Libia, jurnal cotidian de zi cu zi
![]() ![]() ![]() |
Libia, jurnal cotidian de zi cu zi
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
De-asta eram si eu ironic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Diana, in revistele pentru barbati apar femei goale. In revistele pentru femei tot femei apar, mai mult sau mai putin goale. Morala - nimeni nu vrea sa vada un barbat prea dezbracat, d-aia nu e prea popular slipu'.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Acum fii sincer si tu! Ti-ar placea sa vezi doua femei sarutandu-se? Dar doi barbati sarutandu-se? Crezi ca te-ar excita vreuna din situatii?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cu riscul de a fi mainstream, prima situatie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Masculii feroce poarta slip fiindca nu pot purta bermude
![]() ![]() ![]() 291621180_9057153e38.jpg ( Size: 162.03k ) Number of downloads: 1716 This post has been edited by bion: 24 Aug 2009, 19:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
More poze...
Dupa cum ziceam, construiesc intr-un mare stil. Da' ca sa aiba loc, mai si darima. DSC00436.JPG ( Size: 484.59k ) Number of downloads: 1823 DSC00437.JPG ( Size: 472.13k ) Number of downloads: 1745 Si niste curmale in habitatul lor natural DSC00438.JPG ( Size: 793.08k ) Number of downloads: 1621 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Inca niste poze, proaspete...
5373_1154703641477_1644292748_415289_6810788_n.jpg 5373_1154703681478_1644292748_415290_3068442_n.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai e doar una?! Sau le vorbesti cu dumneavoastra?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io vad ca is doua ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt chior, la naiba, abia acu' le vad si eu...
(poate o fi modificat cumva intre timp : ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
auzi martinezule... te-ai dus si tu la airoport sa-l primejti pe-ala de planteaza bombe prin avioane, fie-i tarana usoara cat mai curand, sper!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
Azi n-am mai rezistat si m-am dus la doctor. Aveam o mica jena-n git de cind am plecat de acasa si am tot sperat ca trece de la sine. Cind am vazut ca devine serioasa, am bagat niste Actifed, care chiar m-a ajutat cit de cit, dar numa' pentru citeva zile, jena revenind in forta, impreuna cu niste prieteni dragi: tuse seaca, senzatia de nisip in ochi, muci gramada si accese de stranut (bine, sunt normal, doar ca am simptomele astea da' nu va-nchipuiti ca am ochii injectati si abia ma tarai si/sau vorbesc). Asadar, azi i-am rugat p-astia sa ma duca la policlinica. Ma suira-n masina si ma deversara-n poarta la Oil Clinic (care mi s-a spus ca-i mai ciumeaca decit Swiss-Arab clinic, care-mi fusese recomandata cu caldura). Ma dau jos din masina, intram in spital, cautam pe un nene si ala ne duce la usa unui cabinet, unde sunt informat ca nenea doctoru' a fugit vreo 10 minute sa faca niste cucuie-n frunte cu ocazia faptului ca era cca. 13.30. Cit am asteptat acolo am avut timp sa "admir" peisajul. O gramada de infirmiere asiatice (filipineze) si caucaziene, majoritatea vorbind engleza f. bine dar si araba. Acu', despre clinica nu stiu sa vazic obiectiv, ca eu sunt obisnuit cu serviciile din clinicile private din romania, cu clinicile private fiind oarecum paralel, vizitele mele in sistemul de stat romanesc fiind foarte scurte, doar cit sa-mi adun gagica de prin cabinet si s-o zbughim pe unde aveam treaba. Ma, nu stiu cum, da' ce-am vazut acolo mi-a reamintit de comunismul nostru scump si drag, care chiar daca era faianta pe pereti si gresie/marmura pe jos, tot de-a-n pulea era pusa, fara sa existe 2 placi la acelasi nivel, cu usi de exterior care nu se inchideau pentru simplul motiv ca la un moment dat nu se gasise cheia si se sparsese tocul, etc. Una peste alta, am ramas un pic... nostalgic la adresa policlinicii.
