Noua impartire teritoriala a tarii, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Noua impartire teritoriala a tarii, ce parere aveti?
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Se face un land ardelenesc ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sar`na dom` doctor . Ce faceti p` aici. Io cred ca e din cauza oboselii.Fratele Voicu va surmeneaza. Loganele e dincolo scuzati
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
epsagerezi, mai e ceva logane si p-aici.
multe chiar genuine. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
patb |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 8 Joined: 14 May 11 From: ... ![]() |
Vestea buna e ca n-o sa se faca prostia asta. O veste mai buna e ca a inebunit chioru'. O veste si mai buna e ca barca portocalie incepe sa ia apa si sobolanii verzi se intorc inapoi in opozitie recte "tinutul secuiesc". Baselu minte de ingheata apa din sprit si cand e prins cu minciuna in gura, o da la intors. Intai ca nu mai luam fondurile lu' peste prajit si dupa aia ca e prea multa birocratie. Sa inteleg ca timp de 7 ani birocratia a fost ok...? Prost e cine inca il mai crede. Cat de prajit cu manele trebuie sa ai creieru sa crezi ca poti sa folosesti aceleasi acte, buletine, carti funciare, nr de inmatriculare, etc., atata timp cat judetul respectiv nu mai exista??? Mai exista esemenea specimene care se uita la Basel cu admiratie... in afara de Bok...? Gata Baselule! Incepe sa se stranga latu'! Esti terminat chiorule!!!
http://inregistrari.antena3.ro/view-La_Ordinea_Zilei-19.html |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
baga mare
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
1. afofis
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(patb @ 11 Jun 2011, 01:02) Gata Baselule! Incepe sa se stranga latu'! Esti terminat chiorule!!! http://inregistrari.antena3.ro/view-La_Ordinea_Zilei-19.html Gâdeo, tu esti taica? |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pnla geolink mai sunt cel putin vreo 3.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu astept sa puna geolink link
![]() |
--------------------
|
patb |
![]() ![]()
|
Subiectul topicului era: Noua impartire teritoriala a tarii, ce parere aveti?
|
--------------------
...
...
...
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu am parerea mea, tu?
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
@patb : Pai mai zi-ne tu, ca se pare ca esti bine informat.
Noi doar ne dam cu parerea aiurea, nu cunoastem cum sta treaba cu chioru si cu bok. This post has been edited by paul_p: 11 Jun 2011, 01:08 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
2. instabilu treijpe
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
patb |
![]()
|
Sa presupunem prin absurd ca toata tara e la degetul conducatorului iubit si se face dileala asta. Facand abstractie de complicatiile inerente, trebuie sa scoatem toti 700 ron pentru moftul chiorului. Asta e de bine sau e de rau? Eu zic ca e de rau si baselu merita multa uueeeeee. Daca am ajuns sa zica base "sariti gaozarilor" si noi sa raspundem in cor "cat de sus capitane", inseamna ca ne meritam soarta de balegar. Bok e nimeni. In plus in turcia bok inseamna balegar uman. Un nume care i se potriveste la fix.
|
--------------------
...
...
...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(patb @ 11 Jun 2011, 02:24) Sa presupunem prin absurd ca toata tara e la degetul conducatorului iubit si se face dileala asta. Facand abstractie de complicatiile inerente, trebuie sa scoatem toti 700 ron pentru moftul chiorului. Asta e de bine sau e de rau? Eu zic ca e de rau si baselu merita multa uueeeeee. Daca am ajuns sa zica base "sariti gaozarilor" si noi sa raspundem in cor "cat de sus capitane", inseamna ca ne meritam soarta de balegar. Bok e nimeni. In plus in turcia bok inseamna balegar uman. Un nume care i se potriveste la fix. fratioare, io tocmai m-am intors de la un spritz........recunosc ca nu sunt in cea mai mare forma, da tu de aia ti-ai facut cont aici? nu-ti mai irosi timpul, ca prindem si noi antena 3 daca ne incordam un pic ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai lui de ce nu-i respecti opiniile contrare?
![]() This post has been edited by Garett: 11 Jun 2011, 05:58 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
3 regiuni ar fi ideal
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ce cred eu: actiunea de impartire face parte din procesul de "ametire", derutare a populatiei... Ca sa nu mai aiba timp sa se gandeasca la greve, sa puna in discutie adevaratele si gravele probleme ale Romaniei... In invatamant vin modificari de la an la an, ca sa deruteze... In sanatate, a desfiintat spitalele care nu erau "eficiente", ca efect lumea moare inainte de a ajunge la un alt spital... Peste tot a facut reduceri de personal... Acelasi lucru si cand s-a trecut la leul nou: are impresia ca voi fi mai putin socat atunci cand eu voi primi la salariu 200 de Euro in loc de 800 RON sau 8,000,000 lei vechi?
