Internet mobil, need help
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil, need help
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Din 24 aprilie a lansat UMTS 900 ceea ce inseamna ca poti atinge maxim 7.2 Mbps, la nivel national. Intamplarea martinezului e dinainte. Teoretic in Beius ai 7.2 Mbps indoor. La cartela vodafone ai 7.2 Mbps pe HSUPA/HSDPA doar de la pachetul tarifar de 20 de euro. Daca iti iei pachetul cu modem K3565, modemul ala nu stie mai mult de 3.6 Mbps, ceea ce e super de ajuns pentru browsing. Daca iti iei cu K3765 , atunci ala stie 7.2, dar planul tarifar nu iti permite o conexiune mai rapida. Atentie cand iei pachetul, ca ai credit zero pe cartela sim. Si cand instalezi aplicatia sa selectezi "Prepay" nu "Abonament" cum fac unii dobitoci si dupa aia injura ca nu e bun serviciul. Daca tot ai selectat "prepay" si tot iti da eroare (619 de obicei) intrii in gestionare conexiuni, dai clik pe vizualizare, apoi pe nou, si la apn treci (fara ghilimele), "tobe.vodafone.ro", acelasi lucru si la username si la password scrii "vodafone", tot fara ghilimele. Daca iti prinzi urechile da un semn.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eXtenSion .. considera ca ai un avertisment ...
Te rog sa te linistesti cu uimitul asta ... sper ca nu te-am uimit si eu. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
M-as linisti, dar catalin dupa ce m-a uimit pe topicul cu software, dupa ce l-a uimit si pe slider mai vrea sa ma uimeasca iar si chiar nu mai vreau.
Si nu ma deranja daca zicea oricine altcineva ca pot folosi telefonul mobil, dar el imi dau seama pe ce ton "ajutator" o zice, tocmai asta e problema. Iar pentru ca nu ti-ai dat seama de ce am reactionat asa sa stii ca m-ai uimit si tu, din nefericire... ![]() ------------------------------------ In alta ordine de idei, am luat net mobil de la zapp si voi ajunge la opc de curand. Asta deoarece harta cu acoperirea nu corespunde cu acoperirea din realitate. Am cautat exact satul unde voiam net si aparea ca avand acoperire cu viteze de pana la 156 kbps. Poimaine ma voi prezenta la ei pentru returnarea banilor, dupa ce le-am scris un mail la care nu mi-au raspuns inca. ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() (Voda are net si-n Somalia) |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si RDS are net mobil, am vorbit cu cineva si mi-a zis ca e vreo 12 lei abonamentul. Am folosit vreo doua ore, viteza de download ~800 kilo. Nu stiu daca e disponibil si in varianta "prepay" si nici acoperirea, dar ai putea sa te interesezi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
nu are rds prepay.
doar zapp si vodafone. la zapp 220 ron 3 luni, tva inclus, include in pret si modemul si ai 3 giga lunar trafic. http://www.zapp.ro/personal/internet/inter...fara-abonament/ daca mai vrei net peste alea 3 luni, platesti 9 euro pe luna in continuare prin reancarcare cu credit prepay la voda parca 39 euro doar modemul si incarci pentru a avea net. cam 10 euro minim pe luna pentru 1 giga trafic. preturi fara tva. https://www.vodafone.ro/personal/internet-s...t/index.htm#id2 in general netul voda e execrabil, dar depinde mult de zone. cel mai bine intrebi cunoscuti din zona in care folosesti netul care si cum merge. evident, mai este varianta de test de la orange pentru 14 zile, dar trebuie sa te duci cu 1-2 zile inainte sa le duci sculele ca te poti trezi abonat fara voie. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Alydor |
![]()
|
Nu mai vorbi prostii doar ca sa postezi....
Uita-te putin la acoperirea vodafone si la acoperirea celorlalti pe partea de date si mai zii dupa... Nu mai comparati acoperirea de voce ca aia nu are nici o legatura. Ca nu e tot una GSM pe 900 Mhz sau UMTS pe aceiasi frecventa.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
am zis eu ceva de acoperire?
sau cu cine te certi? |
--------------------
dacia
1310
|
Alydor |
![]()
|
aia cu netu e execrabil... cand ai testat ultima data netul mobil? si unde? in brasov ating lejer 14 Mbps in oras pe umts 2100 si la 20 de km de oras unde nu este decat UMTS 900 merge cu 2-3 Mbps... e drept ca conteaza si ce modem ai si ce tip de abonament...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
slaiciprian |
![]()
|
la botosani de exemplu e jalnic. la focsani la fel. in general in moldova orange e foarte raspandita si probabil voda avnd clienti putini au investit mai putin. nu stiu. dar daca observai am recomandat sa intrebe cum e in zona lui. e mai sigur asa.
