Internet mobil, need help
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil, need help
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
vezi ca-ti face si tie reclamatie prin feisbuc
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Filipeeee, hondaa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
oare ... la DNA putem face reclamatie prin haifaiv?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Radem glumim, dar pe hi5 nu i-am facut nicio reclamatie. Doar am intrebat daca au mai patit si altii asa sa nu le mearga. Nu imi pare ca as fi gresit cu ceva, asa ca nu stiu care e problema ca am indraznit sa ii scriu pe hi5. In fine... Rau sau bine, macar am si pe-acolo dovada ca am inceput procedurile de atunci.
Cata> Da, stim ca tu ai fi renuntat inca de la inceput si ca de-abia asteptai sa imi "aud ecoul. de doua ori". Rautatea face companie buna la casa unora. ![]() LE: raspunsul citat e cel dat azi, dupa ce i-am mai trimis un mesaj de bine, ca i-a mintit pe cei de la OPC. Poate de asta ati crezut ca i-am facut reclamatia pe hi5 si mai stiu eu ce. NU, prima oara am trimis mail, pe 1207, apoi am sunat pe 15.07 -arad, bucuresti -, iar in final m-am dus la magazin -pt ca nu mai raspundeau la telefon, asta dupa ce mi-au zis sa sun la bucuresti si sa revin-, tot 15.07. Iar reclamatia OPC a fost facuta in arad, pe 16.07, pentru care nu am nicio proba, ca nu mi-au dat nimic scris si cea mai "oficiala" de pe 20.07, asta dupa ce le-am trimis mail pe 16.07 ca astia de la opc arad nu mi-au dat nicio fituica cum ca as fi facut reclamatie. Deci, pe hi5 am intrebat-o cele de mai sus, pe 15.07 si nu i-am "reclamat" nimic. This post has been edited by eXtenSion: 26 Jul 2010, 18:46 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu chiar acum folosesc internet mobil de la Orange, am o perioada de doua saptamani in care trebuie sa ma hotarasc daca il tin sau nu.
La prima vedere e ok, eu nici nu "circul" prea mult pe net. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
ce faci ma? rasucesti cutitul în rana?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
BZN, merci, dar orange nu imi merge acolo. Orange am pe telefon.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Are vomafone ceva cu proba 1 luna.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Merci, imi voi lua.
Momentan astept sa imi rezolve reclamatia. Din cate am inteles joi vine nu stiu cine de la bucuresti si nu stiu ce se intampla. Probabil se logheaza pe hi5 si ma adauga precum prieten. ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așteaptă. Dacă-ți povestesc istoria mea cu țap, o să-ți treacă de așteptare și-ți tragi cablu!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
te-au luat in balon...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
eu zic sa mergi la instantele superioare: http://hi5.com/friend/125016996--Traian--Profile-html
daca nu rezolvi baga-ti picioarele si vorbeste cu http://hi5.com/friend/p89854722--Ben_Laden--html . Dupa locatie, e pe aproape. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
eXtenSion |
![]()
|
|
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
Pai acolo slabe sperante n-ai zis ca sora ti-a tras zeappa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
eXtenSion |
![]()
|
Sora e la i simplu, eu tin de i dublu. Cel putin teoretic.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Conteaza foarte mult acoperirea si apreciez faptul ca poti incerca o perioada gratis.
De exemplu, in Rucar merge perfect (acoperire 3G) in schimb in Balcesti (Valcea) abia se misca. Dar in lipsa de altceva e bun si asta, macar poti intra pe daciaclub... ![]() Data viitoare cand o sa am nevoie il incerc si pe cel de la Vodafone. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
încearca si Zapu, cine stie...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
BZN |
![]()
|
Astia au gratis, de proba? Asa mai e si Cosmote... Eu nu stiu decat de Orange si Vodafone. Cu un + pt Orange care nu te taxeaza deloc, in schimb cei de la Vodafone iti factureaza ce ai consumat (abonamentul pe luna respectiva)...
This post has been edited by BZN: 5 Aug 2010, 22:53 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Are cineva internet mobil la RDS & RCS (DIGI) ?,am gasit in cutia postala o oferta cu 15 roni .
|
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
detaliaza eu am gratis
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
BZN |
![]()
|
Dar au acoperire... lipsa rau. In orasele mari poate, in rest nu se descurca nici marii operatori.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
in bucuresti se descurca bine , sa vad la mare
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Digi Net Mobil 2
internet mobil cu viteze de pana la 7.2 Mbps trafic nelimitat serviciu care poate fi achizitionat fara o asociere cu alte servicii Digi 15 lei/luna (incl TVA) modem USB in custodie Am luat dupa net dar e la fel ca in oferta . Pe mine ma intereseaza cum merge , nu sa descarc ci sa navighez , nu vreau sa astept o gramada sa deschida o pagina de net , sa mearga cat de cat decent . |
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
aha , cum zicea cineva este vorba de acoperire , merge multumitor la navigare forum etc , cind sint la munca si am timp mai intru pe forum si mi se pare ok cum se misca
e vorba de capitala , sa vedem la mare cum merge |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 13:13 |