<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
puiu vb maine seara daca vii pe la kaufland am eu pe cineva dar iti trebuie rabdare de fier ca omul e tipicar rau de tot......dar vb acolo ce si cum
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
- B 96 KOG
Europa 2002 “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
OK.Ne vedem acolo.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
Ex-clima verde jad. |
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
te pot ajuta si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
- B-XX-XXX
2001 Clima bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Sorry nu pot veni ca m-am angajat la hotel Radison (part-time) si lucrez de noapte
Bafta la toti |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ia uitati baieti
![]() Attached thumbnail(s) Fotografia_0253.jpg ( Size: 479.85k ) Number of downloads: 327 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Asa si eu .... cand mi-am facut asigurarea , nenea ala de acolo in loc sa mi-o faca pe un an pe cat o platisem eu el mi-o facuse pe jumatate. Toate bune si frumoase pana cand ma oprit politia ( trecusera vreo 7 luni de cand facusem asigurarea) si pac, cand am dat asigurarea politaiului la verificat mi-a zis din prima ca e expirata la care eu am ramas fara cuvinte stiind ca o aveam facuta pe un an si trecusera putin peste jumatate . Norocul meu a fost ca ma lasat pana la urma nenea garcea povestidui' ce si cum a fost... Am fost la asigurari inapoi si mi-au modificat'o .... mare atentie !
This post has been edited by GrOzOy: 3 Oct 2010, 21:55 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BZ 52 MTG
2002 , fara piele :D Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da da gandeste-te ca s-au facut drumuri gen buc-iasi,buc-bulgaria + multe altele prin buc.ma duc maine sa-mi fac alta.nu am fost atent eu.greseala mea.nu e de glumit cu asa ceva
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
puiu82 |
![]()
|
QUOTE(robyvol33 @ 3 Oct 2010, 19:53) Bravo,Roby.......spor la treaba! Bafta! QUOTE(ianys_andrey @ 3 Oct 2010, 23:38) da da gandeste-te ca s-au facut drumuri gen buc-iasi,buc-bulgaria + multe altele prin buc.ma duc maine sa-mi fac alta.nu am fost atent eu.greseala mea.nu e de glumit cu asa ceva Si ce suparat erai cand ai primit telefonul ala ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
Ex-clima verde jad. |
|
robyvol33 |
![]()
|
Merci @puiu
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
Okey...deci locul de intalnire pana la urma unde a ramas ?
|
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
- B 224 LuP A
2007 Coupe Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
and_rei |
![]()
|
adevarat puiu.ma uitasem de curiozitate la straja si cand am vazut...sa vezi ce atent eram pana acasa
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
robyvol33 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Ianys vi maine? ca am uitat sa iti dau bani pe ala
![]() Puiule vezi ca maine iti aduc ala. This post has been edited by ionut81: 9 Oct 2010, 21:35 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
puiu82 |
![]()
|
Ok,ne vedem maine la locul stabilit.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
Ex-clima verde jad. |
|
and_rei |
![]()
|
ionut stai linistit ca eu il dadusem lui puiu.cu el vorbeste de bani nu cu mine
![]() nu cred ca ajung azi ca ma doare in gat de nu mai pot ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
puiu82 |
![]()
|
Cine mai doreste,cine mai pofteste!
Ma pregatesc de plecare. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
Ex-clima verde jad. |
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
salut , la ce ora va intalniti ?
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
19
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Cred ca pe la ora 20.00 daca ajungi,deja gasesti lumea acolo.Sa mergi pana in partea cea mai din spate a parcarii,acolo se intalneste lumea.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Vin si eu ... dar trebe sa ma ajutati si pe mine cu o problema !! Unde este intalnirea si la ce ora
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
ok o sa apar si eu
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
In parcarea Kaufland de la parcul Sebastian, in jur de orele 19-20.
|
--------------------
reno
clio hb
- X-xXx-XxX
'02 "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
poze de la intalnire
Attached thumbnail(s) Fotografie226.jpg ( Size: 606k ) Number of downloads: 166 Fotografie227.jpg ( Size: 614.48k ) Number of downloads: 176 Fotografie228.jpg ( Size: 548.44k ) Number of downloads: 169 Fotografie229.jpg ( Size: 494.96k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
veneam si eu dar am dat-o pe tuik..bere..pana la ora asta..si...nu cred k eram in stare sa vin....asa k ne intalnim cu prima ocazie se stie k nu refuz..chestii dastea:*:*:*:..
|
--------------------
Dacia
Supernova
- B -X X - X X X
2001/ confort Blondu'
|
|
robyvol33 |
![]()
|
@Fantastik si noi restul cu alte masini ??
![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
ionut81 |
![]()
|
alea nu mai pot fi developate
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
Fantastik |
![]()
|
Nu am mai avut film..... sorry.. dar plecasera`ti.. si masini straineze aparatu` meu nu stie sa pozeze..
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
ionut81 |
![]()
|
bravooooooooooooooo
|
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
robyvol33 |
![]()
|
Railor
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:58 |