<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
florinakee |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 7 June 10 From: Bucuresti Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super nova
2001
|
|||
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Unde mergem daca ploua ?
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
helin?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce ora?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
Eu pe la 16:30 ajung...
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Azi s-au prezentat vip'urile !
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
martynez |
![]()
|
![]() fost posesor de dacie Group: Members Posts: 144 Joined: 6 December 09 ![]() |
la 19:15 am trecut pe acolo si nu mai era nimeni.....ce repede v-ati tirat....
![]() |
--------------------
dacia /opel
nova t/astra cabrio
1998/2002
- b33yus/b110pel doua cuvinte care deschid si inchid orice usa......trage si impinge....
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
diseara daca nu ploua care se prezinta?
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ceva ceva azi ?
![]() |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Prea cald distri.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
Mai bine veniti la mare :-D
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
diseara care se prezinta?
cer scuze de postarea tarzie dar muncesc pe santier ca sa imi pot permite o supernova |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Maskatu |
![]()
|
Ce-ai ma? Te-a batut soarele in cap?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
solenza zaz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 16 April 12 From: Bucuresti ![]() |
ajung si eu azi
|
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
puneti si voi ceva poze de la intalnirile voastre...
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Maskatu |
![]()
|
Nu prea mai facem cum faceam inainte. Daca vrei poze mai vechi cand ne strangeam si 15 supernove, gasesti la inceputul topicului sau in galeria mea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 790 Joined: 10 December 12 ![]() |
pentru ca... sunteti prea Putini.. nu aveti ce sa aratati
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
pentru ca nu stam de poze pasleag , pune picioru la intalniri si fa tu poze daca ai chef....aaa stai , am uitat , tu iti anunti prezenta la intalniri doar daca vezi ca ne intalnim la Ikea...
adevarat ca nu avem ce sa aratam....nu toti avem strecuratoare de ceai , marker pe bara pleoape de bmw si ceasuri suplimentare trase la imprimanta....imi pare rau ca te dezamagim This post has been edited by Razvan_Ionut: 20 Jul 2013, 13:23 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Capitan_marian |
![]()
|
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Capitan_marian |
![]()
|
de ce ma injuri printre Dinti
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
dar voi nu observati ca se discuta mai rar pe forum?indiferent de tipu masinii,la logan mai misca ceva,in rest liniste,de ce oare?
parerea mea ---multi au renuntat la,,masina de familie,,mostenirea de la parinti,,pe care leau dus la topit,si acum ori nu mai au masina(din lipsa de bani)ori au ceva mai ,,,evoluat,,,si nu le mai place pe acest forum asa ca astia care mai sunt pe aici sunt ,,,inraiti/impatimiti,,pe acest model de masina care se numeste DACIA indiferent daca este clasica,NOVA,DSN sau SOLENZA, Loganistii au masini mai noi ca restu si eu am schimbat masina cu alta mai ,,pricopsita,,dar tot pe acest forum mai pierd timpu,daca mar duce si asta pe unde ma dus DACIA Breack ar fi ok,un hoby/microb mai petrec timpu pe balta cu batu in mana,mancand seminte,peste mai rar |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
maine daca ploua ce facem? stam acasa sau bagam un helin?
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Kaufland
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
eu....
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Ajung si eu.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
COSMIN* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 March 08 From: Bucuresti - Giurgiu ![]() |
pana la ce ora stati in parcare la kaufland?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Ultimul Cartus !
|
|
puiu82 |
![]()
|
@ Marius,ti-am pastrat locul degeaba......
@ Cosmin.....azi am stat pana la 19.15. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:39 |