Tetiere spate, Diferite modele
![]() ![]() ![]() |
Tetiere spate, Diferite modele
krystal_22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 April 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) tetiere.jpg ( Size: 42.27k ) Number of downloads: 2020 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- IL-01-DMX
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Au vreo utilitate? Ca eu nu vad niciuna.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' ce rol au arcurile astea?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Foarte frumoase si foarte inutile...
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
krystal_22 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- IL-01-DMX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, lucrurile trebuie sa aiba utilitate, zorzoanele mi se par inutile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Daca tii mortis sa-ti montezi asa ceva, du-te in targ si vei gasi toate "ingredientele" la cel mai bun pret al zilei.
Iar de vopsit ti le vopsesti singur. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Adevarul este ca e cam urat metalul ala de la tetiere. E destul de prost finisat... poate ca ar merge cromat..dar arcurile astea...wierd
|
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@krystal_22
Stii ce le lipseste la arcurile alea? O bara anti-ruliu. Ar fi perfect atunci cu asa ceva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Hmm, poate nu-s complet inutile. Nu stiu cum e la Logan, dar in general daca vrei sa ridici tetiera e destul de incomod sa apesi pe eventualul buton de blocare si sa si tragi de ea in sus.
Pe de alta parte, ce-ar fi sa apesi pe buton si arcurile sa ti-o arunce drept in plafon? He, he! |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceste "elemente de tuning" se gasesc la autoaccesorii.ro Daca se considera reclama, sorry si puteti sa-mi stergeti postul.
Eu personal mi-as lua alte tetiere... cum sunt la 206 (d-alea cu gaura in mijloc). Bafta |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Mutati topicul la bancuri.
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, si cred ca ar mai avea inca o utilitate...
cel putin la mine, zilele astea am sesizat ca a inceput sa-mi trepiteze deranjant chiar, tetiera din partea soferului, banuiesc ca un astfel de arc ar elimina aceste trepidatii/zgomote sacaitoare... dar sincer, nu prea sunt estetice... Ceva idei pt eliminarea acestor zgomote ? Mercic anticipat, QUOTE(abram_burel @ 23 May 2005, 15:18) Hmm, poate nu-s complet inutile. Nu stiu cum e la Logan, dar in general daca vrei sa ridici tetiera e destul de incomod sa apesi pe eventualul buton de blocare si sa si tragi de ea in sus. Pe de alta parte, ce-ar fi sa apesi pe buton si arcurile sa ti-o arunce drept in plafon? He, he! |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thesys @ 26 May 2005, 00:33) Ceva idei pt eliminarea acestor zgomote ? Sa incerci sa depistezi cauza, ca ma indoiesc ca acele arcuri vor avea rol de eliminare zgomote... Mai degraba de adaugare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
krystal_22 |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 23 May 2005, 18:27) Aceste "elemente de tuning" se gasesc la autoaccesorii.ro Daca se considera reclama, sorry si puteti sa-mi stergeti postul. Eu personal mi-as lua alte tetiere... cum sunt la 206 (d-alea cu gaura in mijloc). Bafta Si eu m-am gandit initial sa schimb tetierele la loganul meu...dar nu prea am stat sa analizez ce s-ar potrivi....crezi ca merg alea de la 206 ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- IL-01-DMX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Habar n-am daca s-ar pptrivii. Uite o sa iau una de la maicamea din masina sa o pun la mine...
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Hai ma ca ar fi bune
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
krystal_22 |
![]() ![]()
|
free_fiber sa-mi zici daca merg tetierele alea dupa 206...Altceva baietii ce mai stiti ca s-ar potrivi pe loganul nostru...??? ma refer la niste tetiere cu un design mai sport ...sau ceva mai mici decat sunt astea ale noastre...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- IL-01-DMX
|
|
Guardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 April 05 ![]() |
Nu numai ca nu le vad utilitatea dar mi se par si foarte urate.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
free_fiber |
![]()
|
krystal_22, din pacate NU se potrivesc tetierele de 206 pe logan/slz. Distanta intre cracii aia e mai mare.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Mama, inutil, dar frumos! Luati ma un tub d'ala de chiuveta cu riduri, il vopsiti in argintiu metalizat, dai si lac, si il pui acolo! Tuning
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
paraDOX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 July 05 ![]() |
Se pot pune tetiere de renault pe logan, bancheta din spate??
|
--------------------
Dacia LGN
-
- -
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bine ai venit pe forum, felicitari pt. masina.
cred ca raspunsul la intrebarea ta ti-l poti da singur. masoara distanta dintre piciorusele tetierelor la ambele masini si astfel afli daca se potrivesc. daca nu uit, am sa ma uit chiar eu la un meganeII |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
paraDOX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 July 05 ![]() |
10x
M-ar interesa in special tetiera de la mijloc, faza e ca trebuie sa corespunda cu spatarul banchetei. |
--------------------
Dacia LGN
-
- -
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut tetierele spate, la un prieten al meu cu un 307, care se coboara peste bancheta spate. Au forma unui L intors. Astea probabil ca nu se potrivesc la noi. Dar am vazut si un clio cu asa ceva. Sansele ca astea sa se potriveasca sunt cu mult mai mari.
A incercat cineva, stie daca sa potrivesc? This post has been edited by strem: 21 Jul 2005, 07:59 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..mda, un topic asemanator am deschis si eu cu multa vreme in urma, dar a ramas in aer.... probabil ca atunci erau prea putini posesori de Logan.
...ei bine, eu am remarcat imediat posibilitatea schimbarii tetierelor din spate cu unele de pe Clio ( ca astea sunt prea tuguiate...), si astfel vizibilitatea creste enorm prin luneta.. spun asta deoarece am incercat. Am probat in fuga doua din tetierele de pe clio (cea de pe mijloc si una din lateral - evident din spate), dar numai cele din laterale se potrivesc la gaurile de pe Logan. Cea de pe mijloc (clio), este mai mica, in sensul ca distanta dintre brate este mai mica fata de gaurile de pe Logan. Astfel se "lumineaza" de-a binelea luneta (creste vizibilitatea) dar numai ca .. nu prea se "lipesc" de spatar cand le cobori la maxim, ramane un spatiu in partea de sus, poate n-ar fi un asa mare incovenient... dar n-am avut timp sa studiez problema pe toate partile... amicul meu cu clio, se grabea... iar aparatul foto nu l-am avut la mine, ar fi fost mai mult decat util cateva poze, dar reveni si cu poze... ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu as dori niste tetiere spate de la clio sar potrivi pe logan
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Se potrivesc tetierele de la clio, de la kangoo si cred ca si astea de scenic II desi nu le-am incercat.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
thesys |
![]()
|
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:10 |