Internet mobil, need help
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil, need help
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Doar daca placa e Gigabit Ethernet, daca nu, USB 2.0 o lasa lejer in urma.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
alydor, da m-am gandit. Dar mai mari sanse ai sa iei ceva ok neincercat, decat ceva naspa dovedit naspa, nu?
Am sunat la zapp arad, mi-au zis sa sun la zapp bucuresti, am sunat la zapp bucuresti mi-au zis sa le spun celor de la zapp arad ca acoperirea e f slaba unde am vrut sa folosesc netul si ca au ei procedurile de returnare a banilor, sunat zapp arad .. post telefonic deranjat temporar ..... |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Moamăă ce țeapă ți-ai luat de la Țapp. Am mai spus asta?
Dintre toate opțiunile ai ales cel mai prost, pe bune. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Da, era datoria mea sa visez ca au acoperire diferita de cea trecuta pe site. Sau scria pe aici undeva si nu am vazut eu? nu cred.
This post has been edited by eXtenSion: 14 Jul 2010, 14:25 |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La un moment dat m-am plâns pe aici pe undeva de belelele avute de mine cu țapp-ul. Și de altfel sunt destul horror stories pe net despre seriozitatea lor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu era mai simplu sa iei un modem de test, pentru 2-3 zile? Unii dealeri dau si pe mai multe zile ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Acum suna, dar nu raspunde nimeni.
![]() LE: Si cand ma gandesc ca m-a intrebat domnisoara daca vreau sa imi faca factura... ![]() LE2: Fost la ei... cica nu imi poate sterge factura si sa imi restitue banii. Si ea -fata de acolo- stia ca se poate daca vin sa fac reclamatia in 24 de ore, dar a sunat un superior si nu se poate deloc. Am facut reclamatie la opc si maine dimineata trebuie sa ma prezint pt ca "nu ma poate rezolva telefonic". Sper doar sa nu le vina ideea sa modifice siteul pana maine sa nu mai fie trecut ca avand acoperire respectivul sat. Oricum, eu am rugat mai multi prieteni sa se uite, ca sa am martori. This post has been edited by eXtenSion: 14 Jul 2010, 17:00 |
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoate ai citit aia cu Nota despre acoperire. QED= Ai luat zeappa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Ar fi culmea sa nu ma rezolve opc-ul. Sa tinem cont ca nu am semnat vreun contract, deci practic e ca si cum as fi cumparat un casetofon care in arad merge si in deva nu merge. Ar fi culmea nesimtirii sa nu poata OPC sa rezolve ceva.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai daca nu ai un contract ... atunci tu poti sa le ceri sa-ti faca modemu si cartofi prajiti cu gratar, nu?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu, din moment ce e oferta de net mobil si scrie asta in factura. Sau atunci pot lua net mobil si sa scrie in factura net mobil, dar de fapt sa nu mearga?
|
--------------------
facebook
groups
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoate iti mai zic un data. Nota aia ii exonereaza de orice. Capisci
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Am vazut nota, da. Oricum, pot sa scrie orice nota vor, ca nu cred ca ma pot face sa platesc un serviciu pe care nu mi-l ofera, oricate note ar pune.
Adica daca eu locuiesc intr-un sat arunc 250 ron la nimereala ca poate merge poate nu merge netul? si daca nu merge nu pot returna modemul... wtf?! In plus, daca harta nu are puteri contractuale rezulta ca ei trebuie sa imi ofere serviciul pe care l-am platit. Adica net mobil. Nota aceea mai mult poate lucra contra lor, deoarece daca eu stau intr-o zona alba ar trebui sa pot returna modemul pt ca nu am net, fara sa am treaba cu harta. This post has been edited by eXtenSion: 14 Jul 2010, 17:45 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' o reclamatie la PDL Arad de ce nu bagi? ai sanse mai mari, parerea mea..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Parerea mea e ca parerea asta nu e cea mai buna parere dintre posibilele tale pareri legate de subiect.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Serje |
![]()
|
Si daca acuma ii la Timisoara?
Da tie ti-o garantat pe vreo hartie ca ai semnal in vagauna aia? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
ce vagauna?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
sau ii metropola chestia aia in care n-are semnal?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
habar n-am, de-aia întrebam.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Pai daca am cumparat net mobil se subintelege ca e posibil sa il cumpar si sa nu mearga.......?!
This post has been edited by eXtenSion: 14 Jul 2010, 18:32 |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
De mers merge, că d'aia e mobil, problema e că s-ar putea să n-ai semnal!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum ai facut de te-ai incaltat cu Zapp-u'? Ti-ai plibat degetul pe-o lista si ai zis ca asta e?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Am gasit cu gugalu un telefon util ;sigur o sa rezolve problema
![]() 021 230 37 01 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E telefonul ala de-l bagi in priza si emite semnal de Zapp
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Eu nu stiu pe ce lume traiti voi... deci cum dracu sa va para normal sa iti iei o chestie ce face ceva, dar chestia respectiva nu face acel ceva unde locuiesti tu. Si cu toate astea tre sa o platesti. Absurd! Si bine bine, nu ceream o super viteza, ceream doar net. Si nu am net, pt ca nu am semnal.
Markos > Stiam eu ca pana la urma imi vei da numarul tau de acasa. Esti un amabil! ![]() This post has been edited by eXtenSion: 14 Jul 2010, 19:13 |
--------------------
facebook
groups
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi tu, e ca si cum ai vrea sa cumpari un televizor si te-ai astepta ca aia sa nu ti-l vinda fiindca tu n-ai curent. Nu mai pot ei !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
iei o chestie ce face ceva, dar chestia respectiva nu face acel ceva unde locuiesti tu. Si cu toate astea tre sa o platesti. Absurd!
Asa e unele se fandosesc un pic dar daca insisti presteaza oriunde ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
eXtenSion |
![]()
|
corbex> Pai fix ca nu e asa. E ca si cum ai cumpara un televizor si in bucuresti sa mearga, iar in constanta nu. Ca acel "curent" tot de ei tine, nu il da altcineva.
This post has been edited by eXtenSion: 14 Jul 2010, 19:14 |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:44 |