Campanie Maggi 1000E, ce parere aveti?!
![]() ![]() ![]() |
Campanie Maggi 1000E, ce parere aveti?!
cristyyy2003 |
![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io lucrez langa astia de la nestle si le-am vazut dubitele pt caravane
![]() cat despre campanie .... ma lasa rece ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da?! Lucrezi in IRIDE? La TechTeam?
![]() sunt niste Renaulturi Traffic... This post has been edited by cristyyy2003: 15 Mar 2005, 14:41 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Aaaa asta era?
Deci le da ceva! Am banuit eu! Este o isterie! La mine pe strada in blocul vecin nu mai e apartament fara macar o inimioara d'asta! Peste tot vad! E o super-campanie de marketing... Acuma...mai e o problema..exista undeva o prevedere legala care obliga la impozitarea materialelor de reclama ... Oricum...am vazut si cate 4 inimioare pe un geam, am vazut inimioare pe masini (nu de firma!)..ce mai...o sa ne numim Maggi-land Dar e o caracteristica a zonelor sarace. In afara nu am vazut asa ceva. Nici prin centrul orasului sau in zonele mai instarite! Nu ma mir...in definitiv a inviat si EuroBingo... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
E discutabil gustul, insa este una dintre cele mai reusite si mai interesante campanii de pe piata romaneasca. Dpdv al meu e o campanie de nota 10 cu felicitari care a facut ca brandul Maggi sa fie cumva prezent in capul tuturor gospodinelor si practic afisat cel putin la fiecare scara de bloc (nu mai zic ca am vazut apartamente cu inimioare pe toate geamurile, si de la bucatarie si de la sufragerie si dormitor). Puteau sparge de 10 ori mai multi bani cu efecte de 10 ori mai mici pe reclama traditionala. Si apoi, ce argument mai bun vreti daca si la noi pe forum se vorbeste despre Maggi?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, voi vorbiti serios? Exista oameni care si-au pus d'astea in geam? N-as fi crezut in ruptul capului! Am vazut si eu reclama intr-o revista si m-a busit rasul, dar daca spuneti ca exista oameni din astia deja ma apuca plansul...
Si daca vreti sa stiti, eu nu cumpar nici sa ma tai chimicalele astea, mi-ajunge cata supa la pliculete cu paine uscata am mancat cat am fost student. Nici mirosul nu-l mai suport |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Inima din geam!!!
This post has been edited by cristyyy2003: 15 Mar 2005, 15:03 Attached thumbnail(s) saracia_din_RO.jpg ( Size: 312.86k ) Number of downloads: 552 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
asarban |
![]()
|
Ceee vorbeeesti maaaaaaa!
Da nu-ti mai place celebra supa chinezeasca cu taitei? Da' nu-ti mai place celebra "meat lunceon pork"? Adevarul e ca in studentie gateam ecologic rau: apa, sare, 2 morcovi, 2 cartofi.. Cand faceam rost de cubuletu knorr...eee...bairam! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 15 Mar 2005, 14:57) aloooooooo, vrei sa-ti recomand un oftalmolog bun ? sau ai facut vreo prostioara si ti-e rusine sa mai ridici ochii din pamant. Ce naiba, uita-te si tu la ORICE bloc si o sa vezi minim 1 abtibild d'ala |
--------------------
Dacia
1300
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Reclama pe de-a moaca. Romanii au pus botul si le-au bagat ceva bani la astia de la Nestle. Da cred ca isteria mai mare a fost la copii. Cel putin din discutiile mele cu alti parinti (cu injuraturile de rigoare), copii au fost cei care au vrut inima in geam. Acuma ar fi o chestie draguta sa vina primaria sa taxeze pentru spatiile de publicitate ad hoc
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
asarban |
![]()
|
Domnu...Mai greu e sa vezi un geam fara!
|
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca baietii lor de la marketing ar trebui premiati pentru idee... Au fost geniali! Este reclama pe gratis, te lovesti peste tot de acest nume (Maggi), ramane in capul tuturor (nu numai al gospodinelor), dovada ca am ajuns sa discutam de ciorba la pliculet pe un forum auto...
Nota 10+ pentru cel care a avut ideea! |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
geez, azi ma uit si eu sa ma minunez!
