Mi-au furat masina ! :((, Ajutati-ma sa o gasesc.
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat masina ! :((, Ajutati-ma sa o gasesc.
iulibiz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1310/1998
|
|||
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
hmmmmmm cine oare s-a incumetat sa fure o dacie?
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si din ce oras ti-au furat-o?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
iulibiz |
![]()
|
Ah am uitat sa precizez....Bucuresti, in Berceni.
Din cate am inteles 60% din furtul de masini din Bucuresti este de Dacii (berline si Logan). Probabil din cauza ca sunt usor de deschis.... Eu nu neg ca e usor de deschis sau de luat o dacie. Dar, totusi e Dacia mea, asa cum e ea si ma folosesc de ea in scopuri pasnice, serviciu, la film... etc... Acum am abonament la RATB din cauza unor baieti care probabil aveau chef sa se plimbe cu masina sau cine stie ce piese or fi acum pe la dezmebrari (sper sa nu fie asa). |
--------------------
Dacia
Berlina
1310/1998
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Daciile se fura pentru piese. Cel mai probabil a ta e la dezmembrari deja.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
sau abandonata pe undeva de niscaiva pusti teribilisti amatori de plimbari nocturne
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sa nu fi fost ridicata pentru parcare neregulamentara , mai nou se practica acest sport prin bucuresti , suna la politie poate e "parcata "pe undeva pe unde se parcheaza cele ridicate
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 30 Jul 2009, 22:08) sa nu fi fost ridicata pentru parcare neregulamentara , mai nou se practica acest sport prin bucuresti , suna la politie poate e "parcata "pe undeva pe unde se parcheaza cele ridicate Maaaare adevar... Mai ales ca are numere de provincie... Ori ai parcat pe interzis, ori ai parcat pe locul cuiva mai zelos. Am auzit destule cazuri cand oamenii credeau ca le-au furat. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da sunt handi ? o fura asa din parcare fara sa lese ceva un semn ?
Pai merita sa-i dai in judecata ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai cu siguranta nu lasa niciun semn... Numai pe Mosilor cand merg pe jos vad tot timpul oameni disperati pe care ii aud cum suna ca le-au furat masinile or something.... Desi au inceput sa cunoasca placa...
|
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si pe timisoarei ,ridica aia zilnic bucata dupa bucata,pleaca in coloana cate 2-3 platforme.Pe Dr taberei la fel
![]() Da mi se pare nesimtire macar sa sune pe prost ba vezi ca ai masina la noi,ca sigur pot face rost de nr de tefelon,dupa nr de inmatriculare. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Executron |
![]()
|
|
--------------------
VW Passat
|
iulibiz |
![]()
|
Salutare tuturor. Multumesc celor care au dat relay-uri pertinente si celor care au scris doar pentru ca nu aveau ce face. iata ca povestea mea a ajuns si la final. Am gasit masina. Nu eu, un nene. Era parcata pe locul lui. in bragadiru. M-au lasat fara boxe si rezerva. In rest...mi-au dat o pana si ceva benzina in rezervor.... All in all.... merge frate. Multumesc celor care au furat-o ca nu au distrus-o si ca au parcat-o neregulamentar. In rest.... sper sa nu v-i se intample si voua....
|
--------------------
Dacia
Berlina
1310/1998
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate le dai si-o bere..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Cumparati un antifurt de volan ... din acela tip bata de baseball !
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Si crezi ca le e greu sa vina cu tubulara de 22 si cu alt volan?Sau poate folosi chiar teul din trusa de scule!Daca vrea sa o fure,o fura!