|
--------------------
dacia
1310
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cand a fost ceva bun prima data in Moldova?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 12 Jul 2010, 17:00) [...] In alta ordine de idei, am luat net mobil de la zapp si voi ajunge la opc de curand. Asta deoarece harta cu acoperirea nu corespunde cu acoperirea din realitate. Am cautat exact satul unde voiam net si aparea ca avand acoperire cu viteze de pana la 156 kbps. Poimaine ma voi prezenta la ei pentru returnarea banilor, dupa ce le-am scris un mail la care nu mi-au raspuns inca. ![]() O sa primesti o lula banii inapoi. Dupa cum vezi, formularea este "pana la". Asta inseamna si 1 kbps. N-o sa-ti dea nimeni tie GBR (Guaranteed BitRate) decat daca platesti serios si faci un contract "beton". Vitezele alea maxime se obtin de obicei cu UN SINGUR UTILIZATOR per celula. Daca mai sunt si altii se imparte. Daca are vreunul GBR, ghinion pentru ceilalti, o sa prinda fie rate de transfer mici, fie ciuciu net. Poate nu stiti, dar exista si prioritati de apel pentru (grupuri de) utilizatori. Pentru serviciile speciale, daca nu exista resurse, se fac altele prin taierea apelurilor utilizatorilor de rand. This post has been edited by marksman: 13 Jul 2010, 15:45 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Dar problema nu e cu pana la, problema e ca nu am semnal deloc, nu se conecteaza defel. Scuze, nu am fost destul de explicit in mesajul anterior.
Nu mi-au raspuns la mail, deci probabil ii voi suna maine, iar daca nu aud ce vreau voi apela la opc. This post has been edited by eXtenSion: 13 Jul 2010, 18:25 |
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tre sa umbli: in gradina ,sura,pod, la ulita, in tarnat la vecinu` in buda nu se stie pe unde se ascund undele astea
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Defapt omu' sfinteste locu' si atrage unda... La omu sarac cu duhu' nici undele nu trag...
13 Jul 2010, 19:47: QUOTE(eXtenSion @ 13 Jul 2010, 19:23) Nu mi-au raspuns la mail, deci probabil ii voi suna maine, iar daca nu aud ce vreau voi apela la opc. O sa auzi ecoul. De 2 ori. This post has been edited by C a t a l i n: 13 Jul 2010, 18:47 |
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
cata, da, asa credeam si eu..dar uite ca tu ai semnal, deci ipoteza ta cade, din nefericire.
![]() bion, sa stii ca ai dreptate si probabil de asta nici nu merge...(ca nu am eu resedinta intr-un loc mai favorabil) ..... am umblat peste tot si nu imi vin undele sa ma-nveseleasca... m-am gandit sa nu spuna ca am vreo cusca faraday prin casa (ca am fier prea mult prin pod/pereti sau mai stiu eu ce) si ca de asta nu mi-ar merge... dar nu am semnal niciunde in case/curte. Iar daca am urcandu-ma in turnul bisericii nu mai e problema mea. This post has been edited by eXtenSion: 13 Jul 2010, 18:54 |
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Primaru` de acolo e psd?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
E independent, regional manager Vodafone.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
El are unde la modem?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
eXtenSion |
![]()
|
Tinand seama de cum arata satul, nu cred. Dar nu ma bag, e problema lor.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Alydor |
![]()
|
Pentru reziliere mai ai de asteptat... N-ai vrut sa ma asculti, suporta consecintele
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Alydor @ 13 Jul 2010, 21:43) N-ai vrut sa ma asculti, suporta consecintele oricum e portocaliu de-al lui Base, nu plange nimeni pe chestia asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Alternativele erau cu abonament si trafic mai putin.... In plus, exista topic despre cat de prost merge netul de la vodafone, dar nu si despre zapp. Deci de asta am luat aceasta decizie.....
markos - asa, deci daca nu gandesc ca tine trebuie sa mi se intample lucruri naspa. Merci. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 13 Jul 2010, 20:50 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
oricum nu ne pare rau.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Da, observ. Din fericire, cum ziceam mai sus, eu nu as gandi la fel, deci e ok.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, unii sunteti rai numai ca sa nu fiti buni. Habar n-aveti ca vodafonu' una zice pe harta si alta in realitate. Oare de ce acum un an, pe GPRS, se incarca pagina de pe daciaclub in 2 minute, iar acum, cu 3G, nici nu mai vrea sa auda de vreo pagina de net? Eram mai bogati anul trecut?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 13 Jul 2010, 21:49) Alternativele erau cu abonament si trafic mai putin.... In plus, exista topic despre cat de prost merge netul de la vodafone, dar nu si despre zapp. Deci de asta am luat aceasta decizie..... Pai mai era si varianta ca nu vorbeste lumea pentru ca nu are... La asta te-ai gandit? @victoras, vezi ce setari ai in program... si ce modem folosesti? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu stiu ce setari am dar stiu ca am renuntat la a mi se incarca un clip de pe youtube in 2 ore. Cum am renuntat si la a nu putea primi o poza pe YM. I-am chemat pe aia de la Romtelefon si-am rezolvat problema.
Apropo de setari. N-a reusit nimeni in toata statiunea sa descarce un clip in mai putin de 2 ore. ![]() Si mai e tare faptul ca s-au stricat pe drum setarile, ca in Bucuresti duduie netu' de la vomafon. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
S-au vazut cazuri cand intr-o parte de oras nu netu rupea teava si in aialalta parte se abia se taraia... dupa o setare mergea ok peste tot... Da' na... ziceam si eu ca poate poate... Ai fi uimit sa afli cati sunt si care nu doar ca nu stiu cum se baga cartela sim in modem... ci ca are si o cartela sim... sau incearca sa o taie cu foarfeca sa o bage in locul de micro SD...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:39 |