Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
![]() ![]() ![]() |
Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Titlu topicului precizeaza ca e vorba de furturi cu spargere. Capacul tau era afara, lasat la tentatie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Corect, mea culpa.
Deci: nimic (am votat). This post has been edited by Markos: 21 Feb 2013, 19:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tapiterieauto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 9 July 13 ![]() |
benzina din rezervor,acum cativa ani buni
|
--------------------
vw
golf4
2004 1.9tdi Servicii profesionale de detailing auto - Cu deplasare la domiciliul clientului - Bucuresti si Ilfov
|
|
bassethound |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 29 March 13 From: Bucuresti - Ploiesti ![]() |
Detectorul de radar - era singurul obiect (oarecum) de valoare din masina. Inlocuirea geamului a costat mai mult decat detectorul
![]() |
--------------------
Dacia
1100 / 1300
1970 / 1972
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
n`am avut "norocul" sa ma viziteze hotii
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:25 |