ATENȚIE ȘOFERI !, Statul face o nouă poliție să vă amendeze !
![]() ![]() ![]() |
ATENȚIE ȘOFERI !, Statul face o nouă poliție să vă amendeze !
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Statul face o nouă poliție să vă amendeze ! Ce titlu de mare angajament, soferii sunt toti niste ingerasi ce respecta toate legile, si statul asta rau nu mai stie cum sa faca sa-i amendeze ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Stai ca asta-i tare. Cum adica sa intre la mine-n masina? Adica tu faci un rahat de institutie care incalca Constitutia? Pai maine o sa faca o institutie ai carei inspectori te vor lua de mana, de pe strada, si ti vor spune "hai la tine acasa, sa te controlam nitel. Hai hai hai".
Pana la urma ce controleaza? Auzi, imi ia si masina. Da de bataie crunta n-au auzit? Sau le dau si pistoale? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Aug 2011, 12:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Institituția se va finanța din taxe și amenzi. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
deocamdata este doar un proiect...probabil ca va suferi modificari. iar ce zice pictoras este corect: nu au voie sa patrunda in interiorul masinii fara mandat ! adica ce, politistii nu au voie iar alde tistibisti astia da ?
|
--------------------
...
...
...
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
"Inainte de toate(comentariile),cititi cu atentie textul (cel putin asa cum este el scris in acest articol):este vorba despre autovehicule care transporta marfuri si/sau persoane.Deci masura nu vizeaza automobile personale.Sunt interesati de camioane,dube,autospeciale- hai sa fim seriosi ,stim cu totii ca multe dintre acestea nu respecta normele tehnice si de gabarit(Tir-uri supraincarcate chiar si cu 60-70% peste sarcina maxima admisa)- microbuze si/sau autocare de transport persoane.Sa nu mai vorbim despre marfuri carate fara acte,etc.
Toate aceste controale pot fi facute (cadrul legal exista)chiar si in prezent fie de catre ARR,CNADNR s.a.Marea schimbare consta in faptul ca din 3 institutii d-astea,va rezulta una singura. Nu se pune problema "cotrobairii"prin portbagajul personal,ca sa vada cineva daca aduci morcovi sau ceapa,de la socrii,de la tara." Raspunsul nu imi apartine , e preluat , nu va mai agitati degeaba. This post has been edited by cread: 9 Aug 2011, 13:18 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine. De spaga ati auzit? Sa nu incepeti sa-mi vorbiti mie de institutiile statului roman.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu se egzistă dom'le șpagă! Reforma statului s-a desăvârșit, criza a trecut, recesiunea e pe cale să înceapă, NU E NICI O ȘPAGĂ!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
O sa pice in plasa 2-3 desculti. Firmele "serioase" primesc informatii imediat despre un control. De cate ori era controlu' pe la podul de la Cernavoda, cu 10-15 minute inainte sa ajungem acolo, soferul dadea un cotor cu bilete si ruga pe cineva sa le imparta calatorilor.
Plus ca spagi grele din partea transportatorilor ajung regulat exact unde trebuie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Aug 2011, 13:52) Stai ca asta-i tare. Cum adica sa intre la mine-n masina? Adica tu faci un rahat de institutie care incalca Constitutia? De ce nu citesti tot? Ce treaba au aia cu Loganul tau? Nu incalca nici o constitutie, si pana acum puteau vedea ce transporti si actele de insotire a marfii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am citit. Pe langa fotolii, loganul meu (da stiu, n-am megan ca tine
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
strutocamila asta verifica TOATE autovehiculele DIN TOATE punctele de vedere ! fara exceptie (conform textului. ca nu s-o intimpla asa om trai si om vedea
![]() http://www.avocatnet.ro/content/articles/i...institutie.html This post has been edited by george_scala_2004: 9 Aug 2011, 13:45 |
--------------------
...
...
...
|
|
cread |
![]()
|
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
bre,da' ce sariti ca arsi..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ei tocmai asti NU or sa dispara...de ce ? spaga. si in timp ce te va opri sa te verifice pe linga tine vor trece zece, douazeci de maxi-taxi supra aglomerate, care scot fum, cu probleme la directie si frine, cu tip luat pe alte masini, fara rovinieta...cu soferi care vorbesc la doua telefoane, care nu taie bilete...vor trece ze, douazeci de camioane cu balast, supraincarcate pentru categoria de drum pe care circula iar zmeii inspectori se vor face ca nu ii vad...pentru ca daca ii vad vor pleca din inspectorat diindca au stricat "ploie" sefilor si sefutilor...
This post has been edited by george_scala_2004: 9 Aug 2011, 13:49 |
--------------------
...
...
...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Atunci" mă, da' nu acu' când reforma a ânvins!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Ânseamnă că na ânvins bine.
Da' ne mai semnalează onestul giorgi ce și cum. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai si ARR, in momentul de fata, are cam tot aceleasi atributii.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Stim: "arereul duce greul!".
Cunoaștem, niște amărâți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cread @ 9 Aug 2011, 14:16) Deci va disparea "capra cu 3 iezi" din jargonul "colegilor" din banda CB ? ![]() Totusi, ce se intampla cu cei 3 iezi ? Se desfiinteaza ? Ca acolo nu zice nimic ... This post has been edited by Tamango: 9 Aug 2011, 17:58 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
posibil sa apara o noua denumire in cb si pentru structura nou formata.daca va aparea.dar chiar daca va aparea: inca una!!!nu sunt destule ?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
stie cineva daca se angajeaza ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ady77 |
![]()
|
Cred ca trebuie sa ii multumesc lu' Boc ca le-a taiat din salarii
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cread @ 9 Aug 2011, 14:16) "Inainte de toate(comentariile),cititi cu atentie textul (cel putin asa cum este el scris in acest articol):este vorba despre autovehicule care transporta marfuri si/sau persoane.Deci masura nu vizeaza automobile personale In caz ca nu ai aflat, da-mi voie sa-ti spun ca multe dintre autovehiculele care transporta marfuri sau persoane sint proprietate chiar personala, ca sa nu mai zic ca toate sint proprietate privata. Daca unele dintre ele sint destinate transportuului PUBLIC de persoane si marfuri, situatie in care ai renuntat de buna voie la unele drepturi, pentru celelalte nu trebuie sa-i fie permis nimanui sa-si bage nasul in ele. In textul cu care vrei tu sa ne dai in cap nu se face distinctia dintre TRANSPORT PUBLIC si transport asa, in general, cum ar fi transportarea a doua fotolii pe Logan. Deci tu esti cel care nu pricepe sau nu vrea sa priceapa si mai incearca sa ne prosteasca si pe noi. @DragosP: La Caracal, indiferent ce invinge pe cine, totul ajunge muuult mai tirziu. @Ady77: norocul tau, daca aveau salariul intreg, te arestau pentru tentativa de dare de spaga ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cread |
![]()
|
Nu are rost ,,,agitati-va in continuare,
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:06 |