Libia, jurnal cotidian de zi cu zi
![]() ![]() ![]() |
Libia, jurnal cotidian de zi cu zi
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
niste poze dupa plaja nu pui?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-am poze de pe plaja.
Kaspe, ma, acolosea n-aveau dusuri, doar o ciusmea cu 6 guri ca sa dai nisipu' jos de pe picioare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
prostituate este? lace tariff?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, bijti ma!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
doar manuella?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Manuella e la Vaslui.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Noroc ca asta nu stie unde-i Vasluiul, altfel m-as trezi cu el pe cap. Nu-l ispiti!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
am gasit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Aug 2009, 23:03) da-te dreac fugi d-acolo ca ala-i balauru' cu sase capete! al naibii pervers tzatzikaru' grecoteu, direct la curvet sare, nu s-ar baga la o relatie bazata pe iubire si respect reciproc cu localnicele. huoooo! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Aug 2009, 22:40) La capitolu' baie, incepe distractia. ![]() Fix la fel am vazut pe plaja in Istanbul. De asemena barbatii nu purtau slip ci bermude pana peste genunchi.Alta faza: in masina pe autostrada eram fara tricou pe mine.La o statie la taxare fiind in coloana un turcalete din masina de langa noi se uita urat la mine si mi-a facut semn sa-mi pun tricoul ![]() Niste poze de pe plaja: DSC00953.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 1515 DSC00952.JPG ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 1328 DSC00950.JPG ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 1224 DSC00951.JPG ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 1211 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i aia "expati"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(Zippy @ 22 Aug 2009, 14:04) Fix la fel am vazut pe plaja in Istanbul. De asemena barbatii nu purtau slip ci bermude pana peste genunchi.Alta faza: in masina pe autostrada eram fara tricou pe mine.La o statie la taxare fiind in coloana un turcalete din masina de langa noi se uita urat la mine si mi-a facut semn sa-mi pun tricoul ![]() Niste poze de pe plaja: DSC00953.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 1515 DSC00952.JPG ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 1328 DSC00950.JPG ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 1224 DSC00951.JPG ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 1211 ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
mai, si eu m-am intrebat ce sunt aia.
Asta am gasit cu gugal: "expatriat, emigrant; o persoană care și-a părăsit patria, stabilindu-se într-o altă țară" "Cuvantul expat este folosit in domeniul economic . Mai exact cuvantul expat este denumirea data managerilor straini trimisi sa conduca filiale aflate in alte tari si care petrec ani buni in tara respectiva si ajung in final sa se stabileasca acolo" |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lamurit... se poate-nchide.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@Marty: cum te distrezi/relaxezi pe acolo?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Marty |
![]()
|
Zippy:
1. Mi se pare cam naspa sa conduci fara nimic pe tine, in orice tara te-ai afla! Vezi ca legea romana prevede si contraventii pentru asta. 2. Ma distrez muncind. Inca nu m-am obisnuit cu saptamina de lucru, la astia vinerea fiind similara dumincii la noi, simbata fiind cam ca la noi, multi dintre ei venind la birou citeva ore, asa, la misto. Cert e ca eu ma duc la birou vinerea, ca lucreaza toata europa, deci am si eu cite ceva de facut, chiar daca nu-i o urgenta. Simbata incerc sa ma relaxez, da' uite ca nu prea pot. Ba e o urgenta la birou, ba mi-e rau cum mi-a fost ieri... Viata de noapte e cam zero, daca e sa o compari cu orice tara "alcoolica". De fapt, la ei viata incepe dupa lasarea intunericului. Multe magazine deschid la 16 si tin deschis pina la miezu' noptii. Ce e la ora asta pe strazi e greu de descris. E aglomerat pina pe la 2 dimineata. Barurile sunt deschise la fel, pina pe la 2, da' in afara de a bea cafea si suc, eventual sa fumezi o narghilea, lula, n-ai ce face. In schimb, pot sa ma duc la plaja, da' e destul de departe si trebuie sa ma duc blindat cu potol si bautura in perioada asta, ca e ramadan si nu consuma nimic pe timpu' zilei (in vazu' lumii as zice eu), mai mult decit atit, e de bun simt sa nu bei/maninci/fumezi in fata lor, considerind ca ei nu presteaza de la 5 la 20 (teoretic, repet). Cam asta-i ideea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
si papagalu'?
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' un safari in desert, ca aia de la LRDG, nu se poate face? Te duci sa vinezi un scorpion, o mamba neagra, ceva, sa vezi cum e, sa faci ce te taie capul cu o masina intr-un loc unde n-ai nici o restrictie. Ca-n tara aia cred ca poti umbla si o saptamina fara sa intilnesti pe cineva, daca iesi din zonele locuite. Ma gindesc ca nu-i asa scump sa inchiriezi un 4x4 competent. Mie asta mi-ar fi placut, macar asa, de incercare, sa vad cum e.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 22 Aug 2009, 15:04) Fix la fel am vazut pe plaja in Istanbul. De asemena barbatii nu purtau slip ci bermude pana peste genunchi. Si la noi tot dupa bermude recunosti cocalarii locali pe plaja. Doar turistii au slip. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
slip sa poarte prietenul tau
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu lacrimi am ras
![]() grecu e fenomenal ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2009, 07:52) Inca nu m-am obisnuit cu saptamina de lucru, la astia vinerea fiind similara dumincii la noi, simbata fiind cam ca la noi, multi dintre ei venind la birou citeva ore, asa, la misto Da da da, cunoastem, si la Oz e cam la fel, vinerea e ziua poetilor, POETS'* day* POETS - Piss Off Early, Tomorrow's Saturday This post has been edited by adip: 24 Aug 2009, 13:35 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
"bermude" ai gasit in dex?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dar "slapi"?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
satisfacut.
De-astia tre` sa port ca sa nu fiu cocalar? ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 24 Aug 2009, 14:52 Attached thumbnail(s) OB104382.jpg ( Size: 17.16k ) Number of downloads: 374 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Hai ca nu-i chiar asa. In Spania de exemplu se poarta "bañador", adica short/bermude. Numai poponautii poarta slip.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 12:59 |