvire a gradinitei, nevasta avea programat cu anticipatie ceva ce nu suporta sa fie amanat. Si am fost nevoit sa merg eu... Acum vreo trei-patru ani era nu's'ce film cu Hanna Montana. Am tras la sorti si tot eu am pierdut. Asa ca am vazut-o si pe Hanna Montana. Asa ca, maestre bucatzel antreneaza-ti spiritul, ca nu se stie ce vremuri vei prinde si tu. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Apr 2011, 21:59) Mie-mi spui? Am o boala pe ei... ![]() Stii ce mi-au facut cârnații? S-au găsit deștepții lu' Pește Prăjit și au gândit ei că e mai bine să elimine DBLinkurile! Din motive de politici de securitate cică! ![]() Păi 'tu-le ceapa căprii mă-sii, că aveam o cârcă de view-uri materializate care făceau refresh prin DBLink (cum scrie la carte de altfel) și acu' tre' să le-nlocuiesc cu tabele, să fac spool de pe cealaltă schemă si să incarc cu SQL Loaderu' (FMC de toromaci)! Sehașuri, eschiueluri, ... Numa' draci mi-au făcut! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2011, 22:08) Io ma gandesc cu groaza ca in asemenea conditii, daca avansam exponential, copilu' va ajunge sa creada ca intr-adevar e o realizare sa treaca in clasa-a II-a, daca la 18 ani n-are masina noua, sunt un tata denaturat, etc, etc. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:11 |