drum pina la mare, ce alternative am sa evit coloanele de masini
![]() ![]() ![]() |
drum pina la mare, ce alternative am sa evit coloanele de masini
cristianrobert |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine pleci la 5 dimineata si tii autostrada pana la capat.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am plecat eu la 4 dimineata si-am mers pe autostrada ok dar la iesire de pe ea si apoi pana-n c-ta a fost dezastru. prin slobozia nu stiu ce sa zic dac-o fii sau nu aglomerat.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bucuresti-calarasi-traversezi cu bac-ul Dunarea- adamclisi - Ct
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cum in we acesta va fi si Ziua Marinei, eu cred ca va fi foarte aglomerat. Iar cu plecatul la ora 5 dimineata nu cred ca rezolvi nimic.
La ultimul drum de Bucuresti pe care l-am facut ( era tot vineri spre sambata ), sensul spre Constanta a fost aglomerat de la ora 2 dimineata. La 5 era foarte aglomerat, iar mai tarziu, catastrofa. Si inca nu era in vigoare nenorocita aia de taxa. Eu as sugera evitarea autostrazii in we, chiar daca alternativele sunt mai lungi sau mai proaste. Daca nu, plecarea de vineri dupa amiaza / seara, poate este o idee mai liber. This post has been edited by cristio_79: 14 Aug 2009, 14:11 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
seara am facut 3 ore pana la costinesti. plecat la 19.30 din bucuresti. superliber! asta acum 1 saptamana
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Mergi pe la Harsova chiar daca prinzi coloana toti merg cu > 100 km/h.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Direct Giurgiu, treci incet de pot care e cum e, iei rovinieta etc... si apoi drumul e ok
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
ok va multumesc
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Vreau sa merg si eu acum la mare si nu sunt hotarat inca in ce statiune sa merg,deoarece am acum o fetita de doi ani;nu mai vreau Mamaia sau Costinesti,caut ceva mai linistit si sa fie la hotel de 3 stele.Ce recomandati?Am vazut doua pe net,Sunquest in Venus,sau ComplexDunarea in Eforie Nord;stiti ceva despre ele?Am sunat acum la Dunarea si mi-a spus sa merg mai bine prin agentie(mi-a dat exemplu Eximtur)ca e mai ieftin decat daca merg direct la receptie.E adevarat?Din cate stiu si agentiile au un comision,care e oare?Un sejur de 6 nopti+mic dejun am vazut pe net ca e 350-420 ron.
Drumul pana la mare cum mai e?Ultima oara cand am fost cu masina,in 2006,dupa aia am fost cu trenul,stiu ca a fost impecabil,de la Severin incolo. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca vrei acum, adica in perioada asta, ai putea incerca la Mangalia. Eu am fost ieri prin statiuni si mi s-a parut cam pustiu. Mangalia totusi este mai mare, mai "cu viata". Recunosc, in Eforie am fost doar in tranzit, dar in rest...
