masina noua...logan
![]() ![]() ![]() |
masina noua...logan
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(1ustyn @ 26 Jul 2009, 16:22) Peste vreo 2 saptamani vroiam sa ma duc sa-mi iau un logan nou diesel vreo 8500e parca era.DAR DUPA CE AM VAZUT CE SCRIE LA PROBLEME TEHNICE IN FORUMUL ASTA...DOAMNE FERESTE!!!ASTEA NU SUNT MASINI!!!! Sa nu mai aud de jafurile astea. Am deschis acest topic pentru a va multumi pentru toate posturile voastre.Daca nu era forumul asta cred ca imi luam o nenorocire desta.Multumesc! Du-te ba, si culca-te! P.S. La asemenea limbaj, asemenea raspuns. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 27 Jul 2009, 21:14) pai il intrebam si eu pe argon de ce nu si-a luat un tdi din asta pe care il tot lauda, ca cica dacia e proasta ![]() ca nu imi permit...sau ma rog...mi-as permite ca multi altii dar o las moale cu savarinele si vacantele ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Jul 2009, 06:38) ca nu imi permit...sau ma rog...mi-as permite ca multi altii dar o las moale cu savarinele si vacantele ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
1ustyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 27 February 09 ![]() |
Mai apare si cate unu care face pe desteptu' (Illusi0n).nu tu scriai asta
Limuzina mea de 2000 de euro Illusi0n Scris la: 17 Jul 2009, 09:54 Go ahead. Make my day! Grup: Members Mesaje: 1.938 Înregistrat: 1 November 04 De la: Timisoara Membru # 4.014 QUOTE(St @ 17 Jul 2009, 09:39) Pe zi ce trece imi dau seama ca mi-am luat teapa, trebuia sa-mi iau vre-o 3 sexpero d'astea si ieseam mult mai castigat... Apai cei care si-au luat Logan, iti dai seama ce teapa fenomenala si-au luat! , si cate nu mai scrii pe acolo ca loganul e ca o barca sau nustiu ce? aaa si pentru tampiti care fac misto de alti membrii cu tedei-ul si cu baltoaca de ulei de langa el: esti nanac ma!in postul anterior spuneam ca nu e vorba numai de tdi si scrii ce un idiot!ce te intereseaza pe tine de ce nu si-a luat nustiu care om tdi? dute mha si vezizi de conserva ta de lowgam si nu mai scrie pe aici! This post has been edited by 1ustyn: 28 Jul 2009, 08:31 |
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1995
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(1ustyn @ 28 Jul 2009, 08:22) Mai apare si cate unu care face pe desteptu' (Illusi0n).nu tu scriai asta Limuzina mea de 2000 de euro Illusi0n Scris la: 17 Jul 2009, 09:54 Go ahead. Make my day! Grup: Members Mesaje: 1.938 Înregistrat: 1 November 04 De la: Timisoara Membru # 4.014 QUOTE(St @ 17 Jul 2009, 09:39) Pe zi ce trece imi dau seama ca mi-am luat teapa, trebuia sa-mi iau vre-o 3 sexpero d'astea si ieseam mult mai castigat... Apai cei care si-au luat Logan, iti dai seama ce teapa fenomenala si-au luat! , si cate nu mai scrii pe acolo ca loganul e ca o barca sau nustiu ce? aaa si pentru tampiti care fac misto de alti membrii cu tedei-ul si cu baltoaca de ulei de langa el: esti nanac ma!in postul anterior spuneam ca nu e vorba numai de tdi si scrii ce un idiot!ce te intereseaza pe tine de ce nu si-a luat nustiu care om tdi? dute mha si vezizi de conserva ta de lowgam si nu mai scrie pe aici! ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 28 Jul 2009, 08:43 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@1ustyn - eu la inceput am incercat sa iti iau apararea, ti-am gasit chiar circumstante atenuante (ca ai fost atacat), insa mi se pare ca intreci putin masura, esti prea agresiv. Comportamentul tau ii face si pe altii sa exagereze, asa ca discutia va degenera (daca nu a degenerat deja).
Ca sa clarificam lucrurile - tu de fapt ce doresti cu topicul asta, o dezbatere intre Logan dci nou si alte masini second, sau pur si simplu sa ne faci pe toti cei cu logan prosti ca am dat banii pe el? Sau poate alte variante? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Andy_ACS, sa stii ca eu te apreciez pentru ca ai luat Logan SH, ai facut o alegere buna, sincer.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
argon, merci. eu am scris peste tot ca dupa parerea mea Logan si Sandero noi nu isi merita banii, deoarece sunt alte masini noi care chiar daca sunt putin mai scumpe au un raport calitate pret mai bun.
de asemenea eu sunt mai modest din fire, nu tin neaparat sa am masina noua sau smechera, nu e de nasul si buzunarul meu (inca ![]() ![]() Totusi doresc ca 1ustyn sa se calmeze putin, pacat sa ne certam, suntem colegi. Putem aduce argumente fiecare pentru alegerea lui, fiacare a facut alegerea care i s-a parut mai buna si e greu de crezut ca un topic dinasta o sa ii schimbe parerea, insa de dragul dezbaterii... Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
1ustyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 27 February 09 ![]() |
uite chiar imi pare rau ca am ajuns aici.o sa ii ignor pe cei care fac misto.
Topicul asta il facusem doar sa discutam despre un logan vs alta masina..am cam exagerat cu primul post " astea nu sunt masini..." .De acum inainte am sa va rog si pe voi sa nu mai dati quote la toate posturile unora ca aphophis. |
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1995
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@1ustyn - Bravo, esti pe drumul cel bun
![]() @all - primul pas s-a facut, acum e randul nostru sa calcam putin frana. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(1ustyn @ 28 Jul 2009, 09:01) uite chiar imi pare rau ca am ajuns aici.[...] Topicul asta il facusem doar sa discutam despre un logan vs alta masina..am cam exagerat cu primul post " astea nu sunt masini..." . Daca foloseai si tu alt limbaj in primul post, nu se postau 4 pagini cu continutul actual. E ca si cand te duci la om in casa si-i spui ca iti pare bine ca te-a invitat pentru ca ti-ai dat seama ca intr-o casa ca a lui n-ai putea locui. Apropo, ai report de la mine pentru atac la persoana subsemnatului. Daca iei warn, sa stii de unde provine. In legatura cu TDI-urile: nu ma pasioneaza subiectul, nici n-am amintit de ele. Daca tot insisti, un var de-al meu are Octavia II 1.9 TDI iar mai nou si un Passat 2.0 TDI tiptronic si naiba mai stie cum. Octavia am condus-o, Passatul nu inca. Eu am un CRDI si pana acum (7000 km) nu s-a dat la ulei, iar in comparatie cu 1.9 TDI si 2.0 TDI este silentios. Timpul va spune ce si cum. Cat despre Logan, am scris la jurnal de bord ce si cum. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum topicul nu e tehnic, se inchide.
Doresc alegere corespunzatoare cu dorintele sale initiatorului si buna placere in utilizarea viitoarei sale masini. Presupun ca va fi mai multumit de o masina pe care doreste sa dea mii de euro decat actuala berlina la care ii fuge puntea spate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:20 |