<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
adyyxp |
![]()
|
||
![]() Aditzu Group: Members Posts: 133 Joined: 23 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA-SUPERNOVA
CLIMA
2001
- B-xxx-ADY Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza !!!
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Noi....binisor,tu?
Acum mi-am dat seama ca ne-am intalnit cam acum 1 luna,pe langa spitalul Pantelimon........erai cam ocupat cu telefonul.....eu si frati-miu cautam masina.......ne-am studiat putin din priviri.....si cam atat ![]() Eram cu masina de la servici.... Bafta! P.S.Stiu ca e destula distanta.....poate vii si tu duminica la intalnire. This post has been edited by puiu82: 1 Jun 2010, 09:22 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
adyyxp |
![]()
|
![]() Aditzu Group: Members Posts: 133 Joined: 23 March 09 ![]() |
OPA? ce masina cautati? nu cumva erati cei 2 tipi care se uitau mai lung la capota mea?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA-SUPERNOVA
CLIMA
2001
- B-xxx-ADY Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza !!!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
![]() Supernova cautam.....tocmai vazusem una alba chiar la blocul ala.Am gasit pana la urma una neagra.....necesita ceva investitii.....dar daca frati-miu a zis ca aia e si o vrea......sa o stapaneasca sanatos. Bafta! Hai ca am fugit la munca! This post has been edited by puiu82: 1 Jun 2010, 09:49 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
martynez |
![]()
|
![]() fost posesor de dacie Group: Members Posts: 144 Joined: 6 December 09 ![]() |
QUOTE pai cum zicea si @ashesarchbeast(KOG) 3 suntem sigur(eu el si fuzy) +voi 2 fratii =5 bucati deci e ok bai robyvol eu ma agit de nebun si pe mine tot nu ma pui la socoteala ![]() ![]() |
--------------------
dacia /opel
nova t/astra cabrio
1998/2002
- b33yus/b110pel doua cuvinte care deschid si inchid orice usa......trage si impinge....
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
hahahahaha cat ma distrez:))=))...auzi-ti ma am vazut la mn aici o supernova cu volan de renault ...
![]() 1 Jun 2010, 13:25: nu de alta dar am obicei sa ma uit in interioru masinilor knd trec pe langa ele:P..nu tot timpu:P This post has been edited by coco_blondu: 1 Jun 2010, 12:25 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
aveti grija ce lasati in masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
t3r0r1s7u |
![]()
|
Membru t3r0r1s7 Group: Members Posts: 238 Joined: 21 March 10 ![]() |
QUOTE(robyvol33 @ 1 Jun 2010, 01:13) pai cum zicea si @ashesarchbeast(KOG) 3 suntem sigur(eu el si fuzy) +voi 2 fratii =5 bucati deci e ok ![]() in legatura cu id-urile eu zic sa le dam pe PM (privat) ca cine stie cine citeste pe aici si........... sa ajunga pe mana ori si cui....... ![]() o zic sa ne punem biletele in geam la intalnire.. fiecare cu id-ul lui ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 1.4 Clima
- B 173 ROR
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
eu unu il las ca nu am de ce sa nu il dau....alexutzu_tauu
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
masktule traiask tie masina de n-oi pune azi pozele alea:))=))
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Maskat nu pune ma pozele acum ca nu are rost....nici unul din noi nu vrea sa le vada
![]() ![]() ![]() kog / Roby / Fuzy / Martynez / teroristu /Puiu cam astia suntem care mergem sigur pe Transfagarasan....na martynez sa nu mai zici ca nu tinem la tine ![]() This post has been edited by ashesarchbeast: 1 Jun 2010, 20:23 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
QUOTE(ashesarchbeast @ 1 Jun 2010, 21:21) Maskat nu pune ma pozele acum ca nu are rost....nici unul din noi nu vrea sa le vada ![]() ![]() ![]() kog / Roby / Fuzy / Martynez / teroristu /Puiu cam astia suntem care mergem sigur pe Transfagarasan....na martynez sa nu mai zici ca nu tinem la tine ![]() merci KOG ![]() ahaaaaa gata se mareste lista ![]() This post has been edited by robyvol33: 1 Jun 2010, 20:55 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
merg si eu pe Transfagarasan, dar sa mergem sambata.
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
robyvol33 |
![]()
|
Da, vrem sa se petreaca prin iunie-iulie =simbata & duminica ,o noapte la o pensiune de pe linga sibiu si traseul sa fie buc.-pitesti-valea oltului-dealu neagru-sibiu -transfagarasan-pitesti-bucuresti
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
martynez |
![]()
|
![]() fost posesor de dacie Group: Members Posts: 144 Joined: 6 December 09 ![]() |
QUOTE QUOTE(ashesarchbeast @ 1 Jun 2010, 21:21) ....da mersi ... ca m-am bagat mai cu japca pe lista....poate ma razgandesc.. Maskat nu pune ma pozele acum ca nu are rost....nici unul din noi nu vrea sa le vada mad.gif mad.gif mad.gif kog / Roby / Fuzy / Martynez / teroristu /Puiu cam astia suntem care mergem sigur pe Transfagarasan....na martynez sa nu mai zici ca nu tinem la tine smile.gif) ![]() |
--------------------
dacia /opel
nova t/astra cabrio
1998/2002
- b33yus/b110pel doua cuvinte care deschid si inchid orice usa......trage si impinge....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
merg si eu baaiiii
![]() intrebare.nu mai bine urcam transf decat sa-l coboram? |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
robyvol33 |
![]()
|
pai spunea fuuzy ca e mai bine la coborat ca e varza drumul eu atita stiu
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca trebuie sa-l urcati mai intai si apoi sa-l coboriti..."parerea mea"...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai oricat de prost ar fi eu zic ca mai bine e sa-l urcam si ne intorceam pe la sibiu pe urma.nu stiu acum ce ziceti si voi
duminica prezent ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
robyvol33 |
![]()
|
Normal, mai ne hotaram pe la intilniri
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
si a ramas tot duminica la 19?
![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Vii cu ursuletu'?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sigur...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
cati km vor fi,asa in mare??si km in ce prioada se va desfasura??as vrea sa vin si eu si sa nu se suprapuna cu planurile mele pt Paris
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
robyvol33 |
![]()
|
cam 500 +....aprox. daca rulam pe ruta buc-pit-rim.vil-sibiu-transf.-pit-buc
Attached thumbnail(s) 2.JPG ( Size: 11.67k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
la ce bolizi avem in doua ore nu avem ce face
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
Maskatu |
![]()
|
Poze de data trecuta aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
aoleu a inebunit maskatu.....ai pus pozele ce e cu tine????? trebuia sa le pui odata cu alea de maine macar faceai o treaba
![]() ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
|
|
robyvol33 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:58 |