De asemenea, daca iti convine, ai putea incerca la "particulari". E 50-60 de lei pe noapte. This post has been edited by Iulikk: 6 Jun 2010, 19:37 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
In perioada asta e cam linistit peste tot, poti merge pe varianta eforie nord pentru ca nu sunt foarte multi turisti, dar in schimb mai e lume, sunt deschise restaurante/magazine/etc
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am fost la Mara(complex Dunarea), mare greseala, nu s-a asortat deloc cu descrierea fastuasa a celor de la agentie, e un vechi complex comunist modernizat, camere mici, in baia era stramba, cand faceai dus se scurgea apa si iesea in hol si apoi in camera, mancarea scumpa si proasta, distanta mare fata de plaja, cu un copil mic e imposibil pe jos, iar cu masina te taxeaza 10 lei la fiecare parcare pe langa plaje, eu mergeam si de 3 ori...30 ron/zi, in parcarea lor e imposibils a prinzi loc, iar daca prinzi te blocheaza 3 si nu mai iesi, deci masina lasata afara, e benzna pe strada aia iti rupi gatul daca mergi pe jos, asta daca nu te manca cainii, eu nu mai calc pe acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Astea comuniste renovate le-as cam evita,dar oricum un hotel de 3 stele,particulari exclus.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu astea 3 stele mi-au scos ochii si mie la agentie, nu mi s-a parut nici de 2..dar poate LCD-ul de 40 cm no name care vedea 10 posturi purecoase, si friginerul facut pe vapor care trebuia scos din priza sa poti dormi noaptea il facea de 3 stele.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daniM |
![]()
|
O sa gasesc un hotel nou,e adevarat ca e mai ieftin prin agentie?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ultima oara cand am fost cazat intr-un hotel de pe litoralul nostru a fost in Jupiter la Tismana. Asta prin 2006. Atunci cel putin era ok, era liniste, e foarte aproape de plaja, fusese renovat probabil atunci, camera era chiar spatioasa, singura mare problema era lipsa plasei de tantari la geamuri, dar dupa cate pete le-am lasat noi pe toti peretii cred ca au rezolvat-o de atunci. Nu stiu ce se halea la ei acolo, masa o serveam in alta parte. De atunci urmatorii ani am fost cu cortul, anu' trecut n-am mai fost deloc, anu' asta ma indoiesc ca voi ajunge...
Ca sa discutam in general, normal ca e mai ieftin prin agentii ca au discount-uri, biletele sa dau din timp. Sigur nu e ieftin sa te duci direct la receptie, ba chiar ai sanse sa nu gasesti loc liber, chiar si pe praful asta... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vezi de drum, treci granita la sud.
|
--------------------
-
-
- Cānd vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar de ce nu in BG? Ca macar aia nu isi bat joc de tine...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
cine a zis ca Bulgaria, lioralul din Croatia e mai aproape de Caransebes
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si cum ramane cu relansarea economica daca-l trimiteti pe alte plaiuri?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Relansarea economica o sustine cand e la servici, nu-n concediu.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am dat doar un exemplu. Cred ca oriunde e mai bine decat in vagauna asta numita "Litoralul ®romanesc". Oriunde te uiti, vezi numai cioroi si nespalati
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Merced |
![]()
|
Era o gluma, evident. Daca as avea bani de un concediu la mare in hotel cu siguranta NU l-as face la noi. La noi, poate, in functie de mult prea multi factori, ajung pe la Gura Portitei sa stau vreo trei nopti cu cortul pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie. Repet, poate...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da, e mai ieftin prin agentie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu am vazut doar ca vrea sa traverseze tara, cu copil de 2 ani, intr-o masina cu motor de 1400 cmc
![]() ![]() De aia cred ca e mai bine, la acelasi pret, sa mearga in Croatia. Just my 2 cents. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
De parca n-ar fi fost asa MEREU. Chiar si cand agentia era "de stat". Eu imi aduc aminte cand mergeam cu ai mei sa cumpere bilete prin martie-aprilie, si mergeam la mare in august.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Jun 2010, 21:56) Eu am vazut doar ca vrea sa traverseze tara, cu copil de 2 ani, intr-o masina cu motor de 1400 cmc ![]() ![]() De aia cred ca e mai bine, la acelasi pret, sa mearga in Croatia. Just my 2 cents. Si care e faza?Eu am intrebat de hoteluri nu cu cine si cu ce sa ma duc la mare,aia e problema mea.Asa cum altii se duc cu 1310 din Oradea pana in Constanta,cred ca ma descurc cu Skoda mea pana acolo,sau e obligatoriu sa ai tedei pana la mare? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Acum cativa ani, cand am fost io ultima data pe insoritul nostru litoral, asa arata un hotel de 2 stele din Mamaia. Ce-i drept, nu m-a deranjat nimic. Da nici n-am stat prea mult prin camera.
1.jpg ( Size: 59.92k ) Number of downloads: 403 2.jpg ( Size: 69.04k ) Number of downloads: 399 4.jpg ( Size: 66.3k ) Number of downloads: 381 5.jpg ( Size: 108.51k ) Number of downloads: 375 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 23:01 |