![]() ce vreti fratilor, eu cand merg pe strada sunt atent la trafic ![]() Da sa nu uit sa ma uit si pe-acasa, poate or fi pus ai mei si eu nu stiu? ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma amuza si vecinii mei de vis-a-vis ... au afisat cu mandrie 2 inimi pe geam ...ce mai conteza ca stau la etajul 10, cu alt bloc de 10 etaje la 30m departare si pana la strada pricipala (pe unde teoretic ar trece caravana celor de la Nestle) sunt cam 200m . Sper ca oganizatorii au angajat pe post de cautatori de inimi in geam cel putin un Ochi de soim sau alde Robin Hood ...ca altfel slabe sanse
Oricum ... super campanie ce au ...ca rezultate This post has been edited by Ant: 15 Mar 2005, 16:03 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
asarban |
![]()
|
eheheee de cand oi dormi tu sub inimioara cu Maggi..
|
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
asarban |
![]()
|
Era pt Ake..ce sa-ti fac daca postezi prea repede!
|
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca am vazut o octavia de 75 CP cu o inimioara pe luneta... dar, hic, cred ca ma insel
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
QUOTE(MAS @ 15 Mar 2005, 15:50) Adevarul e ca baietii lor de la marketing ar trebui premiati pentru idee... Au fost geniali! Este reclama pe gratis, te lovesti peste tot de acest nume (Maggi), ramane in capul tuturor (nu numai al gospodinelor), dovada ca am ajuns sa discutam de ciorba la pliculet pe un forum auto... Nota 10+ pentru cel care a avut ideea! Datorita acestei campanii, cand aud Maggi nu ma gandesc la ce produs este, ci ma gandesc la cei care si-au lipit prostiile alea in geam (unii chiar cate 9-10 de alea). Eu habar n-am marketing insa cred ca nu e un succes chiar asa de mare aceasta campanie (doar daca, nu cumva Maggi face un studiu al nivelului de trai pe cartiere) fiindca practic se transmite "Uite ce de oameni disperati". (sincer, nici nu stiu exact ce-i Maggi ala) This post has been edited by danu: 15 Mar 2005, 17:03 |
--------------------
-
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
Deci!
Atentie! Maaare concuuurs maaare. Pe bune! Ofer premiu un set de boxe originale Logan (cand mi-oi pune altele) oricarei persoane pe care o voi vedea pe strada cu un autocolant daciaclub lipit pe frunte cu conditia sa mai aiba unul lipit pe fund (direct) . A? Sunt mai inteligent ca astia de la Maggi? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Poze accepti?
![]() ![]() This post has been edited by romulus: 15 Mar 2005, 17:56 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Ake |
![]()
|
Ntz! bleeahh!
Acuma pe bune, mi se pare jenant dresajul asta! Eu de cand ma stiu am participat la doua concursuri de astea. Unul la Bond cand trebuia sa compui un slogan si m-a amuzat tema. . Si inca o data, foarte de mult, la frutti- fresh cand era ceva premiu de un miliard, am adunat etichetele de la sucurile baute la nunta. ![]() This post has been edited by Ake: 15 Mar 2005, 18:35 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Nu prea mai am incredere... un singur premiu pentru un oras... pai e plin deja...
Poarca nici in loto nu mai am incredre, cine stie cum se masluieste pe calculator... norocul lui Ogica ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RIon @ 15 Mar 2005, 22:05) Nu prea mai am incredere... un singur premiu pentru un oras... pai e plin deja... Poarca nici in loto nu mai am incredre, cine stie cum se masluieste pe calculator... norocul lui Ogica ![]() Oarecum off-topic: am vazut in Belgia o loterie tere de tot:100 EURO biletul, se vindeau fix o mie de bilete, un singur bilet cistigator. Premiul: Doua Crysler - cele de mai jos. Marturisesc ca am stat ceva timp sa ma gindesc daca sa cumpar sau nu un bilet... 1la mie pare o sansa mai mare decit la 6 din 49 ![]() Attached thumbnail(s) chrysler_grand_voyager_monovolum_0.jpg ( Size: 3.44k ) Number of downloads: 68 chrysler_pt_cruiser_monovolum_0.jpg ( Size: 3.56k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 15 Mar 2005, 15:40) Dar e o caracteristica a zonelor sarace. In afara nu am vazut asa ceva. Nici prin centrul orasului sau in zonele mai instarite! o sa ramai mirat dar nebunia a lovit si in zone precum aviatiei si baneasa ![]() acum 2 saptamani buzdugan a facut o farsa unei tanti spunandu'i ca daca lipeste capacul de la wc pe geam poate castiga un dus scotian si nu mai stiu ce ![]() asta spune multe despre societatea in care traim ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
La mine pe strada inca nu am observat (poate nici nu m-am uitat cu atentie
![]() Oricum 10 pentru idee, 1 pentru aia care chiar si-au pus inima in geam si in dinti asteptand marele premiu ![]() ![]() La capitolul reclame neconventionale ce ziceti de reclama celor de la Radio Total (cred) cu "zgariati-ne masina"... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 15 Mar 2005, 22:42 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pe Mihai Bravu un balcon foarte lung, inchis cu cornier si pe fiecare gemulet cate o inima.
Sr trebui aia care au pe blocuri reclame (din alea de acopera vbacoane, feresre etc, nu stiu cum se numesc) sa dea in judecata primaria, ca le-a luat sansa de de a castiga premiul maggie! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:22 |