![]() Franta are si acum 100 departamente (96 in Franta metropolitana si 4 de pe peste mari) si vad ca se poate "defila" in continuare sub aceasta organizare. Ia uitati-va un pic pe "tabla de sah", la doua "regiuni" : Nord-vest si Centru? Ce "mutari" s-ar putea face? ![]() PS: Marinarul nebun vrea sa imparta Romania conform punctelor cardinale de la o busola! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 11 Jun 2011, 06:35 Attached thumbnail(s) harta_romania_regiuni_reorganizare_administrativa_150x150.jpg ( Size: 12.72k ) Number of downloads: 547 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(patb @ 11 Jun 2011, 01:02) Vestea buna e ca n-o sa se faca prostia asta. O veste mai buna e ca a inebunit chioru'. O veste si mai buna e ca barca portocalie incepe sa ia apa si sobolanii verzi se intorc inapoi in opozitie recte "tinutul secuiesc". Baselu minte de ingheata apa din sprit si cand e prins cu minciuna in gura, o da la intors. Intai ca nu mai luam fondurile lu' peste prajit si dupa aia ca e prea multa birocratie. Sa inteleg ca timp de 7 ani birocratia a fost ok...? Prost e cine inca il mai crede. Cat de prajit cu manele trebuie sa ai creieru sa crezi ca poti sa folosesti aceleasi acte, buletine, carti funciare, nr de inmatriculare, etc., atata timp cat judetul respectiv nu mai exista??? Mai exista esemenea specimene care se uita la Basel cu admiratie... in afara de Bok...? Gata Baselule! Incepe sa se stranga latu'! Esti terminat chiorule!!! http://inregistrari.antena3.ro/view-La_Ordinea_Zilei-19.html QUOTE(patb @ 11 Jun 2011, 02:24) Sa presupunem prin absurd ca toata tara e la degetul conducatorului iubit si se face dileala asta. Facand abstractie de complicatiile inerente, trebuie sa scoatem toti 700 ron pentru moftul chiorului. Asta e de bine sau e de rau? Eu zic ca e de rau si baselu merita multa uueeeeee. Daca am ajuns sa zica base "sariti gaozarilor" si noi sa raspundem in cor "cat de sus capitane", inseamna ca ne meritam soarta de balegar. Bok e nimeni. In plus in turcia bok inseamna balegar uman. Un nume care i se potriveste la fix. Bai spavanache, n-ai vrea sa te duci sa-l pupi in kur pe pirceamadea-n alta parte? Pe bune, cum zicea si kato mai sus, daca ma interesau opiniile lu' felix trimbitate prin gurile idiotilor aia platiti de latrine, ma uitam direct la ei!QUOTE(patb @ 11 Jun 2011, 02:05) Era vorba de parerea TA, nu de a lui felix!On-topic: Oricum, cu ocazia acestei reorganizari teritoriale, se va face dreptate in sfirsit: Buzaul va reveni la Moldova mama! This post has been edited by Marty: 11 Jun 2011, 06:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jun 2011, 07:40) Bai spavanache, n-ai vrea sa te duci sa-l pupi in kur pe pirceamadea-n alta parte? Pe bune, cum zicea si kato mai sus, daca ma interesau opiniile lu' felix trimbitate prin gurile idiotilor aia platiti de latrine, ma uitam direct la ei! Era vorba de parerea TA, nu de a lui felix! On-topic: Oricum, cu ocazia acestei reorganizari teritoriale, se va face dreptate in sfirsit: Buzaul va reveni la Moldova mama! Oai buzoienilor, ci faciti uamini buni? ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Schiorillo presupun ca a facut geografie si istorie pe teuga epavei cu o sticla de ceva in mana!
Cum naiba sa pui Buzau, Braila in Moldova si toata Dobrogea tot acolo?? Pai nu luase Mircica al Bătârn Dobrogea in Valahia? "Io Mircea mare voievod și domn singur stăpânitor a toată țara Ungrovlahiei și al părților de peste munți, încă și spre părțile tătărești și herțeg al Amlașului și Făgărașului și domn al Banatului Severinului și de amândouă părțile peste toată Podunavia , încă până la Marea cea Mare și singur stăpânitor al cetății Dârstor.” This post has been edited by Garett: 11 Jun 2011, 07:20 |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(patb @ 11 Jun 2011, 00:02) Mai exista esemenea specimene care se uita la Basel cu admiratie... in afara de Bok...? Gata Baselule! Incepe sa se stranga latu'! Esti terminat chiorule!!! http://inregistrari.antena3.ro/view-La_Ordinea_Zilei-19.html asta e din ciclu: luati-l bah de pe mine, ca daca ma ridic de jos arsice il fac. Asa e si cu stransul latului, asa cum e vazut el la pnl. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Daca va uitati mai bine pe harta portocalii concentreaza puterea locala in zonele unde cred ca au suprematia. Eu stau in Tecuci care este la 80km de Galati, capitala judetului, pentru orice hartie trebuie sa te duci la Galati fiindca toate birourile gen pasapoarte, permise si certificate, tot felul de autorizatii, Sanepid, OPC au fost desfintate in ultimii 2 ani. Acum 2 saptamani a fost cica la ei reinfiintat cu surle si trambite biroul de pasapoarte care functioneaza doar intr-o singura zi pe saptamana cu un angajat de la Galati care vine daca poate sau are chef. Un timp si cazierele s-au scos doar de la Galati, iar daca ai mai fost nascut si in alta parte asteptai o luna si culmea aveau calculatoare.
Acum cica toate aceste servicii se vor da la primarii, s-o creada chioru si Boc. Ar mai fi ceva de genul diversiunii ca si in cazul parlamentului cu 300 de alesi si sa-si traga voturi la partid. Si acum cred ca este ceva ascuns in spatele acestei impartiri teritoriale. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se rupe, locuiesc in Bucuresti, imi iau pasaportul de peste drum.
LE Hopa ca si opozitia vrea ceva la fel, deci io zic sa nu ne facem griji, LOR le va fi bine. Noi sa fim sanatosi. This post has been edited by vijelie: 11 Jun 2011, 08:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
Oricum va trebui sa-ti schimbi actele pe noua denumire a orasului!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi ia fix 5 minute
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:22 |