Mai stiu io un nene care era tare mandru de a lui Dacia 1410 Delta si i-a furat-o cu tot cu acel antifurt de care zici tu. Bine ca ai gasit masina iulibiz! Multumesc celor care au furat-o Ar trebui sa- intrebi ca in reclama,"furati si din apartamente?" ![]() This post has been edited by ROBY 06-TFA: 11 Aug 2009, 23:28 |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cand aveam 1410, seara schimbam 2 fise de la delco, intre ele.. nu statea nici dracu' sa le puna la loc daca avea chef de furat... cred ca trecea la urmatoarea...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
In Bucuresti cand parchezi pe locul unui vecin iti da ala foc la masina
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cand mi-au furat ghiozdanu' din masina, imi zicea aghentu' ca pe la noi se fura Ori masini exagerat de scumpe, ori dacii.
Asa ca io stau sa ma gandesc sa-mi infig prin masina un GPS tracker. Am gasit o schema de DIY, is curios daca chiar o sa ma inham la chestia asta. Daca va intereseaza pe vreunul-altul, aici gasiti documentatii, schema, etc. http://www.opengpstracker.org/ |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nu spunea agentul si cate furturi au inregistrate cu autori necunoscuti? Sincer, erau bune acele patrule pe strazi sau camere video cum sunt in tarile civilizate.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(ROBY 06-TFA @ 12 Aug 2009, 00:24) Si crezi ca le e greu sa vina cu tubulara de 22 si cu alt volan?Sau poate folosi chiar teul din trusa de scule!Daca vrea sa o fure,o fura! Daca vor vedea chestia aia pe volan, isi vor da seama ca au IN PLUS de munca si vor trece la urmatoarea. Asa ca tot e bine sa ai pe dacie asa ceva. Mai interesant e sa vezi blocatorul ala pe masini care au cheie cu cip si imobilizator. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut eu pe un logan prestij nou nout. Mi-era ca zgarie imitatia de piele de pe volan, dar ce sa-i explici mosului ca e in plus.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zi nu zau, tu ar trebui sa stii ce usor se sunteaza antidemarajul...dar probabil niste gainari amatori si minori se lovesc de asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Serios, cat de usor se trece de antidemaraj? Nu intreb cum, ci intreb daca e mai usor ca la alte masini (VW, BMW, Skoda, etc)? Daca pui o alarma ajuta din acest punct de vedere sau trece si de ea la fel de usor? Multumesc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulibiz |
![]()
|
Ca sa raspund asa pe scurt celor care isi puneau semne de intrebare de ce le-am multumit celor care au furat-o. Pentru ca spre deosebire de altii au am gasito si ma folosesc de ea bine merci. Altii si-au primit masina in sufragerie pe bucati dupa cum s-a exprimat domnu politist, sau au primit o coaja fara roti geamuri faruri bord, cu tot felul de lichide pe banchete si cu piese lipsa din motor. Pe de-alta parte de i-as prinde le-as da cu ceva in cap pentru tot stresul care m-i l-au pricinuit. Sau la sugestia unui dom' politist... dupa ce ii gasesc (daca ii gasesc zic eu) sa le iau si eu masina timp de 10 zile si sa fac ture si offroading pe camp.... Sa vedem cum le pica.
Antifurt am luat din-ala de se agata de pedala si volan. Dar, cred dc vor sa o fure o fura si asa. Nu imi fac iluzii, dar sper macar ca avand chestia aia pe volan sa se gandeasca ca le va fi putin mai greu decat fara ea si sa treaca mai departe. Daca ati auzit de heblu, aflati ca e mai mult decat usor sa treci si de ala. Cine are niste notiuni de electronica stie despre ce vb. Asta se aplica insa doar la dacia pe carburator. Cele pe injecti si cu imobilizator deja sunt in alta categorie. |
--------------------
Dacia
Berlina
1310/1998
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
antidemarajul este pt. cei care cred in el.
![]() ![]() ![]() cei care stiu trec foarte usor de el ![]() asa ca eu am pus antifurt pe volan nu pt. a nu fi furata dar pt. a descuraja pe baietii buni si a rade ............. ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cel mai bun antifurt ramane tot CASCO
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
crezi tu
![]() ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:23 |