Internet mobil, need help
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil, need help
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sigur nu-i vorba de omfg?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Wow! se si decaleaza solutionarea reclamatiei. Practic am platit internet pe 3 luni, dintre care 2 s-au dus deja cu reclamatii si raspunsuri intarziate.
![]() Attached thumbnail(s) zapp.jpg ( Size: 148.77k ) Number of downloads: 341 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lorena aia îti dă Barbă, părerea mea...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu ai incredere intr-o femeie cu barba? Care mai are si nume de provincie ?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
De ce se adreseaza domnului Arad?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
o fi ala cu smurdu, arad arafat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Inseamna ca pana la urma ii resusciteaza netul. Mare noroc pe capul lui extension.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
|
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io stiam ca se spune mue... da' daca zice grecu.. inseamna ca o iei in barba...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
eXtenSion |
![]()
|
... raspunsul.
1. nu stiu cum nu am trecut adresa din moment ce mi-au trimis prima instiintare prin posta. 2. ca nu sunt consumator etc.... 3. nu stiu ce documentatie insoteste produsul la cumparare, ca eu tin minte ca am primit doar modemul si instructiunile de folosire ale modemului si nimic altceva. Voi pune pe cineva sa verifice.. Oricum, fain. LE: Uitati-va aici ce scrie la articolul 2, la consumator. Voi intelegeti de ce zic astia ca nu as fi consumator? ![]() G nr.21/1992 privind protectia consumatorilor, astfel cum a fost modificata si aprobata de Legea nr.11/1994 defineste consumatorul ca fiind „persoana fizica care dobândeste, utilizeaza sau consuma ca destinatar final, produse de la agentii economici sau care beneficiaza de servicii prestate de acestia”. This post has been edited by eXtenSion: 10 Nov 2010, 13:17 Attached thumbnail(s) petitie2.jpg ( Size: 548.94k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ți-au tras-o, încă odată, elegant, meritat.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-ai obligat sa piarda doua zile sa redacteze raspunsul, le-ai intrerupt meditatiile, cafeaua, uichendul, acu' s te inveti minte ! Observi ca madamme Lorena nu s-a mai ostenit sa participe la barba, a preferat sa faca o deplasare in Alsacia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
N-ai calitatea de consumator????????????
pana si-un injinier isi da seama ca asta e cusuta cu ata alba... Si despre acoperire... e cuvantul tau contra cuvantul lor: tu ai intrebat verbal si berbecu ti-a raspuns verbal. nu-i poti obliga sa aiba acoperire acolo unde vrei tu. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Faza e ca eu am sunat la serviciu clienti Zapp si au zis ca satul ala are acoperire slaba. Iar acum cica nu e declarat ca fiind acoperit?! Deci daca s-ar osteni unul de la OPC sa sune si sa intrebe probabil ca aia ar raspunde la fel.
Iar cu produsul nu am primit nimic, ce conditii samd viseaza astia?! Oricum, trebuie sa verific sa fiu sigur. Problema e ca nu stiu ce sa fac dupa. --------------------------------- Cata, penibil ca de obicei. This post has been edited by eXtenSion: 10 Nov 2010, 13:25 |
--------------------
facebook
groups
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Pui pe cineva din familie/vecin sa ceara o oferta scrisa de zapi pt locatia respectiva. Apoi mai bagi un opc cu hartia anexata, cu copia dupa definitia legala a consumatorului si recomand datele de cntact ale unui avocat ce te poate reprezenta la o eventuala negociere cu berbecii de la zap.
Daca nici asa nu mere, faci jalba CONTRA aluia de la opc care ti-a explicat treaba cu "calitatea de consumator". |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Voi incerca, inainte sa le trimit mail sa imi explice...
Articolul 51, conform caruia cica nu sunt petitionar: (1) Cetatenii au dreptul sa se adreseze autoritatilor publice prin petitii formulate numai în numele semnatarilor. (2) Organizatiile legal constituite au dreptul sa adreseze petitii exclusiv în numele colectivelor pe care le reprezinta. (3) Exercitarea dreptului de petitionare este scutita de taxa. (4) Autoritatile publice au obligatia sa raspunda la petitii în termenele si în conditiile stabilite potrivit legii. |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu nu pricepi gogule că nu ai făcut dovada că tu, semnatarul petiției, ești posesorul și utilizatorul acelei cartele?
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Gogule, am factura fiscala SEMNATA DE MINE si cand mi-a facut tanti factura mi-a luat si buletinul, deci cum adica nu sunt eu posesorul?
Poza cu factura pacii: This post has been edited by eXtenSion: 10 Nov 2010, 14:03 Attached thumbnail(s) Image__49_.jpg ( Size: 841.47k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Poate să fie semnată și de gogâie, tot una e...
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Da clar, scrie pe factura nume + cnp + adresa si ca am luat modem preplatit etc, dar nu sunt eu posesorul si utilizatorul.
Tocmai ca nici nu conteaza ce numar am, ci faptul ca am cumparat serviciul preplatit. |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Să-i explice cineva nefericitului că factura aia face dovada achiziției unui modem și că el trebuie să facă dovada că este posesorul și utilizatorul cartelei incriminate...
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Zeus frustratus, esti analfabet sau nu vezi ca scrie prepaid 3 luni? Daca in loc sa faci pe desteptul intrai pe siteul zapp vedeai ca asa se numeste serviciul de internet, nu modemul. Deci factura e pt modem + (plus) pachetul ala. Ce e asa de greu?! Daca imi cumpar Logan Ambition e totuna cu Logan Prefer., ca doar tu nu poti citi mai departe de Logan, nu?
This post has been edited by eXtenSion: 10 Nov 2010, 14:16 |
--------------------
facebook
groups
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Nov 2010, 15:08) Să-i explice cineva nefericitului că factura aia face dovada achiziției unui modem și că el trebuie să facă dovada că este posesorul și utilizatorul cartelei incriminate... Pai utilizatorul la masina ta cine este? Ca dupa acte ar reiesi clar (presupun) ca tu ai achizitionat-o! Da' daca e, cum dovedesti ca tu esti utilizatorul ei? Intreb si io! This post has been edited by kum: 10 Nov 2010, 14:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@C a t a l i n.
Acu' sincer, e cam imbecilizanta faza. Daca eu am primit cadou o cartela prepaid, nu am nici un drept? Si nu-i tocma' ceva imposibil. Poate am vreo ruda in Cuca Macaii, si nush ce sa-i iau cadou cand ma duc in vizita. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
@Kum : degeaba ai masina, daca n-ai si o juma' de kil de bonuri de benzina, care sa dovedeasca utilizarea. Plus declaratii de la benzinari ca tu ai facut plinurile si ca te-au vazut plecind de acolo la volan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
In cazul cartelelor pre-paid, in alte tari, tocmai pentru a evita faza cu anonimatul, nu se pot cumpara decat pe baza unui act de identitate. Datele cumparatorului nu raman doar pe o factura, ci se introduc in baza de date a operatorului de telefonie. Astfel ca, in caz de nevoie, se poate afla cu usurinta cine e posesorul acelei cartele.
La noi, mai demult, se acordau diferite bonusuri in cazul in care iti inregistrai datele de identificare in baza de date a operatorului. ------------------------------------------------------------------------ In situatia de fata, reclamantul trebuie sa faca dovada ca el a folosit acea cartela, si pentru asta factura aia e zero. Cum se poate face dovada nu am de gand sa ii explic, personajul nu merita scos din mocirla in care se zbate. |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:09 |