Intr-un final a aparut si doctoru'. Un irakian la vreo 50 de bucati, pe care l-am salutat politicos in araba si care, politicos la rindu' lui a-nceput sa ma descoasa... in araba. I-am explicat problema mea de exprimare in limba lu' Ali Baba si ne-am pus pe taifasuit in ingleza. Cert e ca m-a ascultat cu stetoscopu', s-a ginit in gitu' meu, s-a ginit la ochii mei, a pus-o pe asistenta sa-mi ia tensiunea si a pus verdictul scurt si amenintator: "n-ai nimic grav!". Pai... plm, asta stiam si eu, fara sa vin incoace, zi-mi ce pastile sa iau! Si mi-a dat o reteta, scrisa in araba (ma-ntreb de ce oare) cu care mi-a zis "valea". Nu cred c-a durat 5 minute cu totu'. Nenea care ma adusese acolo, ne-a luat pe sofer si pe mine si ne-a dus la farmacia policlinicii, unde, cu cel mai mare tupeu din lume, s-a bagat in fata si mi-a luat medicamentele. 2 antibiotice, un sirop de tuse si paracetamol. Tre' sa recunosc ca-i prima data-n viata cind iau antibiotice pentru o raceala usoara, dar... asta e, ma sacrific. faza e ca din ce m-am uitat eu pe net, amindoua sunt exact pentru tratamentul cailor respiratorii superioare. Cam asta-i povestea, concluzia fiind ca pina la urma am ajuns la doctor in Africa. P.S.: ete ce servetele ne-au adus la birou... DSC00439.JPG ( Size: 785.26k ) Number of downloads: 623 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
aia din poza nu e hartie igienica de fapt?
|
--------------------
...
..
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ai vrut sa faci o gluma? Daca da, nu e prea reusita
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Da-mi voie sa te contrazic. Mi-a luat ceva pina sa fac legatura (chiar daca eu am pus poza si chiar stiam la ce ma refer), da' i-a iesit bine.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
cu reducerile astea corporatiste din ultima vreme, nu poti sti niciodata la ce sa te astepti.
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Liderul libian, Muammar Kadhafi, sărbătorește cu fast, marți, 40 de ani de putere neîntreruptă, glorificat de succesele sale diplomatice asupra Occidentului și de influența sa în Africa. Punctul culminant al festivităților este un spectacol de 90 de minute asupra celor 40 de ani la conducerea statului, care va avea loc marți, la ora 21.00 GMT (24.00, ora României), în centrul capitalei, Tripoli, și la care vor participa 800 de dansatori. Big party today ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poate se lasa cu bauta ......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.realitatea.net/libia-a-prezenta...ern_604032.html
fa si tu mai multe poze la o racheta de asta....si poate un drive test.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
neumann |
![]()
|
nu pot sa ma abtin in a remarca faptul ca distinsului nostru coleg de forum Marty, ii place acolo unde femeile au parul negru si cret: in Africa!
Dupa Libreville acum e in Tripoli. |
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ma (uff cat am mancat...
![]() ![]() PS. Ai idee, si-a gasit fata? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
Stati ba dracu' ca se-nvirtira astia p-aici cu caricioplanele pina acum.
Cristianco, stii tu ca libiencele are paru' cret? De fapt, mai bine zis, stii tu ca libiencele are par? Oricum, astia nu-s foarte colorati aci si nici trasaturi nasoale n-au. Daca le dai drumu' la noi pe strada, nu-i deosebesti. Pictoras, ma, dupa cite-mi pot da seama, raspunsu' la ultima ta intrebare e negativ. Nu de alta, da' asteapta pe topicu' cu trucurile sa scriu si eu. This post has been edited by Marty: 1 Sep 2009, 19:52 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sa nu zici ca le-ai facut deja control si n-are deloc.
![]() Ia zi, la o manifestatie ceva nu va scot aia ? This post has been edited by cristio_79: 1 Sep 2009, 21:27 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Marty |
![]()
|
Pai e balamuc in centru. Da' cum la astia toate sunt pe invers (scrisu', data, zilele de w/e) s-u gindit sa dea liber ieri si azi, in loc de azi si maine. Asa ca stau linistit acasa, c-am muncit din greu astea doua zile, profitind de faptul ca n-a fost nimeni prin preajma ca sa-mi strice ritmu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
hepi birdsday!
![]() ![]() QUOTE Liderul libian M G intentioneaza sa solicite Natiunilor Unite "desfiintarea" Elvetiei si impartirea teritoriului acesteia intre statele vecine, informeaza Bild. Colonelul G a depus o cerere la ONU in care spune ca statul elvetian trebuie sters de pe harta si impartit intre Franta, Italia si Germania. Potrivit informatiilor, G. urmeaza sa-si prezinte planul la 15 septembrie, cand Libia va prelua, pentru un an, presedintia Adunarii Generale a ONU. This post has been edited by cristianco2002: 4 Sep 2009, 08:19 |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
Asta-i mai rau ca vagin tudor!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:06 |