Pompa apa, fabricanti, tipuri, pareri
![]() ![]() ![]() |
Pompa apa, fabricanti, tipuri, pareri
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
una originala se apropie de 300 lei - cam cit una skf...dolz pina in 200 de lei...
|
--------------------
...
...
...
|
|
ands |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 June 08 ![]() |
Despre pompele de apa Autospeed (Made in Italy) a auzit cineva? La pret am observat ca sunt ok.
22 May 2012, 20:38: Pompele de apa NGH va inspira incredere? This post has been edited by ands: 22 May 2012, 20:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ngh = conex = asam
|
--------------------
...
...
...
|
|
ands |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 June 08 ![]() |
Asta e de bine sau de rau?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In principiu... rau.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cam tardiv postul meu, dar sper sa foloseasca: am gasit pompa HEPU pt DSN/SLZ - P931.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Deloc tardiv; ai montat-o, s-a potrivit ?
This post has been edited by Fancyman: 16 Nov 2012, 23:50 |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
salutare! a folosit careva pompa de apa autospeed? astept pareri
This post has been edited by alex_DNK: 12 Feb 2013, 14:03 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Am pus eu Hepu. Cred ca sint eu mai ghinionist, a inceput sa fluiere dupa 5 km.
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Facut distributie dupa 60 k de utilizare ( 180 k - 240 k )la logan 1,6 8v folosit in regim de taxi in Bucuresti.
Cureaua Gates, rulment Koyo, pompa apa Graf . Toate mai mergeau mult si bine , nu prezentau uzuri, zgomote rulmenti, scurgeri, joc in ax in cazul pompei. Astea noi sunt la fel ca cele vechi. Mecanicii care au facut distibutia spuneau ca la masinile lor pompa de apa o schimba la a 2 a distributie si nu le-a crapat nici una pana acum. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Are cineva pareri despre pompa de apa Magneti Marelli? Am gasit la pret ok 105 RON si as vrea pareri inainte sa comand.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baga un sarci pe net, o sa afli cine sint Magneti Marelli.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe masina am avut pompa Aisin pana la 120.000 km(2004-2009), fara probleme, cand am dat-o jos nu avea pic de jos si nici nu curgea. Asa a venit din fabrica(megane 2 1.5 dci).
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Imparatul |
![]()
|
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
Pareri pompa apa Airtex?
|
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Spaniole, se fac numai acolo. Sunt bune; raport calitate/pret, bun.
Eu recomand. Hepu e dublu ca pret, de obicei, dar asta nu inseamna ca tin dublu. Intreba cineva de autospeed, mai sus. Asta e egal cu breckner, asam si ngh. sunt aceleasi, luate la snop din china, si puse in cutii diferite. |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ma pregatesc de o distributie cu pompa de apa, este prima inlocuire a pompei si nu stiu ce sa aleg. Faceti un clasament cu primele 3 (pompe apa) care merita achizitionate?
Ma refer doar la calitate. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ma gandesc daca se merita sa dau 200 lei si s-o tin 2 distributii, sau sa dau 100 si s-o schimb odata cu distributia.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi kit-ul SKF cu pompa de apa cu tot, l-am vazut pe la 300 de lei. E bine si la pret si calitativ.
- Valeo pe la 130 de lei - am folosit-o si a bine lucrata. - QH - nu stiu daca se mai aduce, am folosit-o la mine si a mers impecabil. Nu iti recomand marci obscure sau surse dubioase, nu sunt prea mari diferente de pret dar daca face buba o cam bagi pe maneca. Anul asta si eu trebuie sa-mi fac distributia (are 6 ani), cred ca o sa merg pe kit-ul SKF la distributie iar la accesorii ma mai gandesc. This post has been edited by YRX: 3 Feb 2015, 08:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
Cam ce ar putea sa se strice la o pompa de apa si cam ce se poate intampla asa de periculos?
Cumva sa pierzi niste lichid de racire, sau sa-ti zdrangane .... Daca tot nu-mi recomanzi marci obscure, care-s alea? ca sa stiu sa ma feresc si care-s alea neobscure? This post has been edited by tribunul: 3 Feb 2015, 14:55 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
nu se intampla nimic grav, doar curge antigel si poate ajunge pe distributie ==> probleme motor, o supapa indoita, una alta. in cele mai ghinioniste cazuri..
Faza nasoala e ca daca se defecteaza trebuie sa schimbi din nou distributia (recomandat).. |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
tribunul |
![]()
|
Deci, daca incepe sa se umezeasca ... o sa mi se indoaie o supapa in motor.
Tot e bine ca nu mi se strica franele. Intrebarea mea nu-i destul de clara? "Faceti un clasament cu primele 3 (pompe apa) care merita achizitionate?" |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tribunule, defectele pompelor de apa sunt de la scurgeri si huruieli pana la blocarea totala urmata de ruperea curelei de distributie. Urmarile le cauti tu pe forum
![]() Functie de cat de prost e realizata poti sa ai probleme de la etansarea pe bloc (poate sa fie stramb planul de asamblare, poate sa aiba por din turnare in corp), poti sa ai probleme cu fulia de antrenare prelucrata prost care poate sa zdrentuiasca cureaua de distributie, sau sa cedeze etansarea axului foarte repede (in cativa km) Marci obscure: 1. Asam 2. NGH 3. Alte chinezarii (Metelli, Master technik etc.) 4. "originale Renault" de pe alibaba.com Ce ti-am recomandat mai sus (folosite de mine): 1.SKF 2.Valeo 3.QH Multumit acum? Tare-s curios ce-ti cumperi... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
Am ales klaxcar, adica varianta ieftina si o schimb odata cu distributia.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionut_buzescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
SKF 160 lei la epiesa
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Laureate www.reglajculbutori.weebly.com
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Ai ales numai bine...
![]() bafta! |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(YRX @ 3 Feb 2015, 17:12) Marci obscure: 1. Asam 2. NGH 3. Alte chinezarii (Metelli, Master technik etc.) 4. "originale Renault" de pe alibaba.com 0.Starline....campion absolut cu rola dintata din plastic si elicea fara pale detasabile. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(ionut_buzescu @ 5 Feb 2015, 13:14) M-am decis sa schimb pompa de acum inainte la fiecare distributie, am luat-o la jumate de pret fata de pretul pus de tine mai sus pt. SKF. La ei pe site este 95 lei. http://www.klaxcar.ro/afis.php QUOTE(velceani @ 5 Feb 2015, 17:10) Ironic sau nu, nu-mi dau seama ce vrei sa zici, dar stiu pe cineva care a folosit pompe de la aceasta firma pe un lot de peste 50 de loganuri si nu a avut probleme, masini in regim de taxi. Din analiza ochiometrica pare finisata binsior, daca este sa aibe probleme de planeitate, ea vine cu o garnitura de clingherit, dar cred ca o s-o folosesc pe cea metalica de pe masina, si pasta la greu. Am vazut ca are 7+1 suruburi, cred ca asta-i motivul pt. care se prinde in asa de multe suruburi. PS. Referitor la magazinul epiesa.ro, este o janghina de magazin, poti sa citesti mai detaliat pe topicul cu amortizoare ce am patit cu ei. Pe romaneste, sunt niste hoti. This post has been edited by tribunul: 6 Feb 2015, 15:04 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
velceani |
![]()
|
nu am fost ironic, nu am avut intentia asta, chiar iti doresc sa nu ai probleme..
![]() This post has been edited by velceani: 6 Feb 2015, 14:27 |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:32 |